Bagieta i jakiś overek pewnie.Zverev, czy Bagieta ? Jak sądzicie ?
Nie ma błędu, pan na czacie stwierdził że "Niestety, mimo tego Pana konto nie kwalifikuje się do tej oferty. Przepraszamy za nieporozumienie w tej kwestii."Ja dostałem zwrot już wczoraj, także zobacz czy nie ma błędu z Twojej strony.
Pograją dzisiaj w Londynie?
mają przyjśc opady koło 13-14 i ciężko powiedzieć, ale najwyżej zamrozimy kaskę, przecież allin nie graciePograją dzisiaj w Londynie?
Włosi z Belgią wyglądali bardzo dobrze, bo mogli zagrać tak jak lubią, skupić się na obronie i groźnie kontratakować, z Irlandią raczej będą zmuszeni częściej prowadzić atak pozycyjny, a to im już tak dobrze nie będzie wychodziło.Nie wydaje Wam się kurs 2.00 na Włochów podejrzany? Ja to chciałem w nich grubo wjeżdżać ale coś mi tu śmierdzi.. tylko co skoro Szwedzi nie pokazali nic.. zremisować 1-1 przy 0 celnych strzalach to parodia była
ale to bardziej zasługa Ukrainy, a nie Irlandii, a wątpie, żeby Włosi zagrali tak samo gorzej w porównaniu do 1 meczu jak UkraińcyIrlandia Północna z nami jeszcze wieksze nic zagrala, a wczoraj 2:0
to jest jedyne czego się obawiam ale Szwedzi na prawdę zagrali kaszanęWłosi z Belgią wyglądali bardzo dobrze, bo mogli zagrać tak jak lubią, skupić się na obronie i groźnie kontratakować, z Irlandią raczej będą zmuszeni częściej prowadzić atak pozycyjny, a to im już tak dobrze nie będzie wychodziło.