>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Absolutnie się nie zgodzę. W tym okresie jak najbardziej można grać Browna, chociażby w Manchesterze dało się na nim trochę zarobić.
Chodzi mi o ogólną postawę Browna patrząc na całą jego karierę, bo w wielu spotkaniach miał za przeproszeniem wy*** tak samo jak Kyrgios któremu nie raz nie chciało się biegać do piłek, ale powoli sięga po rozum do głowy.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
THIEM od półtora miesiąca zagrał 23 spotkania co daje nam średnio mecz co drugi dzień. Do tego dochodzi 6 długich meczów w FO. Ciekawe kiedy i czy odpuści jakiś turniej. ;)
W przyszłym tygodniu ma wolne :grin:
Tutaj po meczu z Sousa spotka się prawdopodobnie z Gabą, a potem Kolba/Karlovic. Jeśli przegra z którymś z nich w QF, to raczej nikt nie będzie miał mu tego za złe. Koniec końców, prawdopodobnie będzie miał 10 dni odpoczynku.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Thiem w ogóle w tym roku w decydujących setach ma bilans 19-1 ????
w tym z Nadalem na cegle i Fedem na trawie, ale piłuje ranking niesamowicie...

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
co by nie bylo, gwiazdą jest. być na 2-3 miejscu świata, oraz nieprzerwanie juz nie wiem ile, z 4-5 lat ciagle w pierwszej czwórce, z lekkim poslizgiem na pare mies , to kto tam niby jest gwiazda w tym WTA? Serena bezprecedensowa, a potem dla Ciebie jeszcze kto? Radwanska jest gwiazda i zamiast sie cieszyc z tego to ty szukasz problemow.
sorry dla mnie gwiazda jest ktos kto wygrywa najwazniejsze turnieje, Igrzyska, Mundial, Mistrzostwo Europy itd, nie wazne w jakiej dyscyplinie, nie sztuka jest wygrac sredni turniej czy lige, sztuka jest byc najlepszym z najlepszych, dla mnie Aga jest tylko i wylacznie zawodniczka z czolowki, wygra szlema bedzie gwiazda, mozesz sie oczywiscie ze mna nie zgodzic ale takie jest moje zdanie, moze przez to ze tenisa ogladam malo, jeszcze mniej gram ale juz nie pamietam turnieju w ktorym Radwanska nie miala by jakiegos ale, wczoraj z Vandeweghe co chwile biadolia ze trawa za mokra czy cos, ale Amerykanka juz grac potrafila, wiesz o co chodzi? dla mnie ona pokazuje typowe gwiazdorstwo

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
bez przesady, jasne, że dostaje wciry w najważniejszych momentach, ale czołówka to też są gwiazdy... to trochę jak z aktorami, gdzie cała masa świetnych aktorów/reżyserów nie dostała oskara. To nie znaczy, że to tylko czołówka. Zresztą tak jest odbierana przecież na świecie, bez względu na to, co o niej myślą na forum bukmacherskim.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
sorry dla mnie gwiazda jest ktos kto wygrywa najwazniejsze turnieje, Igrzyska, Mundial, Mistrzostwo Europy itd, nie wazne w jakiej dyscyplinie, nie sztuka jest wygrac sredni turniej czy lige, sztuka jest byc najlepszym z najlepszych, dla mnie Aga jest tylko i wylacznie zawodniczka z czolowki, wygra szlema bedzie gwiazda, mozesz sie oczywiscie ze mna nie zgodzic ale takie jest moje zdanie, moze przez to ze tenisa ogladam malo, jeszcze mniej gram ale juz nie pamietam turnieju w ktorym Radwanska nie miala by jakiegos ale, wczoraj z Vandeweghe co chwile biadolia ze trawa za mokra czy cos, ale Amerykanka juz grac potrafila, wiesz o co chodzi? dla mnie ona pokazuje typowe gwiazdorstwo
gwiazda a bezprecedsowy mistrz to też co innego.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
O faktach się nie dyskutuje. Agnieszka jest gwiazdeczką jedną z największych w WTA. Jak nie ślisko, deszczyk, coś słyszała na trybunach itp itd to jest żałosne a tak na prawdę od Sereny czy Azarenki dostała by szybciutkie 2:0. Jest wysoko ale nie dorasta właśnie do nich i nigdy nie będzie. Taki piłkarski Ronaldo :]

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
bez przesady, jasne, że dostaje wciry w najważniejszych momentach, ale czołówka to też są gwiazdy... to trochę jak z aktorami, gdzie cała masa świetnych aktorów/reżyserów nie dostała oskara. To nie znaczy, że to tylko czołówka. Zresztą tak jest odbierana przecież na świecie, bez względu na to, co o niej myślą na forum bukmacherskim.
no dokładnie

D 570

duff999

Użytkownik
Cóż za czasy nastały w tenisie. Ludzie wkurzają się o to , że ktoś na trawie gra serve &amp; volley. Brown i tak na to co prezentował przed trawą gra bardzo dobrze. Jeśli drabinka pozwoli to może znowu coś na wimbledonie zamiesza. Szkoda tej pogody w europie nieco nie sprzyja ogladaniu tenisa ????

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
O faktach się nie dyskutuje. Agnieszka jest gwiazdeczką jedną z największych w WTA. Jak nie ślisko, deszczyk, coś słyszała na trybunach itp itd to jest żałosne a tak na prawdę od Sereny czy Azarenki dostała by szybciutkie 2:0. Jest wysoko ale nie dorasta właśnie do nich i nigdy nie będzie. Taki piłkarski Ronaldo :]
Może boi się o kontuzję i ma więcej rozumu niż inne? Od Srazarenki by dostała. Nawet tak to co z tego? Niech dostaje ale niech będzie w tym miejscu co jest a Azarenka na swoim. Gabarytowo się nie zmieni i wykorzystuje swoj potenjal i tak do granic i trzeba sie z tego cieszyc, to Polka, ludzie. A wy szukacie dziury w całym.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Jak nie ślisko, deszczyk, coś słyszała na trybunach itp itd to jest żałosne a tak na prawdę od Sereny czy Azarenki dostała by szybciutkie 2:0. Jest wysoko ale nie dorasta właśnie do nich i nigdy nie będzie
no ale co to ma do bycia gwiazdą? Nie widziałeś nigdy ich zachowań jak im coś na korcie lub trybunach/pogodzie nie pasowało? Tak samo marudzą lub nawet bardziej, Aza to w ogóle czasem żenada z zachowaniem jak obrywa w meczu i coś zaczyna boleć, czy Serena i granie jakby pod wpływem ;)

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
no ale co to ma do bycia gwiazdą? Nie widziałeś nigdy ich zachowań jak im coś na korcie lub trybunach/pogodzie nie pasowało? Tak samo marudzą lub nawet bardziej, Aza to w ogóle czasem żenada z zachowaniem jak obrywa w meczu i coś zaczyna boleć, czy Serena i granie jakby pod wpływem ;)
100% racji, co ma bycie gwiazdą do tego że by przegrała z sereną 0:2... lol

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Cóż za czasy nastały w tenisie. Ludzie wkurzają się o to , że ktoś na trawie gra serve &amp; volley. Brown i tak na to co prezentował przed trawą gra bardzo dobrze. Jeśli drabinka pozwoli to może znowu coś na wimbledonie zamiesza. Szkoda tej pogody w europie nieco nie sprzyja ogladaniu tenisa ????
nie chodzi o styl ale o podejscie do meczu, Lopez z tego co wiem gra dokladnie tak samo ale spojrz na jego postawe a na Browna? Brownowi jamajskie ziolo chyba troche wypalilo poczucie odpowiedzialnego podejscia do swojego zawodu, na luzie, na spokoju, na chilloucie do kazdego spotkania i jakos sie pogra... to oczywiscie pol zartem juz ;)

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
nie chodzi o styl ale o podejscie do meczu, Lopez z tego co wiem gra dokladnie tak samo ale spojrz na jego postawe a na Browna? Brownowi jamajskie ziolo chyba troche wypalilo poczucie odpowiedzialnego podejscia do swojego zawodu, na luzie, na spokoju, na chilloucie do kazdego spotkania i jakos sie pogra... to oczywiscie pol zartem juz ;)
a niech będzie jaki będzie, każdy jest inny ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom