>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
te polki w plażówkę chyba lepiej :p
wiecej blokiem lapia i wystarcza, jesli chodzi o przyjecie to czego mozna spodziewac sie w kwalach do tak dupnego turnieju ? hoy dupa i kamieni kupa ale norwerzy to naprawde drugi sort + nie graly ze soba wczesniej. osobno sa to zdecydowanie gorsze zawodniczki a nasze cos tam juz soba prezentuja chociaz np taka jagoda ma dopiero 21 lat... wiec ogrania na jakims poziomie brak.

Otrzymane punkty reputacji: +8
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
pierwszy i ostatni raz w życiu postawiłem na hokej. To jakaś patologia. mam Słowacja powyżej 1,5 gola a oni grają jak ludzi z ulicy, o własne nogi się potykają

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja pograłem sobie seta po @4,50 oczywiście leciutko, ale fajnie gdyby mu się udało, kibicuję. Myślałem, że będzie gorzej wyglądał a tutaj proszę. ;)
e: Gulbis... śledzę co prawda Ferrera, ale ledo połamał chyba do 0 to oddał, echh

P 1,8K

patced

Użytkownik
Macie bo juz nie moge patrzec na te pseudo bety z plazy...

Kjolberg V. F. / Lunde I.-Gruszczynska J. / Strag D. ✅ 0-2 izi
Typ: 2
@ 1,83 bet365 17;00 live

Nasze laski to srednia polka ale norwerwezki to patologia. Od par topowych wylapywaly w secie do 9 czy 10 fakt razem graja 1 raz ale osobno juz sporo graly z naprawde marnym skutkiem....
izi 2-0

Otrzymane punkty reputacji: +24
rodd 136

rodd

Użytkownik
Ja pograłem sobie seta po @4,50 oczywiście leciutko, ale fajnie gdyby mu się udało, kibicuję. Myślałem, że będzie gorzej wyglądał a tutaj proszę. ;)
e: Gulbis... śledzę co prawda Ferrera, ale ledo połamał chyba do 0 to oddał, echh
I makaron ugral ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Gulbis to jednak jest bezmózgiem. Nawet jak jest w świetnej formie, bo tutaj jego gra naprawdę świetnie wygląda to na własne życzenie zaraz zafunduje sobie 3 seta. 1-0 w setach, 4-2 i serwis w drugim, pełna kontrola i dwa razy traci serwis gładko.

pozi 97

pozi

Użytkownik
co mówicie na mecz west ham- man utd?
United ma kontuzjowanych 5 zawodników, west ham tylko 1(bramkarza) a mimo tego kursy nadal są takie same. Jak na moje opłaca sie wchodzic w kurs 3 na west ham

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom