gabka92
Użytkownik
ok, tylko spytałem.po raz kolejny mówię ci abyś zajął się swoimi funduszami :]
ok, tylko spytałem.po raz kolejny mówię ci abyś zajął się swoimi funduszami :]
dokladnie ha ha :grin:Zero ci się zablokowało w klawiaturze ????
Zverev pewniak dniaMa ktoś jakiś ciekawy pomysł na grę tenisa w Halle ?
Jakiś ciekawy dubel ?
Może Seppi i Kei ?
No możesz się przejechać na Niemcach okrutnie , czego Ci życzę oczywiście... ( z wiadomych względów)Kto hura ten hura. Ja czekam na rozliczenie grubej kasy po zwycięstwie Niemców ????
tez myslalem nad tym overem, ale ostatecznie wygralem leo +4.5 gemowPowyżej 21,5 u Keia
Kolba, Thiem i Bryany - @1.86 w calorocznymMa ktoś jakiś ciekawy pomysł na grę tenisa w Halle ?
Jakiś ciekawy dubel ?
Może Seppi i Kei ?
żeby nie było tak jak w dzisiejszej Argentynie z rożnymi ????podpowiem Wam jeszcze, że warto się zainteresować rożnymi w meczu PL - DE
Kolego wyjaśnij jeszcze poprzedni zakład na kartki bo rozliczyłeś na plus, a każdy kto gra na całorocznym wie, że na bank według buka były 3 kartki.ME w piłce nożnej
mecz o 15.00
Rosja - Słowacja powyżej 3,5 kartek @1.80 bet trzy sześć pięć za 10000 zł
będzie izi
przecież były 4 "punkty kartkowe" w meczu...Kolego wyjaśnij jeszcze poprzedni zakład na kartki bo rozliczyłeś na plus, a każdy kto gra na całorocznym wie, że na bank według buka były 3 kartki.
Bez złośliwości, tylko nie rozumiem dlaczego idziesz w zaparte.
Ty raczej nie grasz w całorocznymKolego wyjaśnij jeszcze poprzedni zakład na kartki bo rozliczyłeś na plus, a każdy kto gra na całorocznym wie, że na bank według buka były 3 kartki.
Bez złośliwości, tylko nie rozumiem dlaczego idziesz w zaparte.
Nie mogło być 4 kartek Dragovicovi liczy buk tylko czerwoną kartkę, nie może być, że zawodnik dostaje 3 kartki bo tak by Ci wychodziło. Masz w takim wypadku 1 czerwoną i Nemeth zółta, więć 3 kartki .przecież były 4 "punkty kartkowe" w meczu...
o co w ogole jest rozkmina?