>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Co tam się w tym meczu Finow dzieje ? Ogląda ktoś ? Żeby jednej bramki nie strzelić to juz delikatnie mówiąc dramat... Heh MŚ jak zwykle na propsie...
Strzelać strzelają sytuacje są nie ma co mówić. W I tercji ładowali ile wlezie gdy mieli 5 na 3 i nic. Bramkarz Madziarów super forma super fart.
Za to Szwecja się bawi z Kazachami :grin:

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ljungskille v IF Frej over 3.5 @2.20 Bet365 1:2 a to gospodarze mocno cisną i nie odpuszczą

Otrzymane punkty reputacji: +5
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Darcis daje ciała i się odłamuje. Więc atakujemy jeszcze raz Darcis brejk progresywnie ok 2,5 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Darcis szybko, łatwo i przyjemnie ! rebrejk ! ✅
teraz dociągnij do końca i księgujemy spotkanie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Darcis GSM ! ✅
Wiem, że jest tutaj dużo osób &quot;niewierzących&quot; w ustawki na tym poziomie i wogóle. Ale spotkanie Darcisa to jeden wielki wał i nie piszę tego dlatego, że przegrałem, bo było odwrotnie.

D 570

duff999

Użytkownik
Darcis GSM ! ✅

Wiem, że jest tutaj dużo osób &quot;niewierzących&quot; w ustawki na tym poziomie i wogóle. Ale spotkanie Darcisa to jeden wielki wał i nie piszę tego dlatego, że przegrałem, bo było odwrotnie.

Napisz mi tylko co w tym meczu było ustawką. Całe spotkanie na równym poziomie grane z rebreakami w 3 secie. To nawet nie wyglądało na jakikolwiek tank po 1 secie. Nic z tych rzeczy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom