>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
CSKA żałosna gra w drugiej połowie. Chciałem teraz dogrywke, oby wygrali tymi trzeba bo to będzie kompromitacja

Kursy w dogrywce podobne do pre, tylko, że na odwrót ????

quintana 425

quintana

Użytkownik
CSKA + Kubań @3,46 Bet365

Final Four Euroligi. Myślę, że warto spróbować
CSKA -1,5 @1,9 Bet365

SZYBKO
101:96 ✅✅✅✅

Nie skomentuje, prowadzenie 20 punktami i dogrywka w której przegrywali już 3 punktami. Euroliga to Euroliga, zapomniałem, że finały prawie nigdy nie kończyły się takimi pogromami. Na szczęście wszystko na ✅ i Final Four 3/3, kto grał ze mną ten grał! Wygraną wydam na jakieś leki na serce :grin:

PS. Sędziowie pomogli w dogrywce, dziękuje!

Otrzymane punkty reputacji: +3
prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
To ja proponuje tak:
Fenerbahce +16.5 (kosz, Euroliga)
@1.90 Bet365
Nie wierze, ze to sie skończy taka masakra. CSKA oczywiście do przerwy kosmicznie, ale Fener gra praktycznie u siebie! Wierze, że zepną tyłki na drugą połówkę.
Dziękuję, dobranoc ✅✅✅✅

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
C+ ro aobie w kulki leci? Multiliga jest wazniejsza od 7 spotkania w PO NBA? Zamiast puscic live i potem powtorki to oni od poczatku streamuja...

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dave Chisnall @ 3,50 bet365 live ⛔⛔

e; moze ktos mi zarzucic ze sie nie znam. ale nie lubie wada daje dupy w naprawde banalnych sytuacjach i dla mnie to jest ogor. grubas podobny do popka krola albani haha a tak serio to sierota nawet jak bedzie wygrywal odwali cos i dostanie w pale a chizi wraca do gry.

e2; w sumie nie bylo tematu czis laduje 3x20 chybi chybi a w kolejnej kolejce 1 1 i 3x19 ????

e3; 2-5...5-5 banalny 2x20 na 6-5 i zjebal... grubas obsral sie planowo cisnall popuscil jeszcze bardziej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom