niznekamsk
Użytkownik
Hviti najbardziej zawiodło :?Hviti BTS - 7.50
Vikingur BTS - 8.00
baby na Islandii - niby duże różnice sportowe jednak Islandia rządzi się swoimi prawami
Trzeba czekać na następną kolejkę
Hviti najbardziej zawiodło :?Hviti BTS - 7.50
Vikingur BTS - 8.00
baby na Islandii - niby duże różnice sportowe jednak Islandia rządzi się swoimi prawami
Podaj passy to Ci zmienieDobra to już mój koniec z bukmacherką (poprzednio pisałem trochę dla beki)
Gdzie można usunąć/zablokować konto?
:razz::grin::grin::grin:Podaj passy to Ci zmienie
????
Oni tak grają od kilku lat.Jeżeli ktoś narzeka na grę naszych to niech sobie włączy Anglików. Jakie oni dziś ***** grają bez żadnego pomysłu to nie mam pojęcia. ????
Zrób samowykluczenie z buków i nie graj piłki tak na przyszłość ????Jeśli czyta jakiś admin to proszę o zablokowanie mi konta
Co to za problem zmienić hasło na dajmy na to 20 losowo wpisanych znaków na klawiaturze?Jeśli czyta jakiś admin to proszę o zablokowanie mi konta
może taki, że zawsze moze je zresetować?Co to za problem zmienić hasło na dajmy na to 20 losowo wpisanych znaków na klawiaturze?
to niech założy maila, da hasło z dupy, zmieni maila na forum. Po co zawracać innym ludziom dupę. Jak ktoś jest uzależniony od hazardu to powinien iść do lekarza, zablokowanie konta nic nie da skoro nowe może sobie w 1,5 minuty założyć.może taki, że zawsze moze je zresetować?
spadło do 130,5 po 1,86???? Real - Valencia, przedmeczowa na 169,5
aktualnie przerwa po 2 kwarcie i linia 139,5 :grin: Ja to biorę oczywiście overek
over 139,5 po 1,86 b365
Groth jakaś kontuzja czy co?O ile wyjdzie na kort tak to wypadałoby pograć np w bwinie ,a tam na razie nie ma kursu. Coral sekunde temu dał 1.62 tam po 1 piłce rozliczane.
szybko, raptem 2 minuty potrzebowały :grin:Skinandi over 1.5 do przerwy 2.60
tyle na dzisiaj i koniec :razz:
Obie drużyny grają bardzo defensywnie...Tylko dogrywka na over a w to watpię, Real tego już nie oddaspadło do 130,5 po 1,86
Groth jakaś kontuzja czy co?