Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Napisałem, że jedzie to samo co w poprzednim sezonie, gdzie tu masz porównanie? ???? Wiem jak jest poziom w Anglii, dla mnie dziwne jest to, że Falubaz nie widzi problemu w ilości startów tego grajka.
Zestawienie ligi polskiej i angielskiej obok siebie. To jest porównanie.
Nie sądzę żeby w tym przypadku chodziło o ilość startów, a raczej o umiejętności. To, że w jednym sezonie wystrzelił nie oznacza, że jest to lider zespołu.
Żilina - Skalica Żilina @ 2,10 Dla Żiliny to już ostatni dzwonek, żeby powalczyć o puchary. W pucharze krajowym wygrał Trencin przeciwko Slovanowi, a więc prawdopodobnie obecne miejsce da im puchary, choć tego nie sprawdziłem i nie jestem pewny. Tak czy siak z latarnią ligi powinni dać radę i obronić to miejsce jakie mają przed Dunajską Stredą. Goście z jakąś dziwna linią defensorów, Żilina w ofensywie bez problemów.
Żilina - Skalica Żilina @ 2,10 Dla Żiliny to już ostatni dzwonek, żeby powalczyć o puchary. W pucharze krajowym wygrał Trencin przeciwko Slovanowi, a więc prawdopodobnie obecne miejsce da im puchary, choć tego nie sprawdziłem i nie jestem pewny. Tak czy siak z latarnią ligi powinni dać radę i obronić to miejsce jakie mają przed Dunajską Stredą. Goście z jakąś dziwna linią defensorów, Żilina w ofensywie bez problemów.
Metz - Tours Metz rejs 9 rożnych @ 2,20
365 Wynik dobry do robienia rożnych. Cisnęli ich po stracie bramki co statystyki potwierdzają to nie powinni mieć problemu z 4 rożnymi przez tyle czasu. Jak chcą od września mierzyć się z PSG czy innymi Lyonami to tutaj must win do zrobienia jest.
Czesi grali zespolowo, jak bronili to wszyscy, kazdy wiedzial za co jest odpowiedzialny a ruski jakby *za bardzo chcieli* i widac ze niezbyt zgrani sa jeszcze