verno
Znawca - Hokej
nie szkodziAPR FC v Gicumbi FC over 0.5ht @2.75 Bet365 mała stawka
nie szkodziAPR FC v Gicumbi FC over 0.5ht @2.75 Bet365 mała stawka
Mogłeś brać z było ich o wiele więcejZ tylu meczy które podałeś akurat zagrałem te dwa które weszły na ????
Za późno patrzyłemMogłeś brać z było ich o wiele więcej
Siatkówka plażowa - Antalya Open - Kobiety o 16.10
Dumbauskaite/Povilaityte vs Kolocova/Kvapilova 1 @ 2.00 Bet365
a Norweżki to pipy:razz:RPA 1 liga , sts
Thanda Royal Zulu - Mthatha Bucks
over 3,5 kurs 2,2
Jedne i drugie to patola. Przyjęcie mają żenujące, które przyjmą co 3 zagrywkę to wygrają. Zreszta dla mnie ten turniej będzie syfiasty.Macie bo juz nie moge patrzec na te pseudo bety z plazy...
Kjolberg V. F. / Lunde I.-Gruszczynska J. / Strag D.
Typ: 2
@ 1,83 bet365 17;00 live
Nasze laski to srednia polka ale norwerwezki to patologia. Od par topowych wylapywaly w secie do 9 czy 10 fakt razem graja 1 raz ale osobno juz sporo graly z naprawde marnym skutkiem....
Odpalił. Świetna gra, chciałbym, żeby zagrał taki Szlem jak dwa lata temu...Over 10,5 u Gulbisa @1,96 unibet. Leciutko po przerwie, ale n razie solidnie wyglądają, oby Ernest nie "odpalił"
e : hehe, 15:40 więc teraz jak pisałem @2,65 już, ech
Fajnie by było, jakoś lubię tego typka chociaż zawsze mnie topi.Odpalił. Świetna gra, chciałbym, żeby zagrał taki Szlem jak dwa lata temu...
Mam to samo. Jest jakaś sympatia, chociaż wielokrotnie na niego urwiłem .Fajnie by było, jakoś lubię tego typka chociaż zawsze mnie topi.
Over na minus, próbuję handi -1,5 gema na Gulbisa w II secie @2,10 unibet. W I secie był lepszy w każdym elemencie, zobaczymy.