nevener
Użytkownik
Czyżbyś nie wierzył, że ten kupon był prawdziwy? ????To tak jak z Juroszka firmą, co niby dał ktoś 90 tysi, a potem kolejny 100 tysi
Czyżbyś nie wierzył, że ten kupon był prawdziwy? ????To tak jak z Juroszka firmą, co niby dał ktoś 90 tysi, a potem kolejny 100 tysi
kto normalny by coś takiego zagrał skoro w necie miałby jakieś 200 000 zł więcej do wygrania? ????Czyżbyś nie wierzył, że ten kupon był prawdziwy? ????
Ironizowałem?kto normalny by coś takiego zagrał skoro w necie miałby jakieś 200 000 zł więcej do wygrania? ????
Nie znam się to się wypowiem (bo nigdy takimi kwotami w necie nie obracałem) ale czy to nie kwestia podatków? Ciężko by chyba było wypłacić 700tys. no chyba, że wszystko zawsze na Skrillu by miał czy coś.. nie wiem, może jakaś mądra głowa mi wytłumaczy ????kto normalny by coś takiego zagrał skoro w necie miałby jakieś 200 000 zł więcej do wygrania? ????
Cilic to dziś bierzeCilic - Johnson.
Ktoś myślał o tym meczu ?
Imo 3,9 na Amerykańca to grubo przesadzony kurs.
ok ;-)Ironizowałem?
jak się pokombinuje to się wypłaciNie znam się to się wypowiem (bo nigdy takimi kwotami w necie nie obracałem) ale czy to nie kwestia podatków? Ciężko by chyba było wypłacić 700tys. no chyba, że wszystko zawsze na Skrillu by miał czy coś.. nie wiem, może jakaś mądra głowa mi wytłumaczy ????
W najgorszym wypadku jakieś 50 dni wypraw do bankomatuNie znam się to się wypowiem (bo nigdy takimi kwotami w necie nie obracałem) ale czy to nie kwestia podatków? Ciężko by chyba było wypłacić 700tys. no chyba, że wszystko zawsze na Skrillu by miał czy coś.. nie wiem, może jakaś mądra głowa mi wytłumaczy ????
z drugiej strony to wolałbym chyba mieć taki "problem" i 700k ????W najgorszym wypadku jakieś 50 dni wypraw do bankomatu
za taka kase/... to miłe spacery można sobie zafundowaćW najgorszym wypadku jakieś 50 dni wypraw do bankomatu
Jak to napisałem połamał się mając 30:0, także nic z tego nie będzie :-|Dutra da Silva @5 1j
Typowa czutka i fakt, że Rola gra poniżej oczekiwań. Za drobniaki można liczyć na cudowne przemnożenie