>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
kapri76 241

kapri76

Użytkownik
no tez chlopaki mam nadzieje ze tirowki to nie Pironkowa czorneckie to nie Radwanskie
to wasze zdrowie w takim wypadku
Po Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:

V 1,1K

viren

Użytkownik
Po Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:
1. tirowki = bulgarki
2. czorneckie = reprezentantki Dominikany
3. zagralem sobie na te drugie - powod tajny
4. Radwanska grala pare dni temu z Pironkowa i przegrala haniebnie zostala zajechana jak bura suka bedac faworytka
5. Reprezentantki Dominikany tez sa fawrytka - tak jak byla Radwanska w meczu z Pironkowa
6, piszac mam nadzieje ze tirowki ... itp mam nadzieje ze nei powtorzy sie sytuacja z meczu Radwanska - Pironkowa - gdzie ..... patrz punkt 4

Nie wiem czego tu nie rozumiec no ale mam dobry humor to wytlumacze

zendi94 237

zendi94

Użytkownik
1. tirowki = bulgarki
2. czorneckie = reprezentantki Dominikany
3. zagralem sobie na te drugie - powod tajny
4. Radwanska grala pare dni temu z Pironkowa i przegrala haniebnie zostala zajechana jak bura suka bedac faworytka
5. Reprezentantki Dominikany tez sa fawrytka - tak jak byla Radwanska w meczu z Pironkowa
6, piszac mam nadzieje ze tirowki ... itp mam nadzieje ze nei powtorzy sie sytuacja z meczu Radwanska - Pironkowa - gdzie ..... patrz punkt 4
Nie wiem czego tu nie rozumiec no ale mam dobry humor to wytlumacze
Hahh no prze **** co wyjaśnił ;) Oskara za ten wpis ✅

D 570

duff999

Użytkownik
Miałem Hiszpanów po 15.00 i tak spusiaczyli ???? Unibet w ogóle nie ogarnia kursów , ale cieżko tam live coś złapać. Co najlepsze złapałem przy tym jak na 365 bylo 4.0

V 1,1K

viren

Użytkownik
ha bez jaj jeszcze czytam ze Liga Swiatowa w siatke wystartuje.
I to jeszcze w Polsce final wiec pewnie zagramy i w fazie grupowej
To chyba wymowka za przerzniecie olimpiady w Rio bo chyba nikt przy zdrowych zmyslach by nie startowal w roku olimpijskim, gdzie jest czas na chwile odpoczynku

W ogole cala ta liga swiatowa to wielka pomylka zawody takie jak o puchar ksw a potem w dupe na igrzyskach. mistrzostwach itp

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Ja sie nie znam, ale chyba bez sensu... odrobic pewnie nie odrobia to juz lepiej stawiac po skonczonym secie kiedy kurs bedzie wiekszy..
Dokładnie szczególnie ze nie miały już żadnych szans tego ogarnąć
E sorry za dubla

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Ja mam ciagle te Bulgarki przedmeczowo, ale ze dzisiaj chcialbym troche wiecej zarobic to zostawiam. Duza stawka tak wiec jezeli Dominikanki wygraja tego seta to skontruje przed samym TB z minimalna strata. Ja TB nie gram nigdy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom