>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Wiadomo serce mówi Polska ale ja mam już pograne od miesiąca Niemcy grubo ????
ale skąd ta pewność? Polska gra jak nigdy od dawna i ten skład, a właśnie u Niemców są wieksze braki kadrowe, nawet jeżeli niemcy są faworytem to nie 100% , a anwet jakby takim byli i tak bym nawet na nich nie zagrał za 2zł bo nie robie zakładów preciwko naszym. U siebie wygralismy dwoma golami, w niemczech dwoma w plecy, ja stawiam na luzny remis? kiedy jak nie teraz? dlaczego nie? myslicie ze oni sie nie obawiaja nas i wygraja na stojaco?

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
ale skąd ta pewność? Polska gra jak nigdy od dawna i ten skład, a właśnie u Niemców są wieksze braki kadrowe, nawet jeżeli niemcy są faworytem to nie 100%
braki kadrowe czy nie, to jednak Niemcy mają wszystko po swojej stronie, od techniki przez organizację gry, warianty taktyczne, doświadczenie itp. Poza naszym Lewandowskim, to Niemcy mają lepszych zawodników na swych pozycjach.
U siebie wygralismy dwoma golami
serio nie pamiętasz jak ten mecz wyglądał naprawdę? :] nic dwa razy się nie zdarza ;)
bym nawet na nich nie zagrał za 2zł bo nie robie zakładów preciwko naszym
no to pomyliłeś forum sportowe/kibicowskie z forum bukmacherskim ????
wynik 2:0 lub 3:1 czysto sportowo jak dla mnie choć wbrew temu co napisałem liczę, że jednak spokojnie remis może mieć miejsce. Patrząc w historię kilku ostatnich startów Niemców w turniejach, to drugie mecze były słabsze w ich wykonaniu (poza wygraną z Holandią) - remisy i porażka, ale to argument na siłę ;)

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
braki kadrowe czy nie, to jednak Niemcy mają wszystko po swojej stronie, od techniki przez organizację gry, warianty taktyczne, doświadczenie itp. Poza naszym Lewandowskim, to Niemcy mają lepszych zawodników na swych pozycjach.
Nie zgodziłbym się z tym, że poza Lewandowskim to Niemcy mają lepszych zawodników. Krychowiak i Piszczek spokojnie mieliby u nich 1 skład, ale poza tym to faktycznie przewagę mają sporą i raczej nie ma co liczyć, że na 3 mecze z nami w 2 stracą punkty.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Nie zgodziłbym się z tym, że poza Lewandowskim to Niemcy mają lepszych zawodników. Krychowiak i Piszczek spokojnie mieliby u nich 1 skład, ale poza tym to faktycznie przewagę mają sporą i raczej nie ma co liczyć, że na 3 mecze z nami w 2 stracą punkty.
Krychowiak i Piszczek na 100% , a myślę że i Błaszczu mógłby walczyć z Draxlerem, jego tam cenią, i Glika nie skreślał bym nawet , choć jest gorszy niz Hummels i Boateng to nie bylby bez szans, to tez czasami zalezy od wizji trenera. a to ze sa lepsi na wiekszosci pozycjach nie znaczy ze na 100% wygraja, przyklad Anglia z Rosja, tez lepsi a remis, wiadomo nie jestesmy faworytem, ale nie ze neimcy bez watpienia. a i nie gralbym przeciwko naszym, zebym sie cieszyl jak wygraja a dolowal przy okazji jak kupon nie wszedl zagrany grubo i odwrotnie.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Krychowiak i Piszczek na 100%
ja wiem, że na Krychowiaka jest hype, ale kogo on ma u tych Niemców wygryźć? ???? , bez jaj... Piszczu prędzej, ale też nie jestem przekonany na 100%
Krychowiak i Piszczek spokojnie mieliby u nich 1 skład,
raczej widzę to tak, że walczyliby o pierwszy skład, a to dla mnie duża różnica ;)

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
ja wiem, że na Krychowiaka jest hype, ale kogo on ma u tych Niemców wygryźć? ???? , bez jaj... Piszczu prędzej, ale też nie jestem przekonany na 100%

raczej widzę to tak, że walczyliby o pierwszy skład, a to dla mnie duża różnica ;)
No jak to kogo Krychowiak? Khedirę, który już powoli się zwija, a co do Piszczka, to myślę, że woleliby mieć klasycznego prawego obrońcę, zamiast wystawiać tam z konieczności środkowego.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
No jak to kogo Krychowiak? Khedirę, który już powoli się zwija, a co do Piszczka, to myślę, że woleliby mieć klasycznego prawego obrońcę, zamiast wystawiać tam z konieczności środkowego.
100% racji. a piszczek to najlepszy PO chyba w lidze Niemieckiej ogolnie. Piszczek to bez zadnej dyskusji by mial 1 sklad, LEWY to nawet nie ma co mowic, choc mysle ze moze i Milika by gdzies probowal wstawic, bo wedlug mnie nie jest gorszy od Gotzego.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
100% racji. a piszczek to najlepszy PO chyba w lidze Niemieckiej ogolnie. Piszczek to bez zadnej dyskusji by mial 1 sklad, LEWY to nawet nie ma co mowic, choc mysle ze moze i Milika by gdzies probowal wstawic, bo wedlug mnie nie jest gorszy od Gotzego.
Przecież Gotze zjadłby i wysr*ł ligę holenderską, Milik to nie ten poziom zdecydowanie.

D 0

dutra

Gość
Skąd ten hurra optymizm na mecz z Niemcami, ktoś tu chyba myli zarabianie pieniędzy z kibicowaniem. :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom