egreg
Użytkownik
Mi też , ale ten Portugalczyk powinien dostać skierowanie do poradni zdrowia psychicznego...Kane mi zaimponowal
Mi też , ale ten Portugalczyk powinien dostać skierowanie do poradni zdrowia psychicznego...Kane mi zaimponowal
lepiej zobacz co odwalają młodzi w Norwegii Lyn Oslo dostaje u siebie w dupę z ogórkami, którzy dostają od każdego 5 w górę ????Hviti BTS - 7.50
Vikingur BTS - 8.00
baby na Islandii - niby duże różnice sportowe jednak Islandia rządzi się swoimi prawami
no to trzeba zagrać over 3.5 + 4.5lepiej zobacz co odwalają młodzi w Norwegii Lyn Oslo dostaje u siebie w dupę z ogórkami, którzy dostają od każdego 5 w górę ????
http://sports.williamhill.com/bet/pl/betting/e/9393749/Lyn+Oslo+U19+%E2%82%8B+Raufoss+IL+U19.html
goście na wyjeździe 5 spotkań i 5 w plecy, 24 gole władowane ????
jak Lyn nie wygra to trzeba sobie darować
może handlują w 2 stronę i na gości kurs 15 był ????no to trzeba zagrać over 3.5 + 4.5
wcale bym się nie zdziwiłmoże handlują w 2 stronę i na gości kurs 15 był ????
O ile wyjdzie na kort tak to wypadałoby pograć np w bwinie ,a tam na razie nie ma kursu. Coral sekunde temu dał 1.62 tam po 1 piłce rozliczane.http://www.oddsportal.com/tennis/united-kingdom/manchester-challenger/kudla-denis-groth-samuel-l0ekSiAd/
Podczas pisania analizy w dziale, którą zjadł mi chrome kurs na Kudle zleciał o 0.11, także brać póki coś jeszcze jest.
Taaak, wszyscy handlują . Ogarniasz tam składy?może handlują w 2 stronę i na gości kurs 15 był ????
na Lyn było 1.04 ????
śmierdzi mi, że 0:1 zostaniewcale bym się nie zdziwił
z drugiej strony tam w kilka minut mogą władować 3 gole, np. dzisiaj Valerenga u19 to pokazała
over 2.5 - 2.00 to już trzeba zagrać
goście takie ogóry, że normalnie by nie mieli szans, od gorszej ekipy wyłapali ostatnio 7:0Taaak, wszyscy handlują
Darowac? Ale ktory to raz? ????lepiej zobacz co odwalają młodzi w Norwegii Lyn Oslo dostaje u siebie w dupę z ogórkami, którzy dostają od każdego 5 w górę ????
http://sports.williamhill.com/bet/pl/betting/e/9393749/Lyn+Oslo+U19+%E2%82%8B+Raufoss+IL+U19.html
goście na wyjeździe 5 spotkań i 5 w plecy, 24 gole władowane ????
drużyna 12. w tabeli władowała im 7 bramek a Lyn jest 7. w tabeli ????
jak Lyn nie wygra to trzeba sobie darować
A może doszedł do nich nowy snajper? A może gospodarze maja grypę żołądkowa i wystawili zmienników z podwórka bo nie było komu grać? No bez jaj to jest u19, buk tez tego nie ogarniagoście takie ogóry, że normalnie by nie mieli szans, od gorszej ekipy wyłapali ostatnio 7:0
kurs był 1.04 i spadał, więc raczej nic z tych rzeczyA może doszedł do nich nowy snajper? A może gospodarze maja grypę żołądkowa i wystawili zmienników z podwórka bo nie było komu grać? No bez jaj to jest u19, buk tez tego nie ogarnia
norweskie niższe ligi + juniorzy śmierdzą łamańcami + dziwnymi wynikami, co bardzo łatwo udowodnić. Wystarczy zobaczyć na mecze w tym tygodniu ile było łamaków:Pany, nie upatrujcie we wszystkim spisku. Ostatnio byłem na meczu w wojewódzkiej lidze, gdzie pierwszy mecz lider u siebie wygrał 11:0, a na wyjeździe dostał 1:0 i to byli drużyną słabszą, a ta drużyna przedostatnia.
Kurs spadał, bo być może ktoś tam postawił 200 euro, tam dużo nie potrzeba żeby ruszyć kurskurs był 1.04 i spadał, więc raczej nic z tych rzeczy
Slaby kurs, w 1 polowie niewiele pokazali, Portugalczycy tez sie nie otworza grajac w 10tke...lepiej poczekac i zobaczyc co Angole sa w stanie wymyslec w takiej sytuacji...zapisac i zachowac na Euro bo moze tam tez beda grali w przewadze w ktoryms meczu ????Jak widzicie tą Anglię ? warto grać po 1.5 ?