>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Donald @2.37
mecz sie wlasnie zaczyna, wiec nie ma co lac wody, ale wydaje mi sie, ze Donald wygra w miare pewnie, kurs powinien byc troche nizszy, wiec ja probuje.
edit, zeby nie bylo.
napisalem posta przy stanie 0:30, teraz jest 30:40, ciagle serwuje McDonald, wiec generalnie poki co racji nie mam, ale jakos gra Wlocha mnie nigdy nie przekonywala... gra ospale, niby regularnie, ale bez jaj, a Amerykanin gdyby nie kontuzje to kto wie? pewnie nikt, ale ciagle sie liczy w tourze, bo nie jest pajacem do bicia, jak zagra swoje to wygra pewnie;) jak mu cos jest to krecz, wiec zadnego ryzyka nie ma ;]
b365 ofc.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Jezu ten mecz Bedene to jakby kobiety grały. Nie potrafią utrzymać serwisu, wyrzucają piłki w aut. Już wole Kvitovą pooglądać
Benede 3 gemy 3 przełamania ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Youngowi to by się przydało powiedzieć, że piłeczkę to trzeba przebić nad, a nie w siatkę. Ten brak ambicji u niektórych to jest nieludzki.

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
Youngowi to by się przydało powiedzieć, że piłeczkę to trzeba przebić nad, a nie w siatkę. Ten brak ambicji u niektórych to jest nieludzki.
a ja się bałem, że Seppi sobie nie poradzi, a z tego co widzę to Young bez walki :;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom