Przecież to oczywiste , po co pytasz ?ja pozamykalem ciekawe jak rozlicza ???? zwroty czy przegrana
Oczywiście że przegranyja pozamykalem ciekawe jak rozlicza ???? zwroty czy przegrana
Daj spokój, w towarzyskich zawsze się przymyka oko na więcej rzeczy.Mam jedno pytanko i nie chce wyjść na desperata - TEGO SĘDZIEGO WZIĘLI Z ULICY? Gorzej sędziowanego meczu dawno nie wdziałem, czerwona kartka należała się Litwie, faul Peszki przed golem bardzo wątpliwy i ten wślizg w polu karnym też 50/50, szkoda gadac, już w Hiszpańskiej lepiej sędziują
no nie przesadzajmy :]już w Hiszpańskiej lepiej sędziują.
Trochę tak, ten sędzia chyba tylko juniorów gwiżdże. Jaki mecz taki sędzia :grin:Mam jedno pytanko i nie chce wyjść na desperata - TEGO SĘDZIEGO WZIĘLI Z ULICY? Gorzej sędziowanego meczu dawno nie wdziałem, czerwona kartka należała się Litwie, faul Peszki przed golem bardzo wątpliwy i ten wślizg w polu karnym też 50/50, szkoda gadac, już w Hiszpańskiej lepiej sędziują. Aby nie radzić sobie w meczu towarzyskim to naprawdę trzeba być beznadziejnym sędzią.
Z drugiej strony, jak ten balonik wybuchnie ???? DD
Daj spokój, w towarzyskich zawsze się przymyka oko na więcej rzeczy.
Okej, rozumiem, że się przymyka oko, ale gdyby ktoś z czołowych graczy złapał kontuzje przez nieodpowiedzialne wślizgi gości to nie wiem czy wyjechałby żywy z Krakowa. Na za dużo pozwalał, a straszenie żółtą kartką w meczu towarzyskim jest śmieszne.Trochę tak, ten sędzia chyba tylko juniorów gwiżdże. Jaki mecz taki sędzia :grin:
Orientuje się ktoś jakim składem dziś Włosi ?
7-5 ???? De bakker podwójny przy meczowej dla Reistera ???? ???? ????Reister 1,57 Bet365 przy 6-6 1*-0
Nic nowego, w sumie 2 piłki od meczu był przy 5-4 w gemach, to cały czas grał ze spuszczoną głową nic nie biegając, to raczej już podchodzi pod chorobę psychiczną7-5 ???? De bakker podwójny przy meczowej dla Reistera ???? ???? ????
Nie no tu akurat przesadzasz, że wyrównany mecz. http://www.flashscore.com/match/foOfqQpe/#match-statistics;0z holandia zasluzyli na przegrana bo to dobra ekipa sie rysuje ale dzisiaj z lewym czy bez, towarzyski czy nie takich ogorasow jak litwini polacy powinni ograc minimum 2:0 a tutaj nawet roznicy klas nie bylo widac, wyrownany mecz polacy nie mieli zadnej przewagi to co bedzie z taka ukraina