>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
P 73

phamrol

Użytkownik
Szwedzi są najsłabsi w tej grupie co mecz z Irlandią pokazał. Patrząc na ich skład, to nie wiem kto tam ma kreować akcje... Lewicki? czy stary Kallstrom? Sam Ibra nie wystarczy, a będzie grał przeciwko najlepszej obronie tych mistrzostw.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
kto normalny by coś takiego zagrał skoro w necie miałby jakieś 200 000 zł więcej do wygrania? ????
Nie znam się to się wypowiem (bo nigdy takimi kwotami w necie nie obracałem) ale czy to nie kwestia podatków? Ciężko by chyba było wypłacić 700tys. no chyba, że wszystko zawsze na Skrillu by miał czy coś.. nie wiem, może jakaś mądra głowa mi wytłumaczy ????

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Juroszek od razu by przyleciał do danego typa swoim helikopterem i spisał &quot;umowę&quot;, by sam nie musiał odprowadzać tego podatku przy takiej ilości hajsu.

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Nie znam się to się wypowiem (bo nigdy takimi kwotami w necie nie obracałem) ale czy to nie kwestia podatków? Ciężko by chyba było wypłacić 700tys. no chyba, że wszystko zawsze na Skrillu by miał czy coś.. nie wiem, może jakaś mądra głowa mi wytłumaczy ????
jak się pokombinuje to się wypłaci :)
chyba lepiej pokombinować i mieć 200 000 więcej? ;-)

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
W najgorszym wypadku jakieś 50 dni wypraw do bankomatu :p

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Dutra klasycznie po przegranej w tiebreaku oddaje serwis, bo dostał wylewu
aż się przypomina mecz z Zoppem, identyczny przebieg, teraz zacznie gonić wynik, ale już nie odłamie

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Doppler C / Horst A 9 meczowych w TB a i tak wjebali 30-28, co za matoły haha ???? Pierwszy raz widzę tak wysoki wynik w TB w plażówce

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom