>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Monaco z 40-15 daje sie polamać, jakies k*rwa zarty przeciez to drewno anderson nie dosc ze po kontuzji to najwolniejsza cegla gdzie ten wieszak nie umie grac, a jedzie z tym monaco jak z gównem

D 0

dutra

Gość
Nareszcie się odblokowałem.
Mógłby Monteiro utrzymać i wszedłbym w Mannarino.
Tą samą myślą poszedłem, set bo kto wie czy dograją jeżeli to coś poważnego :cool:

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Tą samą myślą poszedłem, set bo kto wie czy dograją jeżeli to coś poważnego :cool:
????
Dobra, Monteiro utrzymał więc wbijam:

Adrian Mannarino @ 2,05
Bet365
Ładny kurs, Monteiro wygrał niedawno czelka w Aix en Provence. Może spokojnie odpuścić i udać się do Paryża w przygotowaniu do kwali.
Chyba nie było tematu ????

meken 76

meken

Użytkownik
Ktoś obstawiał FK Ryazan? Dałem, że strzelą 1. gola - w 92. minucie było 0-0, serio wcisnęli? ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Nie wiem co się stało temu Monteiro, że nagle zaczął tak grać. Przecież gość jest nikim więcej jak zwykłym przeciętniakiem. A najlepiej świadczy o tym fakt, iż rok temu o tej porze... przegrywał w półfinale futuresa z Grześkiem Panfilem.
Mannarino odłamał, ale nie jestem co do niego przekonany. Fakt faktem ma okres niezłej gry, rozrzuca Monteiro.
Monteiro trzy razy trafił pod linię i Mannarino zaraz kończy mecz...

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Wziąłem Mannarino przy 0:30 po @3,50, wyszedłem przy 40:30 na chwilkę. Wracam a on połamany, nosz kur** co za dzień.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom