kapri76
Użytkownik
Po Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:no tez chlopaki mam nadzieje ze tirowki to nie Pironkowa czorneckie to nie Radwanskie
to wasze zdrowie w takim wypadku
Po Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:no tez chlopaki mam nadzieje ze tirowki to nie Pironkowa czorneckie to nie Radwanskie
to wasze zdrowie w takim wypadku
ja jestem trzezwy ale zrozumialem ze pogral wygrana Dominikanek ????Po Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:
1. tirowki = bulgarkiPo Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:
Hahh no prze **** co wyjaśnił Oskara za ten wpis1. tirowki = bulgarki
2. czorneckie = reprezentantki Dominikany
3. zagralem sobie na te drugie - powod tajny
4. Radwanska grala pare dni temu z Pironkowa i przegrala haniebnie zostala zajechana jak bura suka bedac faworytka
5. Reprezentantki Dominikany tez sa fawrytka - tak jak byla Radwanska w meczu z Pironkowa
6, piszac mam nadzieje ze tirowki ... itp mam nadzieje ze nei powtorzy sie sytuacja z meczu Radwanska - Pironkowa - gdzie ..... patrz punkt 4
Nie wiem czego tu nie rozumiec no ale mam dobry humor to wytlumacze
Czemu? Kto złapał Bułgarki po @5 po pierwszym secie już można zamykać z zyskiem po kursie @3Bułgarki sobie lecą ładnie ????
ja mam czysty win DominikanyCzemu? Kto złapał Bułgarki po @5 po pierwszym secie już można zamykać z zyskiem po kursie @3
Ja sie nie znam, ale chyba bez sensu... odrobic pewnie nie odrobia to juz lepiej stawiac po skonczonym secie kiedy kurs bedzie wiekszy..Dominikana 2,50 Bet365 przy 14-18 i 1-1 w setach
Spoko, może Ci jeszcze wejdzie. Ja wybrałem value na Bułgarki po pierwszym secie po @5. Jak dla mnie mecz 50/50 z małym naciskiem na Bułgarkija mam czysty win Dominikany
Dokładnie szczególnie ze nie miały już żadnych szans tego ogarnąćJa sie nie znam, ale chyba bez sensu... odrobic pewnie nie odrobia to juz lepiej stawiac po skonczonym secie kiedy kurs bedzie wiekszy..