Główny rywal Sigmy w walce o utrzymanie czyli Pribram przegrywa 0:2 ze Slavią, więc gram mocniej Ołomuniec X2 po kursie 2.10, oczywiście całoroczny.Ruszyła przedostatnia kolejka w czeskiej lidze. Warto się przyjrzeć i spróbować pograć coś w stronę poniższych zespołów:
Kursy z 365:
Sigma Ołomuniec DNB 3.40
Pribram 2.25
Jihlava 1.53
Teplice 1.95
Wszystkie ekipy zamieszane w walkę o utrzymanie, a grają tymi co na sezon mają już wywalone, bo ani nie spadną, ani nie awansują do pucharów.
7-4de brito wygra TB 1,61 Bet365
Ogladasz spotkanie?Główny rywal Sigmy w walce o utrzymanie czyli Pribram przegrywa 0:2 ze Slavią, więc gram mocniej Ołomuniec X2 po kursie 2.10, oczywiście całoroczny.
FC Pisek 3. gol @ 1.8 Bet365
6-4 6-4 haha pograne i nawet gema tamci nie wygrali ???? a warto napisać że prowadzili już w tym secie 3-0 ????Carli/Gabrieli wygrają mecz 1,50 przy 6-4 3-4 , Bet365 :!:
pykBopanna/Mergea @ 2,20
pykDokładam. Bopanna/Mergea @ 3,90
Po tym jak Siekiera naznaczył przeciwników było pewne że wygrają i tak dobrze, że żaden z nich kontuzji nie złapał ????pyk
pyk
Oglądam urywkami, bo szczerze mówiąc średnio mnie interesuje liga czeska ???? Generalnie grę prowadzi Slovacko, ale Sigma też miała okazje ze dwie przyzwoite. Bardziej się kieruję tym, że goście walczą o utrzymanie, a mają szansę się wygrzebać bo ich konkurent przegrywa. Dodatkowo całkiem przyzwoite H2H i gospodarze grający o pietruszkę.Ogladasz spotkanie?
To trzeba grać na Slovacko. zawsze sie to tak konczy( bez urazy)Oglądam urywkami, bo szczerze mówiąc średnio mnie interesuje liga czeska ???? Generalnie grę prowadzi Slovacko, ale Sigma też miała okazje ze dwie przyzwoite. Bardziej się kieruję tym, że goście walczą o utrzymanie, a mają szansę się wygrzebać bo ich konkurent przegrywa. Dodatkowo całkiem przyzwoite H2H i gospodarze grający o pietruszkę.
Na dzisiaj tripel zabójca, o ile nie będzie znowu wałków jak Cuevas i Kontineny ????
Bryan + Bopanna/Mergea + Murray/Soares @2,39 Bet365
Wyglądało za dobrze, ale masz trochę racji, że tak się zazwyczaj kończy. Może Ołomuniec nie chce się utrzymać w elicie, ale tego to już nie wiem. W każdym razie trop był słuszny, ale piłka jest nieobliczalna ????To trzeba grać na Slovacko. zawsze sie to tak konczy( bez urazy)
e: o juz 1- 0 ???? tak więc pograne ????