Myśle, że tak. Zaraz coś wrzuce do działu tam w koszuQuintana Barcelona do gry?
3/4 działu grało ślepo Wawrina . Nie wiem kierując się pewnie tym , że ludzie piszą co każdego szlema jak to się Stan nie rozkręca co każdą rundę.Murray 1,80
Duzo lepszy rok Murraya . On pokonywał lepszych na clayu. Wyglądają w turnieju podobnie. Murray bierze ten mecz śmieszy mnie masówka na Wawrina.
Złapie jakiś Choke na pewno. Murray solidniejszy koniec kropka.
Za podwójną stawkę.
Tam chyba jakiegoś medicala brali po którym przełamali , ale z 40-0 na trawie to już masakra choć pamiętam taki mecz gdzie Karlovic przegrał super tie w deblu z 8-3 w halle chyba.Miałem grać na parę Raja/Sharan po wygraniu gema przez parę Daniell/Siljestrom na 6:5, ale ci połamali się, uwaga, z 40:0 na trawie ????.
Siljestrom jest beznadziejny, wystarczy gościowi grać pod nogi ???? .
Brali medicala, ale przy stanie 4:5*. Wówczas odłamali z 30:40, dwie setowe Sharanów zmarnowane, w sumie nie wiem jakim cudem, no ale i tak zakończyli seta łatwo.Tam chyba jakiegoś medicala brali po którym przełamali , ale z 40-0 na trawie to już masakra choć pamiętam taki mecz gdzie Karlovic przegrał super tie w deblu z 8-3 w halle chyba.
E : Melzer z 5-1 na 5-7 ???? tutaj też najwyraźniej ktoś miał ochotę się spakować ???? zdołałem złapać 5.25 przy 5-3 15-30
Tenis na dziś :
Wczoraj piłka zawiodła, ale to według mnie bardzo mocne AKO :
Murray win
Nole win
Muguruza - Stosur over 7,5 gema w 1s.
AKO 2,10 Stys
Dla mnie buki zrobiły prezent z kursem na szkota. Zupełnie nie czuję dlaczego tak wiele osób idzie w stronę Wawrinki. Przecież on nie wygrał w tym roku na cegle w żadnym turnieju z kimś poważnym ( ! ). Ci, którzy w tym sezonie grali trochę lepiej, a więc Kyrgios i Nadal to odprawili Wawrinkę. Zobaczycie z kim wygrywał Wawrinka przed stawianiam na niego...
Murray zupełnie inaczej. Zrobił ogromny postęp w tym roku w grze na cegle.
Wygrał z Novakiem, Raonicem, Berdychem, Nadalem,Goffinem, Ryśkiem...
Przegrał dwa mecze. Z Nadalem i Novakiem. Rozumiem z nimi przegrać, szczególnie na początku gry na cegle z Nadalem w Monte Carlo. Potem wszystko nabrało rozpędu..
Dla mnie Finał Novak - Murray.
Dokładnie, Struff chyba nie chce tego wygrać ...Struff - Kovalik festiwal błędów. Dosłownie raz jeden, raz drugi. Janek już powinien prowadzić z przełamaniem...
ogladam to co gra gasparyan dramat pogubila sie duza szansa na brejka I winGarcia/Mladenovic 2. set @ 3,75
Bet365
Można spróbować 1/10. Gasparyan/Kuzniecowa miały 4:0 i 5:2 z niewykorzystaną setową. Pod presją rywalek i publiczności.
Do Struffa uśmiechnęło się szczęście.