>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
w sumie stawiam na wta ale jak tak patrze na Istomina to bardzo sie te gry od siebie nie roznia, Istomin doswiadczony grajek zawsze potrafil w punkt przy*ac serwisem widze ze czas na challengery

chyba poszla fala na corica bo kurs polecial nagle na leb przy serisie Istomina ja tam wierze w goscia grac potrafi ale zawsze czegos brakowalo troche kiedys na nim pieniedzy zarobilem ale chyba zaczyna sie schylek
Na live fala nie ma znaczenia

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Powiedzcie mi - jakim cudem Skra wygrała mecz w Kazaniu, do tego z 0:2? ???? Nie miałem okazji oglądać.
I to nie jest przytyk w stronę Skry, po prostu Zenit prezentuje tak kosmiczny poziom, że dla mnie to nie do pojęcia, że utopili tamten mecz.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Powiedzcie mi - jakim cudem Skra wygrała mecz w Kazaniu, do tego z 0:2? ???? Nie miałem okazji oglądać.

I to nie jest przytyk w stronę Skry, po prostu Zenit prezentuje tak kosmiczny poziom, że dla mnie to nie do pojęcia, że utopili tamten mecz.
Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze :grin:

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Skra Bełchatów - Zenit Kazań over 45,5 2 set po 1.83 w bet365
Myślę, że na spokojnie to wchodzi.
✅ a już się bałem końcówki, bo Zenit ładny run zrobił...
a jakby tak Skra wygrała jeszcze jednego seta i uratowała mi handicap, oj było by pięknie.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Skra dzisiaj na jeszcze większym farcie niż w 1 meczu. Niech Zenit zamyka to 3-0 bo jak te dziady z Bełchatowa mają być w F4 to ja dziękuję.
Powiedzcie mi - jakim cudem Skra wygrała mecz w Kazaniu, do tego z 0:2? :grin: Nie miałem okazji oglądać.
Zenit zagrał najgorszy mecz od dwóch lat, albo gdzieś tak ????
A Skra farciła na nieco niższym poziomie niż dzisiaj, ale to wystarczyło.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Tommy Paul 2. set @ 2,1
Bet365
Ze Smyczka się leje. Przed chwilą mógł zamknąć mecz, to zrobił dwa podwójne i się połamał, jak to Smyczek ???? . Wygląda dramatycznie w tej chwili. Widzieliście ten smecz? ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Coric 5:4, podanie na mecz, teraz pójdzie już z górki
Istomin mecz @ 2.37 Unibet
dobra, po kuponie skoro monsieur z góry jeszcze tu działa

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Tommy Paul 2. set @ 2,1
Bet365
Ze Smyczka się leje. Przed chwilą mógł zamknąć mecz, to zrobił dwa podwójne i się połamał, jak to Smyczek ???? . Wygląda dramatycznie w tej chwili. Widzieliście ten smecz? ????
To było banalne ???? ✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Istomin pograł jak za dobrych czasów i +1,5 z działu siedzi. Trzeci set już może iść w obie strony, ale nie grałbym na Corica po kursach proponowanych w tym momencie. Mecz wydaje się być 50/50, a teraz na fali jest mamisynek.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Pospisil/Sock-Isner/Monroe 0-1(6-7, 0-0)
Pospisil/Sock 2.37 b365

0-2(6-7,3-6)

2 razy połamali się w 2. secie, wstyd i hańba ????

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Teraz porownajcie sobie Corica ktory zanim pierwszych wiekszych wygranych byl okrzykniety przyszlym nr.1 a patrzcie na Zvereva o ktorym nikt nie mowil. Saszka bije go o klase minimum

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Teraz porownajcie sobie Corica ktory zanim pierwszych wiekszych wygranych byl okrzykniety przyszlym nr.1 a patrzcie na Zvereva o ktorym nikt nie mowil. Saszka bije go o klase minimum
zobaczymy jak się rozwiną bo Dimitrov też mi się wydawał, że zaraz będzie scisła czołowka a jak jest teraz to każdy widzi, zobaczymy jak z głową będzie miał.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
obecność takiego marnego grajka w pierwszej setce rankingu to już jest dla niego wielki sukces. coric glowy ewidentnie nie ma
podawać na mecz i tego nie wykorzystać. a nastepnie przegrać 6 gemow z rzedu w tym 3 razy oddajac swoje podanie to jest juz odizolowany przypadek stanu psychicznego grajka

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
zobaczymy jak się rozwiną bo Dimitrov też mi się wydawał, że zaraz będzie scisła czołowka a jak jest teraz to każdy widzi, zobaczymy jak z głową będzie miał.
na Dimitrova tez byl strasznie balon napompowany ze to 2 Federer itd. Takie cos niszczy zawodnikow zanim zaczna powazna kariere ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
na Dimitrova tez byl strasznie balon napompowany ze to 2 Federer itd. Takie cos niszczy zawodnikow zanim zaczna powazna kariere ????
Czyli Dima gra jak gra, bo jest porównywany do Federera? Nie jest to jednak wina jego beznadziejnej formy? ????

Tak naprawdę opinie się zmieniają co kilka tygodni. Raz Dimitrov ma być przyszłym liderem rankingu, potem Thiem, Zverev, Rublev itd. Zaraz pewnie będzie Fritz i znowu zaczniemy wyliczanki od nowa, a w międzyczasie będą wpadać nowe talenty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom