Tasma niedziela
Rafał Rafał Majka Giro d'Italia 2016 - Etap 9 - Rafał Rafał Majka v Domenico Pozzovivo
(H2H) 15/05/2016 Brak 1.44 Odbędzie się
2 Powyżej 2.5 Club Brugge v Anderlecht
(Suma goli) 15/05/2016 Brak 1.65 Odbędzie się
3 IFK Norrkoping IFK Norrkoping v GIF Sundsvall
(Wynik końcowy) 15/05/2016 Brak 1.40 Odbędzie się
4 Powyżej 22.5 Novak Djokovic v Andy Murray
(Suma gemów 2-drogowo) 15/05/2016 Brak 1.80 Odbędzie się
5 Lewis Hamilton - Tak Grand Prix Hiszpanii
(Miejsce na podium) 15/05/2016 Brak 1.16 Odbędzie się
6 Cracovia Kraków lub Lechia Gdańsk Cracovia Kraków v Lechia Gdańsk
(Podwójna szansa) 15/05/2016 Brak 1.36 Odbędzie się
7 GKS Bełchatów - Nie Sandecja Nowy Sącz v GKS Bełchatów
(Czyste konto) 15/05/2016 Brak 1.22 Odbędzie się
AKO 11.67 bet365
Jeśli tak to po pierwsze zajmij się bezpieczeństwem, zacznij od wywalenia Windowsa i zainstaluj Linuxa. Tam wirusów prawie nie ma ????Ważne pytanie, czy po tych wszystkich zmianach to do skrilla można się jeszcze dziś dodzwonić, czy tylko e-mail? Kolejny raz miałem włam na konto i nawet numer telefonu jest zmieniony. Hasło miałem takie, że nie ma opcji, aby ktoś je znał. Pewnie kwestia jakiegoś złośliwego oprogramowania.
Będę wdzięczny jak ktoś podrzuci numer.
Tak Ruskie dobra para była.ci Norwedzy z u21 z plaży to wczoraj widzę też mega męczarnia , mieli trudnego rywala,że wszystko na przewagi ?
Widzialem je juz dupy nie urywa. Final dla brazolek i brazylijczykow wedlug mnie. No i polfinal dla norgow ale to jak artury debel zamkna.Tak Ruskie dobra para była.
patced oglądasz Kanadyjki?
Brazole kozaki 12-14...16-14Kto chce zarobic sianko to prosze.
Plazowka polfinaly u21 kobiec i mezczyzn
George/artur @1.66 bet365 live 11:00
Chlopaki wczoraj pokazali, ze maja jaja ze stali. Gonili caly mecz ze stoyanowskimi i wygrali. Ktos kto ogrywa takich mlotow i zarazem faworytow turnieju, na pewno ma aspiracje do zlota. Wuwuzele to rowniez dobra para ale popelniaja duzo wiecej prostych bledow.
Duda/patricia @1.4 bet365 live 9:00
Brazolki wczoraj graly przedwczesny final. Zmiazdzyly holenderki i droga do zlota uslana rozami. Taki mecz musza wygrac , zeby cieszyc sie z koncowego zeyciestwa. Duda to zawodniczka kompletna i mega talent na pewno zrobi roznice w tym meczu.
Na drugi polfinal panow do gry norwegowie,ktorzy blokiem zatrzymali wczoraj poteznego ruska i awansowali do 1/2 ale to do gry po pierwszych pilkach live mecz az o 12 wiec sporo czasu
na bwin masz 1.85 jesli masz tam konto czy cosMol/berntsen @1.66 bet365 live
Kolejny polfinal. Gram na norwegow ktorzy wydaja sie lepsi na siatce po prostu. Wczoraj 9dprawili niezla ruska pare i spokojnie powinni z mniej ogranymi ziomkami wygrac.
Hoya tylko w becie mam konta na slupy wszedzie limityna bwin masz 1.85 jesli masz tam konto czy cos
Pewnie dlatego, że pre było 1.83, więc po przegranym secie powinno być minimum 3.50, a standardowo 4.00.Norgi jaka obsrywka 19-16...20-22 ^^ ale sie okalili no ...
@ 2.62 dokladka mol/berntsen
E: tadek dlaczego anty ? Oni wczoraj mieli bidaj 12-9 w tb do tylu i poszli na 14-16 tam duzo grania jeszcze