matilebron
Użytkownik
Marach/Matkowski @2,75 Bet365
Zerkam na ten mecz i faktycznie grają lepiej, ale mam przeczucie, że jak nie połamią teraz to przegrają w TB. Ja tam nic nie ruszam.Marach/Matkowski @2,75 Bet365
wiecej blokiem lapia i wystarcza, jesli chodzi o przyjecie to czego mozna spodziewac sie w kwalach do tak dupnego turnieju ? hoy dupa i kamieni kupa ale norwerzy to naprawde drugi sort + nie graly ze soba wczesniej. osobno sa to zdecydowanie gorsze zawodniczki a nasze cos tam juz soba prezentuja chociaz np taka jagoda ma dopiero 21 lat... wiec ogrania na jakims poziomie brak.te polki w plażówkę chyba lepiej
Marach/Matkowski @2,75 Bet365
Filippo Volandri Game 6 of Set 1 @1.675 Pinn
Ja pograłem sobie seta po @4,50 oczywiście leciutko, ale fajnie gdyby mu się udało, kibicuję. Myślałem, że będzie gorzej wyglądał a tutaj proszę.
izi 2-0Macie bo juz nie moge patrzec na te pseudo bety z plazy...
Kjolberg V. F. / Lunde I.-Gruszczynska J. / Strag D. 0-2 izi
Typ: 2
@ 1,83 bet365 17;00 live
Nasze laski to srednia polka ale norwerwezki to patologia. Od par topowych wylapywaly w secie do 9 czy 10 fakt razem graja 1 raz ale osobno juz sporo graly z naprawde marnym skutkiem....
I makaron ugral ????Ja pograłem sobie seta po @4,50 oczywiście leciutko, ale fajnie gdyby mu się udało, kibicuję. Myślałem, że będzie gorzej wyglądał a tutaj proszę.
e: Gulbis... śledzę co prawda Ferrera, ale ledo połamał chyba do 0 to oddał, echh
Heh, dał radę, sam w to do końca nie wierzyłem ale kurs sie wydawał za wysoki :-D teraz pewnie popłynie, ale trzeba śledzić.I makaron ugral ????
Wyglądało aż za dobrzeLevadia Tallin - Trans Narva
over 1,5 HT @ 1,83
Bet365
To wygląda co najmniej dobrze.