>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Ruszyła przedostatnia kolejka w czeskiej lidze. Warto się przyjrzeć i spróbować pograć coś w stronę poniższych zespołów:

Kursy z 365:

Sigma Ołomuniec DNB 3.40
Pribram 2.25
Jihlava 1.53
Teplice 1.95

Wszystkie ekipy zamieszane w walkę o utrzymanie, a grają tymi co na sezon mają już wywalone, bo ani nie spadną, ani nie awansują do pucharów.
Główny rywal Sigmy w walce o utrzymanie czyli Pribram przegrywa 0:2 ze Slavią, więc gram mocniej Ołomuniec X2 po kursie 2.10, oczywiście całoroczny.

A 960

adam44

Użytkownik
uwaga podaje lokate:
koszykowka live bet365
aris - panathinaikos obecnie jest przerwa 29-19 dla Panaty

Panathinaikos wygrana KURS 1.22 GRAC ALL INEM.

⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Ogladasz spotkanie?
Oglądam urywkami, bo szczerze mówiąc średnio mnie interesuje liga czeska ???? Generalnie grę prowadzi Slovacko, ale Sigma też miała okazje ze dwie przyzwoite. Bardziej się kieruję tym, że goście walczą o utrzymanie, a mają szansę się wygrzebać bo ich konkurent przegrywa. Dodatkowo całkiem przyzwoite H2H i gospodarze grający o pietruszkę.

A 960

adam44

Użytkownik
Oglądam urywkami, bo szczerze mówiąc średnio mnie interesuje liga czeska ???? Generalnie grę prowadzi Slovacko, ale Sigma też miała okazje ze dwie przyzwoite. Bardziej się kieruję tym, że goście walczą o utrzymanie, a mają szansę się wygrzebać bo ich konkurent przegrywa. Dodatkowo całkiem przyzwoite H2H i gospodarze grający o pietruszkę.
To trzeba grać na Slovacko. zawsze sie to tak konczy( bez urazy)

e: o juz 1- 0 ???? tak więc pograne ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
To trzeba grać na Slovacko. zawsze sie to tak konczy( bez urazy)

e: o juz 1- 0 ???? tak więc pograne ????
Wyglądało za dobrze, ale masz trochę racji, że tak się zazwyczaj kończy. Może Ołomuniec nie chce się utrzymać w elicie, ale tego to już nie wiem. W każdym razie trop był słuszny, ale piłka jest nieobliczalna ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom