magik90
Użytkownik
----> https://zapodaj.net/099d69299dba6.png.html
ciekawe czy coś zmienią bo to na prawdę jest żenujące.
miałeś konczyc z bukmacherka podobno?Rzucić jakiś bonus 5 ziko z bah? ktoś chce?
Ja mam czasami wrażenie, że te osoby z czatu to boty, nigdy się nie dogadałem ... "proszę o chwile cierpliwości" i 15 minut czekania na brak odpowiedzi na proste pytania
----> https://zapodaj.net/099d69299dba6.png.html
ciekawe czy coś zmienią bo to na prawdę jest żenujące.
a co ma danie darmowych 5 ziko z bonusu z graniem? mam free to ludziom chce daćmiałeś konczyc z bukmacherka podobno?
ja tu przesiadujesz to sam się kusisz do grya co ma danie darmowych 5 ziko z bonusu z graniem? mam free to ludziom chce dać
co mam te bonusy spalić? przynajmniej ludzie mają za darmoja tu przesiadujesz to sam się kusisz do gry
podeslij mi na pw jak mozesz jakis nieuzywany koda co ma danie darmowych 5 ziko z bonusu z graniem? mam free to ludziom chce dać
co ty swirujesz typie, nawet jak by wychodzily dwie druzyny, 0 pkt w pierwszym meczu jak i drugim nie skazywalo byt nas na odpadniecie, a ty mowisz ze jak nie bedzie 3 pkt w pierwszy, czyli sadzisz ze 1 pkt w 1 i ew 3 w ost nie dadza wyjascia z grupy? zajmij sie lepiej swoja szeroka wiedza i wtapianiem w ATPw takim razie po lepszym kursie bierz że polska nie wyjdzie z grupy, bo aby wyjść to pierwszy mecz obowiązkowe 3 pkt.
nie spodziewałem się, Bet365 dużyZauważyliśmy, że oferowana kwota zamknięcia była nieprawidłowa z powodu nieprawidłowego kursu i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład powinien zostać ponownie rozliczony dla prawidłowej kwoty zamknięcia. W geście dobrej woli, anulujemy zakład, ponieważ prawidłowa kwota zamknięcia przyniosłaby zwrot niższy niż Twoja oryginalna stawka.
W szoku jestem ????nie spodziewałem się, Bet365 duży
typowe polaczki kur... jego maćMówcie co chcecie, ale dla mnie to jest totalna kompromitacja i frajerstwo.... nawet jeśli to towarzyski mecz. Polacy oddali aż 1 celny strzał na bramkę przeciwnika. Uf już po meczu ale to był ciężki mecz co nie chłopaki??
za drobne, ale i tak lepszyt zwrot nizW szoku jestem ????
E: podejrzewam że za niewielką kwotę zagrałeś ...