anderson-silva
Użytkownik
Ogląda ktoś Fenerbahce? Warto?
chyba dzisiaj sobie nastrzelajaW Pinku jest 1.51 na Rumunów, ale i tak nie warto ryzykować, nie wiem jakim cudem jadą na Euro bo widziałem ich w akcji kilka razy i oczy mi krwawiły....
Lol 1-0 w 1 min :razz:
Nie ma nigdzie relacji, ale wiem tyle, że z Galatą w ostatnim meczu też odrobili nieźle stratę w drugiej połowie i wygrali na luzaku. Na pewno są lepsi, ale jak to mecze na wyjeździe, a Efes słaby nie jest. Mimo to można spróbowaćOgląda ktoś Fenerbahce? Warto?
Jest na SportklubieNie ma nigdzie relacji, ale wiem tyle, że z Galatą w ostatnim meczu też odrobili nieźle stratę w drugiej połowie i wygrali na luzaku
ja juz zdarzylem 5 stow na tym meczu przegrac ????Po pierwszych 5min nasze wygladaja jak amatorki na tle Kanady ???? a Nawrocki porady co do przyjecia, to ciekawe o czym sobie rozmawiaja na treningach w takim razie
szybkie 3:0 mowisz?Dobra, kanadyjki wróciły na swój poziom. Szybkie 3:0 bedzie
Polki niestety kontuzja mózgu, więcej błędów niż kanadyjki????. Ale mimo to powinny ogarnąćszybkie 3:0 mowisz?
Przecież jak kadra B ledwo wygrała z Albanią dziś ???? to czego się spodziewać po tych gwiazdachPolki niestety kontuzja mózgu, więcej błędów niż kanadyjki????. Ale mimo to powinny ogarnąć
No niestety w tym meczu Polki wyglądają jak kadra B :;/: Na Kanadę to wystarczy ale co dalej?Przecież jak kadra B ledwo wygrała z Albanią dziś ???? to czego się spodziewać po tych gwiazdach
ze Albania ugra seta bylo prawie @10