Na live fala nie ma znaczeniaw sumie stawiam na wta ale jak tak patrze na Istomina to bardzo sie te gry od siebie nie roznia, Istomin doswiadczony grajek zawsze potrafil w punkt przy*ac serwisem widze ze czas na challengery
chyba poszla fala na corica bo kurs polecial nagle na leb przy serisie Istomina ja tam wierze w goscia grac potrafi ale zawsze czegos brakowalo troche kiedys na nim pieniedzy zarobilem ale chyba zaczyna sie schylek
Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze :grin:Powiedzcie mi - jakim cudem Skra wygrała mecz w Kazaniu, do tego z 0:2? ???? Nie miałem okazji oglądać.
I to nie jest przytyk w stronę Skry, po prostu Zenit prezentuje tak kosmiczny poziom, że dla mnie to nie do pojęcia, że utopili tamten mecz.
a już się bałem końcówki, bo Zenit ładny run zrobił...Skra Bełchatów - Zenit Kazań over 45,5 2 set po 1.83 w bet365
Myślę, że na spokojnie to wchodzi.
Zenit zagrał najgorszy mecz od dwóch lat, albo gdzieś tak ????Powiedzcie mi - jakim cudem Skra wygrała mecz w Kazaniu, do tego z 0:2? :grin: Nie miałem okazji oglądać.
I to nie jest przytyk w stronę Skry, po prostu Zenit prezentuje tak kosmiczny poziom, że dla mnie to nie do pojęcia, że utopili tamten mecz.
To było banalne ????Tommy Paul 2. set @ 2,1
Bet365
Ze Smyczka się leje. Przed chwilą mógł zamknąć mecz, to zrobił dwa podwójne i się połamał, jak to Smyczek ???? . Wygląda dramatycznie w tej chwili. Widzieliście ten smecz? ????
zobaczymy jak się rozwiną bo Dimitrov też mi się wydawał, że zaraz będzie scisła czołowka a jak jest teraz to każdy widzi, zobaczymy jak z głową będzie miał.Teraz porownajcie sobie Corica ktory zanim pierwszych wiekszych wygranych byl okrzykniety przyszlym nr.1 a patrzcie na Zvereva o ktorym nikt nie mowil. Saszka bije go o klase minimum
obecność takiego marnego grajka w pierwszej setce rankingu to już jest dla niego wielki sukces. coric glowy ewidentnie nie maTeraz porownajcie sobie Corica ktory zanim pierwszych wiekszych wygranych byl okrzykniety przyszlym nr.1 a patrzcie na Zvereva o ktorym nikt nie mowil. Saszka bije go o klase minimum
na Dimitrova tez byl strasznie balon napompowany ze to 2 Federer itd. Takie cos niszczy zawodnikow zanim zaczna powazna kariere ????zobaczymy jak się rozwiną bo Dimitrov też mi się wydawał, że zaraz będzie scisła czołowka a jak jest teraz to każdy widzi, zobaczymy jak z głową będzie miał.
Czyli Dima gra jak gra, bo jest porównywany do Federera? Nie jest to jednak wina jego beznadziejnej formy? ????na Dimitrova tez byl strasznie balon napompowany ze to 2 Federer itd. Takie cos niszczy zawodnikow zanim zaczna powazna kariere ????
Serio? ???? Nikt nie mówił o Zverevie? ????Teraz porownajcie sobie Corica ktory zanim pierwszych wiekszych wygranych byl okrzykniety przyszlym nr.1 a patrzcie na Zvereva o ktorym nikt nie mowil. Saszka bije go o klase minimum