adam92
Użytkownik
mi tam obojetnie aby bramka wpada w 2 polowie i bede rozliczalmi on coś może łamakiem walić, dla gości mecz o nic a gospodarze mogę jeszcze wskoczyć na podium.
Tym bardziej, że goście z karnego też trafili
mi tam obojetnie aby bramka wpada w 2 polowie i bede rozliczalmi on coś może łamakiem walić, dla gości mecz o nic a gospodarze mogę jeszcze wskoczyć na podium.
juz strzelili , wejdzie ci zakladmi on coś może łamakiem walić, dla gości mecz o nic a gospodarze mogę jeszcze wskoczyć na podium.
Zestawienie ligi polskiej i angielskiej obok siebie. To jest porównanie.Napisałem, że jedzie to samo co w poprzednim sezonie, gdzie tu masz porównanie? ???? Wiem jak jest poziom w Anglii, dla mnie dziwne jest to, że Falubaz nie widzi problemu w ilości startów tego grajka.
Ty tak serio?
under 2
2,6
bet365
Rumunia ,1 liga sts
DINAMO BUCUREȘTI - VIITORUL CONSTANŢA
Dinamo powyżej 2,5 gola kurs 3
jakiś dziwny ten mecz ????
a dlaczego nie :v?Ty tak serio?
Typu nie neguje ale co ci daje h2h 99-2010? Ciekawostka nic więcej a nie żaden argument.a dlaczego nie :v?
Dobrze przewidziałeś ;> ruskie przeważali ale nic z tego nie wynikło ehhTez ogladam ale mam wrazenie, ze dzisiaj nie dadza rady. SPodziewalem sie calkowitej dominacji, tymaczasem Ruski graja tak na pol gwizdka
Żilina 1-0 takżeŻilina - Skalica
Żilina @ 2,10
Dla Żiliny to już ostatni dzwonek, żeby powalczyć o puchary. W pucharze krajowym wygrał Trencin przeciwko Slovanowi, a więc prawdopodobnie obecne miejsce da im puchary, choć tego nie sprawdziłem i nie jestem pewny. Tak czy siak z latarnią ligi powinni dać radę i obronić to miejsce jakie mają przed Dunajską Stredą. Goście z jakąś dziwna linią defensorów, Żilina w ofensywie bez problemów.
Czesi grali zespolowo, jak bronili to wszyscy, kazdy wiedzial za co jest odpowiedzialny a ruski jakby *za bardzo chcieli* i widac ze niezbyt zgrani sa jeszczeDobrze przewidziałeś ;> ruskie przeważali ale nic z tego nie wynikło ehh