>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Cabal/Farah ale dno, takie wystawki po serwisch a Ci marnują dwie piłki i połamani :-D DObrze, że jednak na nich nie pograłem a o tym myślałem, może po secie się coś pokombinuje.

P 1,8K

patced

Użytkownik
AEK - Olympiakos under 148,5 bet365 live @ 1,90 ⛔

w seri 2-0 dla Oly. Jak zapna dupy maja luzne 3-0. Poprzednie mecze mimo szybkiej gdy i tak linie wchodzily. AEK nie ma nic do stracenia ale Oly na wyjazdach niezle broni do gry moim zdaniem.

e; aek sie obsral i oly pozamiatalo ja jak dawali 142,2 na poczatku 3q wyzamykalem bo dalem za 600 i wzialem 800 ale minus to minus

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja sobie próbuję DW I seta w meczu Monaco - Anderson 7:6 @4,80. Są szanse, że Kevinek doserwje do tb, ale tam Monaco go zje. Do tego grubiej Monaco set I @1,68 unibet.

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Ja sobie próbuję DW I seta w meczu Monaco - Anderson 7:6 @4,80. Są szanse, że Kevinek doserwje do tb, ale tam Monaco go zje. Do tego grubiej Monaco set I @1,68 unibet.
też pobrałem dw 7;6 w tym meczu tylko po kursie 4.00, i realnie to wyglada;)

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Kurde, Kevinek nagla zaczął bardzo mocno i precyzyjnie grać na returnie i połamał Monaco, wtopa. Jakieś cuda w tym Rzymie się dzieją.
e: Nie no, Cabal/Farah naprawdę powinni grać w turnieju dla niepełnosprawnych, co oni robią przy siatce? :-D :-D

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Hahahaha Cabale co za parówy, nie mam słów ????
Połamani z 40:15, oczywiście w żałosny sposób, bo ciężko skończyć wolejem mając piłkę dwukrotnie na rakiecie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom