Mozesz przyblizyc sprawe?Palermo - Verona X2 6.50 bet365
Śmierdzi to nagłośnienie z tymi pieniędzmi.
Remis Palermo daje spadek do Serie B, kwestia jest taka, że jakby ów spadli to dostają 15 milionów od federacji na pomoc w odnalezieniu się w nowej sytuacji. Takie Frosinone i Carpi dostaną po 5 milionówVerona v Palermo remis w tym meczu zapewnia większy hajs klubom? Jak to wygląda, warto w ten remis wchodzić ?.
hmm to nie ogarniam dlaczego tak mocno ruskim kibicowali dzisiaj jak grali z norwegami, ktorzy de fakto polapani po super kursie.Szwajcarii
http://forum.bukmacherskie.com/f27/38-kolejka-serie-a-14-15-maja-2016-a-133471.html#post5998347Mozesz przyblizyc sprawe?
Wybierać miedzy 15 milionow, a gry w najwyzszej lidze. Dla takiego klubu to chyba mega hajs tylko poszli by na to kosztem spadku, chyba nie. Co myslicie ?Remis Palermo daje spadek do Serie B, kwestia jest taka, że jakby ów spadli to dostają 15 milionów od federacji na pomoc w odnalezieniu się w nowej sytuacji. Takie Frosinone i Carpi dostaną po 5 milionów
Chyba od 22NBA na N+ widzicie gdzieś?
mogłem zamknąć przy 95% zarobku, ale se zacząłem grać w gre i taki zonkCSKA wylew miesiąca na ten moment, co oni robią
Ja po 3. kwarcie wyłączyłem ten mecz, wchodzę po 10 minutach i nie dowierzammogłem zamknąć przy 95% zarobku, ale se zacząłem grać w gre i taki zonk
Decyduje mecz bezpośredniIloma bramkami by musiało Carpi wygrać by wyprzedzić Udinese w tabeli??
Do gry jak najbardziej. Dogrywke można spróbować bo tutaj nie wiadomo. Mecz 50/50Miami do gry? Bedzie dogryweczka? :>