D
0
dutra
Gość
Specjalnie sobie obserwowałem ten mecz, 3kwarta 16;3 chyba Ci się lokata pali ????
Specjalnie sobie obserwowałem ten mecz, 3kwarta 16;3 chyba Ci się lokata pali ????
56-50 Aris. Rozliczam bo pewnie ty zapomnisz, już kilka razy widziałem w twoim temacie dopiski "lokata czy all in" a połowa z nich nie weszła kompletnie nie szanuje takich ludzi, uważasz się za kogoś kto ma "pewniaczka" i tylko i wyłącznie typowi "janusze" mogą potracić przez Ciebie dużo pieniędzy, uważam że Administracja powinna zająć się takimi osobami. NIE POZDRAWIAM, proszę również nie insynuować "zagrałeś i płaczesz" ustrzegam się od takich "ekspertów"uwaga podaje lokate:
koszykowka live bet365
aris - panathinaikos obecnie jest przerwa 29-19 dla Panaty
Panathinaikos wygrana KURS 1.22 GRAC ALL INEM.
3/3 dziś ???? Rojery pokazały klasę ????Cuevasy set 2 po 2,00 Bet365
Rojer/Tecau @1.75 bet365
nie do ciebie56-50 Aris. Rozliczam bo pewnie ty zapomnisz, już kilka razy widziałem w twoim temacie dopiski "lokata czy all in" a połowa z nich nie weszła kompletnie nie szanuje takich ludzi, uważasz się za kogoś kto ma "pewniaczka" i tylko i wyłącznie typowi "janusze" mogą potracić przez Ciebie dużo pieniędzy, uważam że Administracja powinna zająć się takimi osobami. NIE POZDRAWIAM, proszę również nie insynuować "zagrałeś i płaczesz" ustrzegam się od takich "ekspertów"
Czemu piszesz do mnie ???? ?nie do ciebie
Teplice , ale overu już nie zrobiliTeplice strzelą w drugiej połowie -> 1.80 (Całoroczny)
Za mniejszą stawkę over 2.5 - 3.00
Chciałem pograć for fun wynik 2:2 jak spojrzałem na ostatnie wyniki, ale już nie ma możliwości pogrania tego.
MówiłemLjungskille v IF Frej over 2.5 @1.61 Bet365 Polecam