>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nie mogło być 4 kartek Dragovicovi liczy buk tylko czerwoną kartkę, nie może być, że zawodnik dostaje 3 kartki bo tak by Ci wychodziło. Masz w takim wypadku 1 czerwoną i Nemeth zółta, więć 3 kartki .
W sumie mnie to nie dotyczy, ale po pierwsze wprowadzasz innych w błąd, a to forum bukmacherskie i powinny być tutaj podawane sprawdzone informacje, a po drugie razi mnie głupota i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, więc wklejam punkt z regulaminu:
&quot;Żółta kartka jest liczona jako 1, czerwona kartka jest liczona jako 2. Druga żółta kartka nie jest brana pod uwagę do rozliczenia zakładów (maksymalna ilość &#39;punktów kartkowych&#39; na zawodnika wynosi 3).&quot;

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Nie mogło być 4 kartek Dragovicovi liczy buk tylko czerwoną kartkę, nie może być, że zawodnik dostaje 3 kartki bo tak by Ci wychodziło. Masz w takim wypadku 1 czerwoną i Nemeth zółta, więć 3 kartki .
3+1 to 3 czy 4?
przeczytaj sobie regulamin albo dzwon do supportu bet3 6 5 jak taki ciekawy jestes o ten zaklad...
co za ludzie :grin:

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
nie wprowadzaj ludzi w błąd , jestes trzy lata na forum i nie wiesz jak rozlicza kartki najpopularniejszy bukmacher, brawo !!!

furman19 928

furman19

Użytkownik
Przyznaję się do błędu, nie wiem ale byłem przekonany, że jest inaczej. Wybacz Over Bet , mój błąd. Nevener myślę, że nie raz też byłeś w błędzie, także następnym razem oszczędź sobie swoich złośliwości.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Kolego wczoraj chyba pisałeś o łatwiej kasie zagam sobie za drobne, cos jeszcze oprócz tego typka postawiłeś? . I w jakim dziale tego Zverev szukac? To tenis?
Tak, napisałem 4 typy w dziale z czego 2 weszły jeden zepsuł i jeden gra dziś, więc liczę na 3/4 + Zverev dziś więc 4/5 gładko.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Tak, napisałem 4 typy w dziale z czego 2 weszły jeden zepsuł i jeden gra dziś, więc liczę na 3/4 + Zverev dziś więc 4/5 gładko.
zeby grac tenis trzeba miec nerwy, juz nie chodzi ze czesto uwala sie po smiesznych kursach ale czasem sama postawa na korcie zawodnika juz irytuje jak wczoraj Brown jego poruszanie sie zaraz po serwisie, podanie w pol siatki czy lekcewazenie prostych pilek czy ogladanie naburmuszonej Radwanskiej ktora mysli ze jest gwiazda i jej wszystko przeszkadza, bo za slisko, za mokro, za szybko, litosci... ale chyba najbardziej jest drazniace przerywanie meczu co chwile z powodu deszczu... coraz bardziej mnie wk... ten sport :p no ale nie ma hokeja, pilka wieczorem i to taka smieszna, co robic jak grac cos trzeba :/ taka mala dygresja...

magik90 3K

magik90

Użytkownik
zeby grac tenis trzeba miec nerwy, juz nie chodzi ze czesto uwala sie po smiesznych kursach ale czasem sama postawa na korcie zawodnika juz irytuje jak wczoraj Brown jego poruszanie sie zaraz po serwisie, podanie w pol siatki czy lekcewazenie prostych pilek czy ogladanie naburmuszonej Radwanskiej ktora mysli ze jest gwiazda i jej wszystko przeszkadza, bo za slisko, za mokro, za szybko, litosci... ale chyba najbardziej jest drazniace przerywanie meczu co chwile z powodu deszczu... coraz bardziej mnie wk... ten sport :p no ale nie ma hokeja, pilka wieczorem i to taka smieszna, co robic jak grac cos trzeba :/ taka mala dygresja...
Ale jak ktoś siedzi w tenisie to wie kto zwykle ma lekceważące podejście do spotkań. Brown to świetny przykład. Jego się po prostu nie gra.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
THIEM od półtora miesiąca zagrał 23 spotkania co daje nam średnio mecz co drugi dzień. Do tego dochodzi 6 długich meczów w FO. Ciekawe kiedy i czy odpuści jakiś turniej. ;)
NIe podoba mi się dzisiaj kurs na Simona
Edmund +3.5 gema spróbuję

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
czy ogladanie naburmuszonej Radwanskiej ktora mysli ze jest gwiazda
co by nie bylo, gwiazdą jest. być na 2-3 miejscu świata, oraz nieprzerwanie juz nie wiem ile, z 4-5 lat ciagle w pierwszej czwórce, z lekkim poslizgiem na pare mies , to kto tam niby jest gwiazda w tym WTA? Serena bezprecedensowa, a potem dla Ciebie jeszcze kto? Radwanska jest gwiazda i zamiast sie cieszyc z tego to ty szukasz problemow.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ale jak ktoś siedzi w tenisie to wie kto zwykle ma lekceważące podejście do spotkań. Brown to świetny przykład. Jego się po prostu nie gra.
Absolutnie się nie zgodzę. W tym okresie jak najbardziej można grać Browna, chociażby w Manchesterze dało się na nim trochę zarobić.
co by nie bylo, gwiazdą jest. być na 2-3 miejscu świata, oraz nieprzerwanie juz nie wiem ile, z 4-5 lat ciagle w pierwszej czwórce, z lekkim poslizgiem na pare mies , to kto tam niby jest gwiazda w tym WTA? Serena bezprecedensowa, a potem dla Ciebie jeszcze kto? Radwanska jest gwiazda i zamiast sie cieszyc z tego to ty szukasz problemow.
Chyba żartujesz. Gwiazdą może uważać się Azarenka, Szarapowa, Kvitova czy chociażby Kerber i Muguruza, sam odpowiedz sobie dlaczego. Radwańska jest synonimem przegrywu, kobiecy Berdych/Ferrer. Zawsze wysoko w rankingu, zawsze wpierdolazo od czołówki w najważniejszych momentach. Tyle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom