macko18
Forum VIP
6 bp zmarnowanych w 2. gemach w samym 2. secie, a do tego wczesne połamanie się. Z taką parą jak Monroe i Big John po prostu Skarpetom nie wypadało, ale tak zrobili.Pospisil/Sock-Isner/Monroe 0-1(6-7, 0-0)
Pospisil/Sock 2.37 b365
6 bp zmarnowanych w 2. gemach w samym 2. secie, a do tego wczesne połamanie się. Z taką parą jak Monroe i Big John po prostu Skarpetom nie wypadało, ale tak zrobili.Pospisil/Sock-Isner/Monroe 0-1(6-7, 0-0)
Pospisil/Sock 2.37 b365
latwo, a jeszcze lepsze jest to ze Corica skurcze lapaly pod koniec meczu do 2 setowIstomin @2.44 marathon
Chlopaczek sie zesral koncertowo, nie wiem jakim cudem dalej jest faworrytem
Szkoda piłki na 5:4 dla Garcii, był moment, że Petkovic mogła ją pokarać kontrą. Wyrównany TB, detale na korzyść GarciiAndrea Petkovic 1. set @ 1,9
Bet365
Garcia nie wykorzystała piłki setowej. To jest siła razy ramię. I nie radzi sobie w sytuacjach kryzysowych.
Szkoda, z dwóch powodów, że zagrałeś coś w tym meczu. Pierwszym powodem naturalnie jest porażka, ale drugim jest fakt, że przywołałeś mi tym match-upem przeklęte wspomnienia. Wtopiłem podczas ich spotkania w USO 2015 na Garcii i to strasznie mocno. Do dziś pamiętam tamtejszy decider.Szkoda piłki na 5:4 dla Garcii, był moment, że Petkovic mogła ją pokarać kontrą. Wyrównany TB, detale na korzyść Garcii.
ale dramaturgia ????Panathinaikos +2.5pkt 1.95,
i Panathinaikos 2.65
5 min do końca, typ na nos ????