nie awansujePany jesli w pucharze druzyna u siebie przegrala 3:2
A na wyjezdzie wygra 1:0 to nie awansuje?
http://www.flashscore.pl/mecz/jXutjO75/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu ten mecz sledzisz moze? ????Pany jesli w pucharze druzyna u siebie przegrala 3:2
zależy jaki puchar, w anglii byłby remis, ale w większości przypadków brak awansu.Pany jesli w pucharze druzyna u siebie przegrala 3:2
spokojnie to nie ty zabiles, normalna praktyka bet pre daja a live zbijaja zanim mecz sie zacznie. 5k to nie jest wyznacznik.Potężnego Ruska? Ja tam widziałem, dwoje ,,kurdupli" po drugiej stronie siatki.
Co do typów na brazylijskie pary poparcie 100%.
Huhuehue Dudy zbite do 1.14 ????
Zagrane Dudy za 5k po 1.36. Mecz sie nie zaczął moge zamknać 5800 ????
Uważaj, bo to mecz turniejowy i grają 50 minut, więc połowa pewnie tylko 25 min.Próbuję Schalke - Wolfsburg over 0.5 HT, jest 7 minuta a kurs już w granicach 1.8.
OU, dzięki ????Uważaj, bo to mecz turniejowy i grają 50 minut, więc połowa pewnie tylko 25 min.
Norweg ma 186, a Rusek 191spokojnie to nie ty zabiles, normalna praktyka bet pre daja a live zbijaja zanim mecz sie zacznie. 5k to nie jest wyznacznik.
a co do ruskich slabo patrzyles. ten wiekszy na bloku chodzil konkret a i w ataku sie malo mylil. na oko nie powiem ci ile wzrostu ale pod 2m bank.
e; patricia to tak samo nie jest wyznacznik bo tam duda robi roznice a ta tylko statystuje. nie widze innej opcji jak 2-0 wiec szkoda ruszac
e2; tez szukalem wlasnie nie ma bo to lebki 19letnie, ale ten norg rzeczywiscie kawal chlopa.
Jest kompetentna osoba !Norweg ma 186, a Rusek 191
Siemka.
co to za Brazole i Norwedzy ?Tak
Ja Norwegów gram, Meksykanie wczoraj wyszli spod topora.