>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ja dostałem zwrot już wczoraj, także zobacz czy nie ma błędu z Twojej strony.
Nie ma błędu, pan na czacie stwierdził że &quot;Niestety, mimo tego Pana konto nie kwalifikuje się do tej oferty. Przepraszamy za nieporozumienie w tej kwestii.&quot;

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja na dziś próbuję tak.
tb u Thiema + tb u Zvereva @2,79
Tb u Cilica @1,91 uni
tb u Murraya @3,85
ponad 19,5 gema u Murraya @2,08
Wszystko uni

kielek1301 6

kielek1301

Użytkownik
Dzisiaj do gry chyba kartki Hiszpania- Turcja.
Turcy zaostrzą od początku, powinno być nerwowo, a Hiszpanie zagotują w pewnym momencie, bo wynik będzie na styku ????
+ 3,5 kartki @1,86 w betssonie

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Nie wydaje Wam się kurs 2.00 na Włochów podejrzany? Ja to chciałem w nich grubo wjeżdżać ale coś mi tu śmierdzi.. tylko co skoro Szwedzi nie pokazali nic.. zremisować 1-1 przy 0 celnych strzalach to parodia była

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nie wydaje Wam się kurs 2.00 na Włochów podejrzany? Ja to chciałem w nich grubo wjeżdżać ale coś mi tu śmierdzi.. tylko co skoro Szwedzi nie pokazali nic.. zremisować 1-1 przy 0 celnych strzalach to parodia była
Włosi z Belgią wyglądali bardzo dobrze, bo mogli zagrać tak jak lubią, skupić się na obronie i groźnie kontratakować, z Irlandią raczej będą zmuszeni częściej prowadzić atak pozycyjny, a to im już tak dobrze nie będzie wychodziło.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Irlandia Północna z nami jeszcze wieksze nic zagrala, a wczoraj 2:0
ale to bardziej zasługa Ukrainy, a nie Irlandii, a wątpie, żeby Włosi zagrali tak samo gorzej w porównaniu do 1 meczu jak Ukraińcy
Włosi z Belgią wyglądali bardzo dobrze, bo mogli zagrać tak jak lubią, skupić się na obronie i groźnie kontratakować, z Irlandią raczej będą zmuszeni częściej prowadzić atak pozycyjny, a to im już tak dobrze nie będzie wychodziło.
to jest jedyne czego się obawiam ale Szwedzi na prawdę zagrali kaszanę

seba6 533

seba6

Użytkownik
Chodzilo mi bardziej o to , że nie muszą w kolejnym meczu znowu grać kupe albo Włosi nie muszą znowu imponować grą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom