Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie skomentuje, prowadzenie 20 punktami i dogrywka w której przegrywali już 3 punktami. Euroliga to Euroliga, zapomniałem, że finały prawie nigdy nie kończyły się takimi pogromami. Na szczęście wszystko na i Final Four 3/3, kto grał ze mną ten grał! Wygraną wydam na jakieś leki na serce :grin:
To ja proponuje tak:
Fenerbahce +16.5 (kosz, Euroliga)
@1.90 Bet365
Nie wierze, ze to sie skończy taka masakra. CSKA oczywiście do przerwy kosmicznie, ale Fener gra praktycznie u siebie! Wierze, że zepną tyłki na drugą połówkę.
e; moze ktos mi zarzucic ze sie nie znam. ale nie lubie wada daje dupy w naprawde banalnych sytuacjach i dla mnie to jest ogor. grubas podobny do popka krola albani haha a tak serio to sierota nawet jak bedzie wygrywal odwali cos i dostanie w pale a chizi wraca do gry.
e2; w sumie nie bylo tematu czis laduje 3x20 chybi chybi a w kolejnej kolejce 1 1 i 3x19 ????
e3; 2-5...5-5 banalny 2x20 na 6-5 i zjebal... grubas obsral sie planowo cisnall popuscil jeszcze bardziej