Brno - Jihlava
Brno gol przed 80 @ 2,10
365
Zobaczcie sobie jak Brno gra u siebie i jak Jhlava robi wyjazdy. Poza tym Jihlava mecz o wszystko będzie miała w przyszłej kolejce, więc grą o utrzymanie nie kierowałbym się tutaj. Jeszcze jedno, Brno w defensywie różne roszady, podstawa to na pewno nie jest. Ofensywa wygląda bez absencji.
Mistrzem to jest para Gabovs - Sierpina, jak oni nie strzelili tego na 2:0, to ja nie mam pytań ???? .Boże, jaka ta polska liga jest upośledzona ????
spokojnie
50% WygranaI czym tutaj się kierujesz? Mecz jeszcze się nie zaczął więc nawet nie ma jeszcze jak spojrzeć co kto dzisiaj prezentuje. Bielsko 4 porażki, załamanie nerwowe od czasu gdy Ruch wziął górną ósemkę. 7 absencji w składzie w tym główne pozycje kapitana i rozgrywacjącego. Czyli Sokołowski, Chmiel. Kontuzje mięśniowe Mójty i Szczepaniaka.
Jak dla mnie patrząc pre, przed meczem nie wychodzi nic innego jak Korona nawet z brakiem Cabrery.
Korona +0,25 @ 1,850
365
Zabrakło życia, jeszcze murzyn 30 sekund przed końcem przedziału marnuje sporą okazje.Wiener Neustadt - Austria Klagenfurt
Pierwszy gol przed 80 minutą @ 2,00
365
2 liga austriacka i po czerwonej kartce dla obu drużyn, co tu może z tego wyniknąć? Goście co prawda bez dwóch top scorerów, ale jak na tak ogórkową lige to chyba nie jest wielka przeszkoda.
Co to w ogóle za porównanie?Doyle kopia z poprzedniego sezonu, w Polsce będzie nawalał w Anglii kozak . Powinni mu w kontrakcie walnąć zapis max 2 ligi i Gp.
Napisałem, że jedzie to samo co w poprzednim sezonie, gdzie tu masz porównanie? ???? Wiem jak jest poziom w Anglii, dla mnie dziwne jest to, że Falubaz nie widzi problemu w ilości startów tego grajka.Co to w ogóle za porównanie?
mi on coś może łamakiem walić, dla gości mecz o nic a gospodarze mogę jeszcze wskoczyć na podium.DINAMO BUCUREȘTI - VIITORUL CONSTANŢA powyzej 3,5 bramki @1,16 za kafla