>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Nie będzie większej oferty na spotkania w Niemczech i Holandii. Jednym słowem jest to, bynajmniej ode mnie duży minus dla b365. Topowy buk, może nawet najlepszy a taka żenada. Owszem mogę zagrać na innym, nawet to zrobię ale tutaj się kompromitują/.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
w takim razie po lepszym kursie bierz że polska nie wyjdzie z grupy, bo aby wyjść to pierwszy mecz obowiązkowe 3 pkt.
co ty swirujesz typie, nawet jak by wychodzily dwie druzyny, 0 pkt w pierwszym meczu jak i drugim nie skazywalo byt nas na odpadniecie, a ty mowisz ze jak nie bedzie 3 pkt w pierwszy, czyli sadzisz ze 1 pkt w 1 i ew 3 w ost nie dadza wyjascia z grupy? zajmij sie lepiej swoja szeroka wiedza i wtapianiem w ATP

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Zauważyliśmy, że oferowana kwota zamknięcia była nieprawidłowa z powodu nieprawidłowego kursu i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład powinien zostać ponownie rozliczony dla prawidłowej kwoty zamknięcia. W geście dobrej woli, anulujemy zakład, ponieważ prawidłowa kwota zamknięcia przyniosłaby zwrot niższy niż Twoja oryginalna stawka.
nie spodziewałem się, Bet365 duży ✅✅✅

raveman 736

raveman

Użytkownik
Mówcie co chcecie, ale dla mnie to jest totalna kompromitacja i frajerstwo.... nawet jeśli to towarzyski mecz. Polacy oddali aż 1 celny strzał na bramkę przeciwnika. Uf już po meczu ale to był ciężki mecz co nie chłopaki??
typowe polaczki kur... jego mać

słaby mecz, to oczywiste... ale juz skreślać naszą reprezentacje przed mistrzostwami to dopiero jest frajerstwo... powinieneś spojrzeć w lustro i na nie napluć Polaku przez małe &quot;p&quot;

dajcie im pograć i wszyscy ocenimy ich po mistrzostwach... prawdziwy kibic to optymista przed każdym meczem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom