>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
adam92 266

adam92

Użytkownik
mi on coś może łamakiem walić, dla gości mecz o nic a gospodarze mogę jeszcze wskoczyć na podium.

Tym bardziej, że goście z karnego też trafili ;)
mi tam obojetnie aby bramka wpada w 2 polowie i bede rozliczal

ledwozipiesz 54

ledwozipiesz

Użytkownik
Napisałem, że jedzie to samo co w poprzednim sezonie, gdzie tu masz porównanie? ???? Wiem jak jest poziom w Anglii, dla mnie dziwne jest to, że Falubaz nie widzi problemu w ilości startów tego grajka:p.
Zestawienie ligi polskiej i angielskiej obok siebie. To jest porównanie.
Nie sądzę żeby w tym przypadku chodziło o ilość startów, a raczej o umiejętności. To, że w jednym sezonie wystrzelił nie oznacza, że jest to lider zespołu.

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
a dlaczego nie :v?
Typu nie neguje ale co ci daje h2h 99-2010? Ciekawostka nic więcej a nie żaden argument.
PS. 0:1

@Sędzia w Krakowie przypomniał sobie że ma imprezę na 23 i musi jechać się ogarnąć :cool::cool:

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Żilina - Skalica
Żilina @ 2,10
Dla Żiliny to już ostatni dzwonek, żeby powalczyć o puchary. W pucharze krajowym wygrał Trencin przeciwko Slovanowi, a więc prawdopodobnie obecne miejsce da im puchary, choć tego nie sprawdziłem i nie jestem pewny. Tak czy siak z latarnią ligi powinni dać radę i obronić to miejsce jakie mają przed Dunajską Stredą. Goście z jakąś dziwna linią defensorów, Żilina w ofensywie bez problemów.

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Tez ogladam ale mam wrazenie, ze dzisiaj nie dadza rady. SPodziewalem sie calkowitej dominacji, tymaczasem Ruski graja tak na pol gwizdka
Dobrze przewidziałeś ;&gt; ruskie przeważali ale nic z tego nie wynikło ehh⛔⛔

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nancy - Evian

over 0,5 gola w meczu 1,30 Styś

Kurs na podbicie, ale to trzeba zagrać. Mecz mega ważny, dla Evian walka o pozostanie w Ligue 2. Nancy walczy o wygranie Ligue 2.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Żilina - Skalica
Żilina @ 2,10
Dla Żiliny to już ostatni dzwonek, żeby powalczyć o puchary. W pucharze krajowym wygrał Trencin przeciwko Slovanowi, a więc prawdopodobnie obecne miejsce da im puchary, choć tego nie sprawdziłem i nie jestem pewny. Tak czy siak z latarnią ligi powinni dać radę i obronić to miejsce jakie mają przed Dunajską Stredą. Goście z jakąś dziwna linią defensorów, Żilina w ofensywie bez problemów.
Żilina 1-0 także ✅

Metz - Tours
Metz rejs 9 rożnych @ 2,20
365
Wynik dobry do robienia rożnych. Cisnęli ich po stracie bramki co statystyki potwierdzają to nie powinni mieć problemu z 4 rożnymi przez tyle czasu. Jak chcą od września mierzyć się z PSG czy innymi Lyonami to tutaj must win do zrobienia jest.

Otrzymane punkty reputacji: +16
darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
Dobrze przewidziałeś ;&gt; ruskie przeważali ale nic z tego nie wynikło ehh⛔⛔
Czesi grali zespolowo, jak bronili to wszyscy, kazdy wiedzial za co jest odpowiedzialny a ruski jakby *za bardzo chcieli* i widac ze niezbyt zgrani sa jeszcze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom