>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
perek99 26,5K

perek99

Użytkownik
Hviti BTS - 7.50
Vikingur BTS - 8.00

baby na Islandii - niby duże różnice sportowe jednak Islandia rządzi się swoimi prawami
lepiej zobacz co odwalają młodzi w Norwegii Lyn Oslo dostaje u siebie w dupę z ogórkami, którzy dostają od każdego 5 w górę ????
http://sports.williamhill.com/bet/pl/betting/e/9393749/Lyn+Oslo+U19+%E2%82%8B+Raufoss+IL+U19.html

goście na wyjeździe 5 spotkań i 5 w plecy, 24 gole władowane ????

drużyna 12. w tabeli władowała im 7 bramek a Lyn jest 7. w tabeli ????

jak Lyn nie wygra to trzeba sobie darować

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Pany, nie upatrujcie we wszystkim spisku. Ostatnio byłem na meczu w wojewódzkiej lidze, gdzie pierwszy mecz lider u siebie wygrał 11:0, a na wyjeździe dostał 1:0 i to byli drużyną słabszą, a ta drużyna przedostatnia.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
???? Real - Valencia, przedmeczowa na 169,5

aktualnie przerwa po 2 kwarcie i linia 139,5 :grin: Ja to biorę oczywiście overek

over 139,5 po 1,86 b365

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
może handlują w 2 stronę i na gości kurs 15 był ????
wcale bym się nie zdziwił ;)
z drugiej strony tam w kilka minut mogą władować 3 gole, np. dzisiaj Valerenga u19 to pokazała

over 2.5 - 2.00 ???? to już trzeba zagrać :razz:

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
kapri76 241

kapri76

Użytkownik
goście takie ogóry, że normalnie by nie mieli szans, od gorszej ekipy wyłapali ostatnio 7:0
A może doszedł do nich nowy snajper? A może gospodarze maja grypę żołądkowa i wystawili zmienników z podwórka bo nie było komu grać? No bez jaj to jest u19, buk tez tego nie ogarnia

perek99 26,5K

perek99

Użytkownik
A może doszedł do nich nowy snajper? A może gospodarze maja grypę żołądkowa i wystawili zmienników z podwórka bo nie było komu grać? No bez jaj to jest u19, buk tez tego nie ogarnia
kurs był 1.04 i spadał, więc raczej nic z tych rzeczy

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Pany, nie upatrujcie we wszystkim spisku. Ostatnio byłem na meczu w wojewódzkiej lidze, gdzie pierwszy mecz lider u siebie wygrał 11:0, a na wyjeździe dostał 1:0 i to byli drużyną słabszą, a ta drużyna przedostatnia.
norweskie niższe ligi + juniorzy śmierdzą łamańcami + dziwnymi wynikami, co bardzo łatwo udowodnić. Wystarczy zobaczyć na mecze w tym tygodniu ile było łamaków:
- Mo Il
- Tonsberg
- Ranheim 2 (przegrywał do 86 minuty!)
W poprzednich kolejkach tez można znaleźć takie mecze. Przypadek ? Dziwnym trafem w meczach rewanżowych wynik w drugą stronę i to po łamaku :]

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Jak widzicie tą Anglię ? warto grać po 1.5 ?
Slaby kurs, w 1 polowie niewiele pokazali, Portugalczycy tez sie nie otworza grajac w 10tke...lepiej poczekac i zobaczyc co Angole sa w stanie wymyslec w takiej sytuacji...zapisac i zachowac na Euro bo moze tam tez beda grali w przewadze w ktoryms meczu ????

perek99 26,5K

perek99

Użytkownik
Dobra to już mój koniec z bukmacherką (poprzednio pisałem trochę dla beki)

Gdzie można usunąć/zablokować konto?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom