No tak, świetny argument do graniaBedene @1,40 Bet365
Najwyżej kolejna kompromitacja będzie.
Wiadomo, życiowy taki. Nie no, zeszło powietrze z Baeny a i sam Bedene skończył pajacować. Trzeci set powinien być jego o ile zaraz zakończy tego.No tak, świetny argument do grania
4-1
Tu macie stream, bo po skończonym meczu Trumpa przełączyli się na drugi stół.Ryan Day 2,62 @ Bet365
Wszystko na jedną karte. Jak sie zepnie to odrobi i wygra.
kwestie na maksa loteryjna zależy jak wejdzie komu set bo mogę być wyrównane, a np może ktoś pyknąć 25-16 itd i już praktycznie wchodzi w jedną lub drugą, typowe 50/50Do ekspertów siatkarskich - co sądzicie o handicapie punktowym na Skre Bełchatów +9,5 po kursie 1.90 w bet365?
Rozumiem, że Zenit będzie chciał się zrewanżować, ale myślę, że taki Handicap jest spokojnie do pokrycie przez Skre nawet przy tylko jednym wygranym secie (albo przy żadnym wygranym, zakładając wyrównaną walkę, ale sądze, że Skra jeden set przynajmniej urwie).
Dzięki. Ja dzisiaj i tak na farcie lecę i zarobiony jestem, więc spróbuję jeszcze to pograć. Zobaczymy co z tego wyjdzie ????kwestie na maksa loteryjna zależy jak wejdzie komu set bo mogę być wyrównane, a np może ktoś pyknąć 25-16 itd i już praktycznie wchodzi w jedną lub drugą, typowe 50/50
????????????Ryan Day 2,62 @ Bet365
Wszystko na jedną karte. Jak sie zepnie to odrobi i wygra.
Bedene 2,00 @ Bet365
Jezeli utrzyma swój serwis to spokojnie go pare razy przełamie i wygra.
Bedene @1,40 Bet365