Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
W Pinku jest 1.51 na Rumunów, ale i tak nie warto ryzykować, nie wiem jakim cudem jadą na Euro bo widziałem ich w akcji kilka razy i oczy mi krwawiły....
1 Powyżej 1.5 Szkocja - Kobiety v Islandia - Kobiety
(1. połowa - Gole) 03/06/2016 Brak 2.50 Odbędzie się
1 Rumunia Rumunia v Gruzja
(Wynik końcowy) 03/06/2016 Brak 1.36 Odbędzie się
2 Powyżej 1.5 Czarnogóra - Kobiety v Portugalia - Kobiety
(1. połowa - Gole) 03/06/2016 Brak 1.66 Odbędzie się
edit. Rumunia już 2-0 w 3' ????
edit. Portugalia K 1-0 w 8'
W Pinku jest 1.51 na Rumunów, ale i tak nie warto ryzykować, nie wiem jakim cudem jadą na Euro bo widziałem ich w akcji kilka razy i oczy mi krwawiły.... Lol 1-0 w 1 min :razz:
Nie ma nigdzie relacji, ale wiem tyle, że z Galatą w ostatnim meczu też odrobili nieźle stratę w drugiej połowie i wygrali na luzaku. Na pewno są lepsi, ale jak to mecze na wyjeździe, a Efes słaby nie jest. Mimo to można spróbować
Po pierwszych 5min nasze wygladaja jak amatorki na tle Kanady ???? a Nawrocki porady co do przyjecia, to ciekawe o czym sobie rozmawiaja na treningach w takim razie
Po pierwszych 5min nasze wygladaja jak amatorki na tle Kanady ???? a Nawrocki porady co do przyjecia, to ciekawe o czym sobie rozmawiaja na treningach w takim razie