Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Niemcy na wielkich turniejach to takie małe roboty i jestem przekonany że z Polską dopiszą na swoje konto 3 pkt, dlatego jeśli polska nie wygra meczu z Irlandią tak mogą się pożegnać z wyjściem z grupy.
No niekoniecznie. Z grupy wyjdą też 4 drużyny z 3 miejsc, także nawet porażka z Irlandią i Niemcami przy wygranej z Ukrainą może wystarczyć, choć oczywiście nie musi.
No niekoniecznie. Z grupy wyjdą też 4 drużyny z 3 miejsc, także nawet porażka z Irlandią i Niemcami przy wygranej z Ukrainą może wystarczyć, choć oczywiście nie musi.
Teoretycznie tak, ale na takich turniejach różnie to bywa. Jak się Wyspiarze zamkną w stylu naszych dzisiejszych rywali to ten mecz może być trudniejszy od tego z Ukrainą.
Dobra ja w ciemno biorę X2 na Irlandię Północną, przecież oni mają 2 razy lepszą obronę niż Litwini, Polska wróciła do starych dobrych czasów gdzie właśnie takie Estonie, Litwy czy łotwy to równorzędny dla nas przeciwnik....
Ludzie przestancie juz plakac. To jest mecz towarzyski, Litwa to nie San Marino. Polska to nie Brazylia. Kto spodziewal sie latwego 5:0 mial nierowno pod sufitem. Nie graja az tak zle by ich odrazu jechac.
Ja zupełnie nie rozumiem po co ta cała dyskusja? Polska nie gra w podstawowym składzie i w dodatku w meczu towarzyskim niecały tydzień przed pierwszym meczem eliminacyjnym wiec co? Bedą grać na 100% i ryzykować kontuzje? Weźcie nie bądźcie śmieszni, te wszystkie ostatnie towarzyskie to są dla selekcjonerów w celu podjęcia ostatecznych decyzji a nie po to żeby wygrywać.