kamillo91
Użytkownik
1:0 dla HongkonguHongkong v WIETNAM, TYP: Hongkong, kurs 3.75 - bet365, Hongkong ciśnie na bramkę z większą skutecznością ale rzadziej od Wietnamu, nei mniej jednak ja na nich stawiam drobne![]()
1:0 dla HongkonguHongkong v WIETNAM, TYP: Hongkong, kurs 3.75 - bet365, Hongkong ciśnie na bramkę z większą skutecznością ale rzadziej od Wietnamu, nei mniej jednak ja na nich stawiam drobne![]()
kurs z kosmosuFucsovics 1 set @ 2,00
niestety, limit na dzisiaj
STURT MARION KOBIETY v ADELAIDE CITY KOBIETY, Over 8 rożnych, kurs 1,36 bet365, gruuubo!
tutaj buk się zaciał na początku 2 połowy i uniemożliwił dalszej gry1:0 dla HongkonguOby tak do końca i kurs 3.75 nasz!
![]()
Podziękował :spokodfhgfh:Fucsovics 2 set @ 1,80
2/10 to ile jest? 2, 20, 200?2/10 i 2/10
4002/10 to ile jest? 2, 20, 200?
to ładnie gratuluję, 720 na plus na tych dwoch typach tak? podeslal bys z ciekawosci zrzut ze faktycznie? pozdrawiam ????
Mieli zapewnione 1 miejsce w grupieEnrico/Caminati 2 set @4.5 bet365
posypali się
hahaha wtopiłeś na tym co ja i teraz jeszcze chcesz sprawdzać? oj kolego kolego, szkoda mi cię. Próbuj dalej, pozdrawiam. EOTto ładnie gratuluję, 720 na plus na tych dwoch typach tak? podeslal bys z ciekawosci zrzut ze faktycznie? pozdrawiam ????
Uczepiłeś się co? Nie wiem czemu tak Ci gul śmiga.to ładnie gratuluję, 720 na plus na tych dwoch typach tak? podeslal bys z ciekawosci zrzut ze faktycznie? pozdrawiam ????