Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Wisła Kraków o1.5 @ 3.75 Bet365 Wisła ostatnio dobrze dysponowana. Jest Brożek, Boguski, Wolski. Over'owy zespół. Dziś też dość dobrze. Myślę, że warto. Mam też o1.5 na mecz, ale Zuchman już wstawił ten typ.
O 19:15 zaczyna się czwarte spotkanie półfinałowe w siatkarskiej lidze włoskiej pomiędzy Trentino a Modeną.
Jeżeli w pierwszym składzie wyjdzie Nemanja Petric (numer 4' zamiast Milosa Nikica to proponuje zagrać po zawyżonym kursie Modenę w Marathonbet po 2.30.
Ewentualnie Modena +1.5 seta w Bet365 po 1.50 lub Marathonbet po 1.61. - Coś mi się wydaje, że dzisiaj N'Gapeth i spółka skończą tę zabawę.
Wisła jednak zgarnia punkty ale co to znowu było, każdy inny piłkarz zagrałby na Małeckiego. Gol wpada po tej akcji ledwo bo nawet z tak bliska ciężko trafić w piłkę XD
E: chyba zgarnia punkty
e2: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Nie jestem żadnym ekspertem snookera, ba, ten sport mnie w ogóle nie jara, ale zauważyłem, że Intragame ma 5,25 na Hawkinsa przy 9:7 . Dla porównania - całoroczny 2,1. Zagrałem, bo po takim kursie aż żal. Liczę, że sobie skontruję.
Wisła Kraków o1.5 @ 3.75 Bet365 Wisła ostatnio dobrze dysponowana. Jest Brożek, Boguski, Wolski. Over'owy zespół. Dziś też dość dobrze. Myślę, że warto. Mam też o1.5 na mecz, ale Zuchman już wstawił ten typ.
Carpi - empoli 1 @1.72 bet365 kartka czerwona empoli chłopaki walczą o utrzymane wygrać musz
Hahaha ale jajca w Krakowie bramkarz termlici strzela gola
Nie jestem żadnym ekspertem snookera, ba, ten sport mnie w ogóle nie jara, ale zauważyłem, że Intragame ma 5,25 na Hawkinsa przy 9:7 . Dla porównania - całoroczny 2,1. Zagrałem, bo po takim kursie aż żal. Liczę, że sobie skontruję.
Hehe, ktoś również wyłapał błąd całorocznego i połapał modenę w tym secie po kursie 10?
Było 22-21 dla Trento, a buk pokazał 23-20 i dało radę zagrać ????