>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
To ja proponuje tak:
Fenerbahce +16.5 (kosz, Euroliga)
@1.90 Bet365
Nie wierze, ze to sie skończy taka masakra. CSKA oczywiście do przerwy kosmicznie, ale Fener gra praktycznie u siebie! Wierze, że zepną tyłki na drugą połówkę.

Otrzymane punkty reputacji: +2
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Co myślicie o tym karnym dla Betisu, dla mnie niesłuszny.
Duży błąd sędziego.
Co do Rayo, to w zeszłej kolejce ogarnęliby chociaż remis to dzisiaj na spokoju mieliby utrzymanie. Może to kara, bo kiedyś się utrzymali kosztem Villarreal, po golu w ostatnich minutach ze spalonego.

furman19 928

furman19

Użytkownik
Duży błąd sędziego.

Co do Rayo, to w zeszłej kolejce ogarnęliby chociaż remis to dzisiaj na spokoju mieliby utrzymanie. Może to kara, bo kiedyś się utrzymali kosztem Villarreal, po golu w ostatnich minutach ze spalonego.
Na własne życzenie niestety lecą , tyle co oni w tym sezonie przegrali wygrane mecze. Drużyna którą fajnie się oglądało i dawała zarobić.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Na własne życzenie niestety lecą , tyle co oni w tym sezonie przegrali wygrane mecze. Drużyna którą fajnie się oglądało i dawała zarobić.
Ale ważne, że Getafe spadło w co nie wierzyłem. Nieśmiertelni od lat zawsze z kryzysu wychodzili bez szwanku. Tym razem Betis im się postawił, a brzydko Marcelino odegrał ten ostatni mecz, ale miał do tego prawo. Jedna z większych podkładek, jak na wychowanka Sportingu przystało.

catalona 704

catalona

Użytkownik
dzieje się w Udienese
e; póki nie poszedł karny dla Capri, Udiene prowadziło grę. Absolutne odwrócenie gry po karnym i czerwonej

furman19 928

furman19

Użytkownik
Ale ważne, że Getafe spadło w co nie wierzyłem. Nieśmiertelni od lat zawsze z kryzysu wychodzili bez szwanku. Tym razem Betis im się postawił, a brzydko Marcelino odegrał ten ostatni mecz, ale miał do tego prawo. Jedna z większych podkładek, jak na wychowanka Sportingu przystało.
Dokładnie Villareal nawet nie atakowało specjalnie. Nie ma co się dziwić w końcu wychowanek, w przyszłym roku może on będzie potrzebował punktów, dla nas jednak była to okazja .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom