>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Piłki setowe a te w boisko zagrywką se nie mogą trafić ???? kolejna w górze, cały sezon na młotku we Włoszech Tomsia i przekracza linie jakby pierwszy raz grała ????

hahha i w pół siatki atak , jestem niezłym masochistą że to ogladam

no i set , brawo , myslalem by dac +2,5set ale nie spodziewałem sie takiej parodii , rozumiem jakby to był sparing czy cos ????

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Piłki setowe a te w boisko zagrywką se nie mogą trafić ???? kolejna w górze, cały sezon na młotku we Włoszech Tomsia i przekracza linie jakby pierwszy raz grała ????

hahha i w pół siatki atak , jestem niezłym masochistą że to ogladam
Ja przełączam na Barce w kosza, to nienamoje nerwy

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Czarnogóra BTS 50.00 :grin:
over 3.5 - 1.60

toż to baby, a nuż się uda :razz:

e: jednak anulowali zakład, jest 10.00 - też warto spróbować ????

quintana 425

quintana

Użytkownik
Nie ma nigdzie relacji, ale wiem tyle, że z Galatą w ostatnim meczu też odrobili nieźle stratę w drugiej połowie i wygrali na luzaku. Na pewno są lepsi, ale jak to mecze na wyjeździe, a Efes słaby nie jest. Mimo to można spróbować
✅

W pre było handi -2,5 XD stracili 8 punktów przewagi w ostatniej minucie i nie trafiali osobistych ehh

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
tego jeszcze nie widzialem na tym poziomie ???? ???? Serbka z ataku z wyskoku pod siatką zaatakowała ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Holandia 3 set 1,25 to lokata. tyle powiem, Serbki mialy w tym secie sporo prezentów i się to więcej nie powtórzy. Plak je miazdy, a z takim przyjeciem nie maja Serbki zadnych szans, przynajmniej 4-5 pkt w secie to krzaki + fatalne przyjecia

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Holandia 3 set 1,25 to lokata. tyle powiem, Serbki mialy w tym secie sporo prezentów i się to więcej nie powtórzy. Plak je miazdy, a z takim przyjeciem nie maja Serbki zadnych szans, przynajmniej 4-5 pkt w secie to krzaki + fatalne przyjecia
co powiesz o meczu Dominikana - Bułgaria? mocno poleciał kurs na Dominikanki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom