>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
Mam jedno pytanko i nie chce wyjść na desperata - TEGO SĘDZIEGO WZIĘLI Z ULICY? Gorzej sędziowanego meczu dawno nie wdziałem, czerwona kartka należała się Litwie, faul Peszki przed golem bardzo wątpliwy i ten wślizg w polu karnym też 50/50, szkoda gadac, już w Hiszpańskiej lepiej sędziują. Aby nie radzić sobie w meczu towarzyskim to naprawdę trzeba być beznadziejnym sędzią.

Z drugiej strony, jak ten balonik wybuchnie ???? DD

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Mówcie co chcecie, ale dla mnie to jest totalna kompromitacja i frajerstwo.... nawet jeśli to towarzyski mecz. Polacy oddali aż 1 celny strzał na bramkę przeciwnika. Uf już po meczu ale to był ciężki mecz co nie chłopaki??

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Mam jedno pytanko i nie chce wyjść na desperata - TEGO SĘDZIEGO WZIĘLI Z ULICY? Gorzej sędziowanego meczu dawno nie wdziałem, czerwona kartka należała się Litwie, faul Peszki przed golem bardzo wątpliwy i ten wślizg w polu karnym też 50/50, szkoda gadac, już w Hiszpańskiej lepiej sędziują
Daj spokój, w towarzyskich zawsze się przymyka oko na więcej rzeczy.

ice29 251

ice29

Użytkownik
Mam jedno pytanko i nie chce wyjść na desperata - TEGO SĘDZIEGO WZIĘLI Z ULICY? Gorzej sędziowanego meczu dawno nie wdziałem, czerwona kartka należała się Litwie, faul Peszki przed golem bardzo wątpliwy i ten wślizg w polu karnym też 50/50, szkoda gadac, już w Hiszpańskiej lepiej sędziują. Aby nie radzić sobie w meczu towarzyskim to naprawdę trzeba być beznadziejnym sędzią.

Z drugiej strony, jak ten balonik wybuchnie ???? DD
Trochę tak, ten sędzia chyba tylko juniorów gwiżdże. Jaki mecz taki sędzia :grin:

quintana 425

quintana

Użytkownik
Daj spokój, w towarzyskich zawsze się przymyka oko na więcej rzeczy.
Trochę tak, ten sędzia chyba tylko juniorów gwiżdże. Jaki mecz taki sędzia :grin:
Okej, rozumiem, że się przymyka oko, ale gdyby ktoś z czołowych graczy złapał kontuzje przez nieodpowiedzialne wślizgi gości to nie wiem czy wyjechałby żywy z Krakowa. Na za dużo pozwalał, a straszenie żółtą kartką w meczu towarzyskim jest śmieszne.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
z holandia zasluzyli na przegrana bo to dobra ekipa sie rysuje ale dzisiaj z lewym czy bez, towarzyski czy nie takich ogorasow jak litwini polacy powinni ograc minimum 2:0 a tutaj nawet roznicy klas nie bylo widac, wyrownany mecz polacy nie mieli zadnej przewagi to co bedzie z taka ukraina

ted 12,8K

ted

Forum VIP
✅ 7-5 ???? De bakker podwójny przy meczowej dla Reistera ???? ???? ????
Nic nowego, w sumie 2 piłki od meczu był przy 5-4 w gemach, to cały czas grał ze spuszczoną głową nic nie biegając, to raczej już podchodzi pod chorobę psychiczną ;)

quintana 425

quintana

Użytkownik
z holandia zasluzyli na przegrana bo to dobra ekipa sie rysuje ale dzisiaj z lewym czy bez, towarzyski czy nie takich ogorasow jak litwini polacy powinni ograc minimum 2:0 a tutaj nawet roznicy klas nie bylo widac, wyrownany mecz polacy nie mieli zadnej przewagi to co bedzie z taka ukraina
Nie no tu akurat przesadzasz, że wyrównany mecz. http://www.flashscore.com/match/foOfqQpe/#match-statistics;0
Zabrakło nam szczęścia. Większość to były rezerwy i mam nadzieje, że taki Cionek nie zagra nawet minuty na Euro. Prawdą jest, że i tak powinni sobie poradzić, no ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, zobaczymy jak będzie z Irlandią.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom