>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Zagląda tu w ogóle jakiś mod?
Zamiast typow na żywo od kilku dni toczy się tu przepychanka na poziomie kłótnini w piaskownicy.
Mi od kilku dni przez wiekszosc dnia forum w ogole nie smiga. Jest ten komunikat o jakiejs aktualizacji i tyle. Dziwne, bo potem sprawdzam, ze w tym czasie w dzialach toczyly sie dyskusje, wiec inni mieli ok :?

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Lopezy po takim meczu jak wczoraj to pewnie cały turniej wygrają. 5 czy 6 piłek meczowych obronili, Julek i Vasselin pewnie do teraz się zastanawiają jak ten mecz wtopili.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Lopezy po takim meczu jak wczoraj to pewnie cały turniej wygrają. 5 czy 6 piłek meczowych obronili, Julek i Vasselin pewnie do teraz się zastanawiają jak ten mecz wtopili.
Jakkolwiek mecz by się nie układał - niewykorzystanie 5/6 piłek meczowych to frajerstwo pary francuskiej i Lopezów nie powinno być dzisiaj w turnieju. Ale odpowiedzmy sobie na pytanie - jakie pierwsze skojarzenie nasuwa się przy nazwiskach Benneteau i Roger-Vasselin? Miękkie faje to jedynie określenie pieszczotliwe ;).

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Jakkolwiek mecz by się nie układał - niewykorzystanie 5/6 piłek meczowych to frajerstwo pary francuskiej i Lopezów nie powinno być dzisiaj w turnieju. Ale odpowiedzmy sobie na pytanie - jakie pierwsze skojarzenie nasuwa się przy nazwiskach Benneteau i Roger-Vasselin? Miękkie faje to jedynie określenie pieszczotliwe ;).
Zgadzam się w pełni co do Francuzów, sam ich pograłem i chyba to była jedna z boleśniejszych wtop. Chodziło mi o to, że takie mecze bardzo nakręcają tego, kto wyszedł z takich tarapatów (choćby Kerber , która broniła meczowej w 1r AO), choć nie jest to oczywiście regułą. Patrząc jednak na dzisiejszy mecz Lopezów (a przynajmniej na pierwszego seta) to u nich by się to potwierdzało.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
jakie pierwsze skojarzenie nasuwa się przy nazwiskach Benneteau i Roger-Vasselin? Miękkie faje to jedynie określenie pieszczotliwe ;).
Wiesz...jeśli ktoś siedzi w tenisie to wie, że to nie są żadni chłopcy do bicia a kto tylko luka na tą dyscyplinę, tak jak niektórzy tutaj co znają się na &quot;3-4 dyscyplinach&quot; to pomyślą że to jacyś amatorzy.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Wiesz...jeśli ktoś siedzi w tenisie to wie, że to nie są żadni chłopcy do bicia a kto tylko luka na tą dyscyplinę, tak jak niektórzy tutaj co znają się na &quot;3-4 dyscyplinach&quot; to pomyślą że to jacyś amatorzy.
Pijesz do mnie? Jeśli uważasz, że ERV i Benek to zawodnicy mocni psychicznie to spoko, czas chyba zacząć siedzieć w innej dyscyplinie.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Pijesz do mnie? Jeśli uważasz, że ERV i Benek to zawodnicy mocni psychicznie to spoko, czas chyba zacząć siedzieć w innej dyscyplinie.
Po pierwsze nie pisze od ciebie, tylko sie odniosłem ogólnie a po drugie gdzie napisałem coś o psychice? Czytanie ze zrozumieniem to podstawa. e; też wam zamula forum ?

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
ehh Kiki... amatorsko trochę pograła ostatnie piłki...

# przebłysk 5-5

# masakara znów... prosta piłka i ... wyrzuca w aut..

# Serena to samo..

# Serena x2

# ehh 7-7

# co serwis..

# KIKI ehh i spory hajs przeszedł koło nosa, brawo..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom