>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
kokon303 139

kokon303

Użytkownik
W Pinku jest 1.51 na Rumunów, ale i tak nie warto ryzykować, nie wiem jakim cudem jadą na Euro bo widziałem ich w akcji kilka razy i oczy mi krwawiły....

Lol 1-0 w 1 min :razz:

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
dwa zakłady na 20:00

1 Powyżej 1.5 Szkocja - Kobiety v Islandia - Kobiety
(1. połowa - Gole) 03/06/2016 Brak 2.50 Odbędzie się

1 Rumunia Rumunia v Gruzja
(Wynik końcowy) 03/06/2016 Brak 1.36 Odbędzie się
2 Powyżej 1.5 Czarnogóra - Kobiety v Portugalia - Kobiety
(1. połowa - Gole) 03/06/2016 Brak 1.66 Odbędzie się

edit. Rumunia już 2-0 w 3&#39; ????
edit. Portugalia K 1-0 w 8&#39; :cool:

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ogląda ktoś Fenerbahce? Warto?
Nie ma nigdzie relacji, ale wiem tyle, że z Galatą w ostatnim meczu też odrobili nieźle stratę w drugiej połowie i wygrali na luzaku. Na pewno są lepsi, ale jak to mecze na wyjeździe, a Efes słaby nie jest. Mimo to można spróbować

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Po pierwszych 5min nasze wygladaja jak amatorki na tle Kanady ???? a Nawrocki porady co do przyjecia, to ciekawe o czym sobie rozmawiaja na treningach w takim razie

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Po pierwszych 5min nasze wygladaja jak amatorki na tle Kanady ???? a Nawrocki porady co do przyjecia, to ciekawe o czym sobie rozmawiaja na treningach w takim razie
ja juz zdarzylem 5 stow na tym meczu przegrac ????
e: podrzuc streama ;)

ted // nie mam, na Polsat Sport ogladam, Kanada co atak to prosto w pomaranczowe heh

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Polki niestety kontuzja mózgu, więcej błędów niż kanadyjki????. Ale mimo to powinny ogarnąć
Przecież jak kadra B ledwo wygrała z Albanią dziś ???? to czego się spodziewać po tych gwiazdach :p
ze Albania ugra seta bylo prawie @10

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Przecież jak kadra B ledwo wygrała z Albanią dziś ???? to czego się spodziewać po tych gwiazdach :p

ze Albania ugra seta bylo prawie @10
No niestety w tym meczu Polki wyglądają jak kadra B :;/: Na Kanadę to wystarczy ale co dalej?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom