>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
Tylko błagam nie rób w adnotacji listy tenisistów na których nigdy nie zagrasz jak parę agentów tutaj.. :grin::grin::grin:
Skądże. Mam tak tylko z WTA, ale zawsze się daje nabrać. Aga i Halep ostatnio to mistrzostwo, czekaj tyle czasu pewny wygranej i takie coś XD

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Miałem grać na parę Raja/Sharan po wygraniu gema przez parę Daniell/Siljestrom na 6:5, ale ci połamali się, uwaga, z 40:0 na trawie ????.
Siljestrom jest beznadziejny, wystarczy gościowi grać pod nogi ???? .

D 570

duff999

Użytkownik
Murray 1,80✅✅✅✅✅
Duzo lepszy rok Murraya . On pokonywał lepszych na clayu. Wyglądają w turnieju podobnie. Murray bierze ten mecz śmieszy mnie masówka na Wawrina.
Złapie jakiś Choke na pewno. Murray solidniejszy koniec kropka.
Za podwójną stawkę.
3/4 działu grało ślepo Wawrina . Nie wiem kierując się pewnie tym , że ludzie piszą co każdego szlema jak to się Stan nie rozkręca co każdą rundę.
Co więcej widzę , że tutaj niektórzy lubią palić swoje pieniądze albo po prostu palić jana i wrzucać to co grają za zapałki. Granie Wawrinki 3-1 po przegranym pierwszym secie to kpina tak samo jak stawianie go po wygranym przez przypadek secie. Dramat *Nikt oczywiście nie jest nieomylny , ale szkoda ,że ktoś kto po prostu wchodzi w dział coś takiego podbiera.
Ps Polecam rozliczać również przegrane typy.

D 570

duff999

Użytkownik
Miałem grać na parę Raja/Sharan po wygraniu gema przez parę Daniell/Siljestrom na 6:5, ale ci połamali się, uwaga, z 40:0 na trawie ????.

Siljestrom jest beznadziejny, wystarczy gościowi grać pod nogi ???? .
Tam chyba jakiegoś medicala brali po którym przełamali , ale z 40-0 na trawie to już masakra choć pamiętam taki mecz gdzie Karlovic przegrał super tie w deblu z 8-3 w halle chyba.

E : Melzer z 5-1 na 5-7 ???? tutaj też najwyraźniej ktoś miał ochotę się spakować ???? zdołałem złapać 5.25 przy 5-3 15-30

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Tam chyba jakiegoś medicala brali po którym przełamali , ale z 40-0 na trawie to już masakra choć pamiętam taki mecz gdzie Karlovic przegrał super tie w deblu z 8-3 w halle chyba.

E : Melzer z 5-1 na 5-7 ???? tutaj też najwyraźniej ktoś miał ochotę się spakować ???? zdołałem złapać 5.25 przy 5-3 15-30
Brali medicala, ale przy stanie 4:5*. Wówczas odłamali z 30:40, dwie setowe Sharanów zmarnowane, w sumie nie wiem jakim cudem, no ale i tak zakończyli seta łatwo.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tenis na dziś :

Wczoraj piłka zawiodła, ale to według mnie bardzo mocne AKO :

Murray win
Nole win
Muguruza - Stosur over 7,5 gema w 1s.

AKO 2,10 Stys

Dla mnie buki zrobiły prezent z kursem na szkota. Zupełnie nie czuję dlaczego tak wiele osób idzie w stronę Wawrinki. Przecież on nie wygrał w tym roku na cegle w żadnym turnieju z kimś poważnym ( ! ). Ci, którzy w tym sezonie grali trochę lepiej, a więc Kyrgios i Nadal to odprawili Wawrinkę. Zobaczycie z kim wygrywał Wawrinka przed stawianiam na niego...
Murray zupełnie inaczej. Zrobił ogromny postęp w tym roku w grze na cegle.
Wygrał z Novakiem, Raonicem, Berdychem, Nadalem,Goffinem, Ryśkiem...
Przegrał dwa mecze. Z Nadalem i Novakiem. Rozumiem z nimi przegrać, szczególnie na początku gry na cegle z Nadalem w Monte Carlo. Potem wszystko nabrało rozpędu..
Dla mnie Finał Novak - Murray.
✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Garcia/Mladenovic 2. set @ 3,75
Bet365
Można spróbować 1/10. Gasparyan/Kuzniecowa miały 4:0 i 5:2 z niewykorzystaną setową. Pod presją rywalek i publiczności.
Do Struffa uśmiechnęło się szczęście.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Garcia/Mladenovic 2. set @ 3,75
Bet365
Można spróbować 1/10. Gasparyan/Kuzniecowa miały 4:0 i 5:2 z niewykorzystaną setową. Pod presją rywalek i publiczności.
Do Struffa uśmiechnęło się szczęście.
ogladam to co gra gasparyan dramat pogubila sie duza szansa na brejka I win

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom