Siedzi, szkoda mi Rayo.Powyzej 2 gole 1.675 azjan , Getafe teraz rzuci się do ataku, albo strzelą albo dostaną z kontry .
Duży błąd sędziego.Co myślicie o tym karnym dla Betisu, dla mnie niesłuszny.
Na własne życzenie niestety lecą , tyle co oni w tym sezonie przegrali wygrane mecze. Drużyna którą fajnie się oglądało i dawała zarobić.Duży błąd sędziego.
Co do Rayo, to w zeszłej kolejce ogarnęliby chociaż remis to dzisiaj na spokoju mieliby utrzymanie. Może to kara, bo kiedyś się utrzymali kosztem Villarreal, po golu w ostatnich minutach ze spalonego.
i dobrze bo grane w druga strone ???? ot magia szwajcarskich turnieji paraolimpijskich.
12-9 w TB i wtopa 13-15.
Ale ważne, że Getafe spadło w co nie wierzyłem. Nieśmiertelni od lat zawsze z kryzysu wychodzili bez szwanku. Tym razem Betis im się postawił, a brzydko Marcelino odegrał ten ostatni mecz, ale miał do tego prawo. Jedna z większych podkładek, jak na wychowanka Sportingu przystało.Na własne życzenie niestety lecą , tyle co oni w tym sezonie przegrali wygrane mecze. Drużyna którą fajnie się oglądało i dawała zarobić.
Dokładnie Villareal nawet nie atakowało specjalnie. Nie ma co się dziwić w końcu wychowanek, w przyszłym roku może on będzie potrzebował punktów, dla nas jednak była to okazja .Ale ważne, że Getafe spadło w co nie wierzyłem. Nieśmiertelni od lat zawsze z kryzysu wychodzili bez szwanku. Tym razem Betis im się postawił, a brzydko Marcelino odegrał ten ostatni mecz, ale miał do tego prawo. Jedna z większych podkładek, jak na wychowanka Sportingu przystało.
Szwajcariii dobrze bo grane w druga strone ???? ot magia szwajcarskich turnieji paraolimpijskich.
pytanko ten turniej u21 w rosji graja ?