>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
uuuu...zmień dilera :]
znowu musisz się wtrącać, kolo pisze własną analizę, jego zdanie itp, a Ty jak zwykle podważasz, sorry ale chyba nie każdy musi myśleć tak jak Ty. w tym meczu może być zwyczajnie wszystko.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Ciekawie w kwalifikacjach IO mężczyzn

jutro wygrywają Chiny z Australią i Kanada z Japonią i w ostatniej kolejce mamy mecz Chiny z Kanadą o bezpośredni awans, czyli o zajęcie 4 miejsca w turnieju kwalifikacyjnym.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
znowu musisz się wtrącać, kolo pisze własną analizę, jego zdanie itp, a Ty jak zwykle podważasz, sorry ale chyba nie każdy musi myśleć tak jak Ty. w tym meczu może być zwyczajnie wszystko.
A ty muszisz? Jestem przeciwny temu co napisał to wyrażam to, chyba na tym polega dyskusja, ja jestem innego zdania więc to piszę. Skończ dogryzać chłopcze bo nie wiem ile masz lat ale zachowujesz się bardzo dziecinnie. EOD

e; selekcja na tym forum wskazana.

Otrzymane punkty reputacji: +3
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
A ty muszisz? Jestem przeciwny temu co napisał to wyrażam to, chyba na tym polega dyskusja, ja jestem innego zdania więc to piszę. Skończ dogryzać chłopcze bo nie wiem ile masz lat ale zachowujesz się bardzo dziecinnie. EOD

e; selekcja na tym forum wskazana.
Ja dogryzam? Czy Ty się słyszysz? A kto pisał o dilerze? To forum polega na dyskusji , ale Twoja wypowiedź nie miała z nią wiele wspólnego. Skoro jesteś innego zdania to napisz swoje za i przeciw tym typom jego i czemu będzie inaczej, a Ty napisałeś jedno zdanie, jeszcze o jakimś dilerze i mówisz, że z nim dyskutujesz o typie na Murraya... :O

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ja dogryzam? Czy Ty się słyszysz? A kto pisał o dilerze? To forum polega na dyskusji , ale Twoja wypowiedź nie miała z nią wiele wspólnego. Skoro jesteś innego zdania to napisz swoje za i przeciw tym typom jego i czemu będzie inaczej, a Ty napisałeś jedno zdanie, jeszcze o jakimś dilerze i mówisz, że z nim dyskutujesz o typie na Murraya... :O
sztywniaku, troszkę dystansu do tego wszystkiego.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jestem przeciwny temu co napisał to wyrażam to
W jaki sposób to wyrażasz...Masz infantylne komentarze, które nic nie wnoszą.
Napisz dlaczego Wawrinka ten mecz wygra...chętnie wysłucham Twojego zdania.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
W jaki sposób to wyrażasz...Masz infantylne komentarze, które nic nie wnoszą.
Napisz dlaczego Wawrinka ten mecz wygra...chętnie wysłucham Twojego zdania.
A gdzie ja napisałem, że Staszek wygra? Dla mnie absurdem jest to że &quot;kurs na Szkota to prezent&quot; i nie wiem jak to skomentować tak więc powtarzam &quot;zmień dilera&quot;. Czego ty oczekiwałeś, w pół finale ze Staszkiem, 1,3 na Brytyjczyka? Ludzie no bądźmy rozsądni.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Czemu Iran jest już w 3?
bo ma 4 zwycięstwa? Chiny i Kanada grają bezpośredni ze sobą więc nie mogą mieć we dwie czterech zwycięstw, a Iran i z tymi i z tymi wygrał bezpośredni, a poza tym, oprócz teraz meczu Iranu z Polską w ostatniej grają z ostatnia w tabeli i najsłabsza Wenezuelą, więc będą mieć 5 zwycięstw, nie jest tu nic skomplikowanego , pozdro.

domell 454

domell

Użytkownik
bo ma 4 zwycięstwa? Chiny i Kanada grają bezpośredni ze sobą więc nie mogą mieć we dwie czterech zwycięstw, a Iran i z tymi i z tymi wygrał bezpośredni, a poza tym, oprócz teraz meczu Iranu z Polską w ostatniej grają z ostatnia w tabeli i najsłabsza Wenezuelą, więc będą mieć 5 zwycięstw, nie jest tu nic skomplikowanego , pozdro.
:spokodfhgfh:

domell 454

domell

Użytkownik
Bośnia i Dania na bet365 wirtualnie jest spoko ;p
ps. bosnia ciśnie bardzo, może być remisik lub wygrana , 23 kurs ;)
Typu nie neguję jednak mam pewną ciekawostkę.
Tylko 52% meczów wygrywa drużyna która ma optyczną przewagę (lepsze posiadanie piłki, więcej oddanych strzałów).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom