e; ja prl wnosze o zabranie gosciowi rangi na forum. podaje mine za mina zobaczyl h2h i pogral. fakt moja wina ze dalej daje sie nabrac ale kuwa... ani przyjecia ani ataku ani warunkow fizycznych nic kompletnie !
Macie bo juz nie moge patrzec na te pseudo bety z plazy...
Kjolberg V. F. / Lunde I.-Gruszczynska J. / Strag D.
Typ: 2
@ 1,83 bet365 17;00 live
Nasze laski to srednia polka ale norwerwezki to patologia. Od par topowych wylapywaly w secie do 9 czy 10 fakt razem graja 1 raz ale osobno juz sporo graly z naprawde marnym skutkiem....
Over 10,5 u Gulbisa @1,96 unibet. Leciutko po przerwie, ale n razie solidnie wyglądają, oby Ernest nie "odpalił"
e : hehe, 15:40 więc teraz jak pisałem @2,65 już, ech
Macie bo juz nie moge patrzec na te pseudo bety z plazy...
Kjolberg V. F. / Lunde I.-Gruszczynska J. / Strag D.
Typ: 2
@ 1,83 bet365 17;00 live
Nasze laski to srednia polka ale norwerwezki to patologia. Od par topowych wylapywaly w secie do 9 czy 10 fakt razem graja 1 raz ale osobno juz sporo graly z naprawde marnym skutkiem....
Over 10,5 u Gulbisa @1,96 unibet. Leciutko po przerwie, ale n razie solidnie wyglądają, oby Ernest nie "odpalił"
e : hehe, 15:40 więc teraz jak pisałem @2,65 już, ech
Fajnie by było, jakoś lubię tego typka chociaż zawsze mnie topi.
Over na minus, próbuję handi -1,5 gema na Gulbisa w II secie @2,10 unibet. W I secie był lepszy w każdym elemencie, zobaczymy.
Fajnie by było, jakoś lubię tego typka chociaż zawsze mnie topi.
Over na minus, próbuję handi -1,5 gema na Gulbisa w II secie @2,10 unibet. W I secie był lepszy w każdym elemencie, zobaczymy.