gabka92
Użytkownik
znowu musisz się wtrącać, kolo pisze własną analizę, jego zdanie itp, a Ty jak zwykle podważasz, sorry ale chyba nie każdy musi myśleć tak jak Ty. w tym meczu może być zwyczajnie wszystko.uuuu...zmień dilera :]
znowu musisz się wtrącać, kolo pisze własną analizę, jego zdanie itp, a Ty jak zwykle podważasz, sorry ale chyba nie każdy musi myśleć tak jak Ty. w tym meczu może być zwyczajnie wszystko.uuuu...zmień dilera :]
A ty muszisz? Jestem przeciwny temu co napisał to wyrażam to, chyba na tym polega dyskusja, ja jestem innego zdania więc to piszę. Skończ dogryzać chłopcze bo nie wiem ile masz lat ale zachowujesz się bardzo dziecinnie. EODznowu musisz się wtrącać, kolo pisze własną analizę, jego zdanie itp, a Ty jak zwykle podważasz, sorry ale chyba nie każdy musi myśleć tak jak Ty. w tym meczu może być zwyczajnie wszystko.
Ja dogryzam? Czy Ty się słyszysz? A kto pisał o dilerze? To forum polega na dyskusji , ale Twoja wypowiedź nie miała z nią wiele wspólnego. Skoro jesteś innego zdania to napisz swoje za i przeciw tym typom jego i czemu będzie inaczej, a Ty napisałeś jedno zdanie, jeszcze o jakimś dilerze i mówisz, że z nim dyskutujesz o typie na Murraya... :OA ty muszisz? Jestem przeciwny temu co napisał to wyrażam to, chyba na tym polega dyskusja, ja jestem innego zdania więc to piszę. Skończ dogryzać chłopcze bo nie wiem ile masz lat ale zachowujesz się bardzo dziecinnie. EOD
e; selekcja na tym forum wskazana.
sztywniaku, troszkę dystansu do tego wszystkiego.Ja dogryzam? Czy Ty się słyszysz? A kto pisał o dilerze? To forum polega na dyskusji , ale Twoja wypowiedź nie miała z nią wiele wspólnego. Skoro jesteś innego zdania to napisz swoje za i przeciw tym typom jego i czemu będzie inaczej, a Ty napisałeś jedno zdanie, jeszcze o jakimś dilerze i mówisz, że z nim dyskutujesz o typie na Murraya... :O
W jaki sposób to wyrażasz...Masz infantylne komentarze, które nic nie wnoszą.Jestem przeciwny temu co napisał to wyrażam to
A gdzie ja napisałem, że Staszek wygra? Dla mnie absurdem jest to że "kurs na Szkota to prezent" i nie wiem jak to skomentować tak więc powtarzam "zmień dilera". Czego ty oczekiwałeś, w pół finale ze Staszkiem, 1,3 na Brytyjczyka? Ludzie no bądźmy rozsądni.W jaki sposób to wyrażasz...Masz infantylne komentarze, które nic nie wnoszą.
Napisz dlaczego Wawrinka ten mecz wygra...chętnie wysłucham Twojego zdania.
Doppler/Horst @2,50
Tb przegrany 20:22 :razz:Doppler/Horst @2,50
Czemu Iran jest już w 3?na jakich? no wchodzą 4 zespoły, w tym jeden musi być z Azji, a w trójce będzie już Iran, więc na czwartym nie ma znaczenia z jakiego kontynentu, o to Ci chodziło?
bo ma 4 zwycięstwa? Chiny i Kanada grają bezpośredni ze sobą więc nie mogą mieć we dwie czterech zwycięstw, a Iran i z tymi i z tymi wygrał bezpośredni, a poza tym, oprócz teraz meczu Iranu z Polską w ostatniej grają z ostatnia w tabeli i najsłabsza Wenezuelą, więc będą mieć 5 zwycięstw, nie jest tu nic skomplikowanego , pozdro.Czemu Iran jest już w 3?
:spokodfhgfh:bo ma 4 zwycięstwa? Chiny i Kanada grają bezpośredni ze sobą więc nie mogą mieć we dwie czterech zwycięstw, a Iran i z tymi i z tymi wygrał bezpośredni, a poza tym, oprócz teraz meczu Iranu z Polską w ostatniej grają z ostatnia w tabeli i najsłabsza Wenezuelą, więc będą mieć 5 zwycięstw, nie jest tu nic skomplikowanego , pozdro.