>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Za Williamsa zapewne zagra JJ Barea, ewentualnie przesuną Feltona na 1-kę. Nie znam jakoś mega dobrze rotacji Mavericks, ale wiem, że Barea potrafił grać bardzo dobre mecze w tym sezonie. Nie wiem jak prezentuje się Devin Harris. Under prawdopodobny, bo nie wiadomo jak Kingsi zagrają, mogą rzucić z 90 punktów i w przypadku nawet 120 Mavericks linia nie zostanie przekroczona. Ale sam tego nie gram, bo nie za bardzo śledzę drużynę z Dallas. Mam nadzieję, że coś pomogłem.
A jakieś absencje w obozie Kings? jak myślisz mogą dzisiaj sie postawić Dallas? teoretycznie buki ich faworyzują ale czasem i to jest zgubne...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
ciezki mecz moze byc a bez wiliamsa moze byc o win jeszcze trudniej, ale kolo remisu bedzie sie krecilo... to tez w sumie underowi nie sprzyja bo w koncowce moze byc masa fauli i osobistych...
Zwykle w &#39;niedziele NBA&#39; są underowe... ale Kings jak się wnerwią to znowu zrobią masę punktów.... a Dallas też raczej tanio skóry nie sprzeda. Mimo wszystko pograłbym Króli ale coś mnie jednak blokuje.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Za Williamsa zapewne zagra JJ Barea, ewentualnie przesuną Feltona na 1-kę. Nie znam jakoś mega dobrze rotacji Mavericks, ale wiem, że Barea potrafił grać bardzo dobre mecze w tym sezonie. Nie wiem jak prezentuje się Devin Harris. Under prawdopodobny, bo nie wiadomo jak Kingsi zagrają, mogą rzucić z 90 punktów i w przypadku nawet 120 Mavericks linia nie zostanie przekroczona. Ale sam tego nie gram, bo nie za bardzo śledzę drużynę z Dallas. Mam nadzieję, że coś pomogłem.
pomogles dziekuje :grin:
no tak patrze na te undery i praktycznie ostatni overz dzisiejszą linią padl 12 meczy temu (nie licze meczu ze stycznai tego roku bo byla dogrywka a bez niej 198 oczek)
tak widze, zapatrujesz sie bardziej na win dallas?

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
pomogles dziekuje :grin:

no tak patrze na te undery i praktycznie ostatni overz dzisiejszą linią padl 12 meczy temu (nie licze meczu ze stycznai tego roku bo byla dogrywka a bez niej 198 oczek)

tak widze, zapatrujesz sie bardziej na win dallas?
Didier, Ty mi lepiej powiedz może zagrać jakiś over punktowy Kings? : &gt;

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Didier, Ty mi lepiej powiedz może zagrać jakiś over punktowy Kings? : &gt;
nie wiem... :;/:
ale na Goldeny linia meczowa 224, jak nawet GSW rzuci te 124 to &quot;fila&quot; bedzie miala ciezko i tak 100 przekroczyc..
tez bardziej under widze co myslisz/myślicie?

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
A jakieś absencje w obozie Kings? jak myślisz mogą dzisiaj sie postawić Dallas? teoretycznie buki ich faworyzują ale czasem i to jest zgubne...
Kingsi wdług mnie mają taki skład, że mogli by się postawić prawie każdemu w lidze. Tylko tam dzieje się coś niedobrego, nie mam pojęcia co. Nie ma chemii, chęci do gry, zgrania...
Na chłopski rozum, to Mavericks są bardziej kompletną drużyną, mają solidnego lidera w postaci Dirka i walczą o konkretne cele. Wszystkie te argumenty przemawiają za Mallas, a absencja Williamsa nie powinna być tak bardzo odczuwalna. Już bardziej odczuwalny może być brak Parsonsa. W Kingsach Belinelli out, Rondo miał coś z kciukiem, ale gra i nie wiadomo co z McLemorem, który miał coś z palcem. Straty porównywalne w obu drużynach.

Ja zagrałem na Mavs, bo to logiczne posunięcie, ale jak wiadomo, to jest NBA. W każdym razie na pewno nie zagrałbym po takim kursie na Kingsów.

Otrzymane punkty reputacji: +35
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Kingsi wdług mnie mają taki skład, że mogli by się postawić prawie każdemu w lidze. Tylko tam dzieje się coś niedobrego, nie mam pojęcia co. Nie ma chemii, chęci do gry, zgrania...
Na chłopski rozum, to Mavericks są bardziej kompletną drużyną, mają solidnego lidera w postaci Dirka i walczą o konkretne cele. Wszystkie te argumenty przemawiają za Mallas, a absencja Williamsa nie powinna być tak bardzo odczuwalna. Już bardziej odczuwalny może być brak Parsonsa. W Kingsach Belinelli out, Rondo miał coś z kciukiem, ale gra i nie wiadomo co z McLemorem, który miał coś z palcem. Straty porównywalne w obu drużynach.

Ja zagrałem na Mavs, bo to logiczne posunięcie, ale jak wiadomo, to jest NBA. W każdym razie na pewno nie zagrałbym po takim kursie na Kingsów.
No nic to powodzenia, choć ja bym zagrał Kings, ale Nba to nie moja bajka więc życzę aby weszło ???? .

A co do Rondo i jego asyst linia 11,5 :?:

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
⛔ Słabo...

Ale polecam to , można wchodzić naprawdę grubiej :
NBA Clippers @ Nuggets over 202,5 pkt. Kurs 1.83 bet365

Bardzo się zdziwie, jeśli to nie wejdzie. Obie drużyny mocno overowe, do przerwy rzucone 50 punktów, a po przerwie wrzucą wyższy bieg i spokojnie powinny tę linię przekroczyć. Zagrałem jeszcze wczesniej linie over 211,5 pkt i też wydaję mi się, że wejdzie.

Quintana - na internecie masz darmowe transmisje z canal+sport, wystarczy poszukać streamu.
Padaka z mojej strony dzisiaj...

⛔

Dziś jak będę coś wrzucał na livie to tylko zakłady do których będę mega przekonany.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
@uefa
a jak linia goldenow, 224 strasznie duzo jak dla mnie, glownie wynika ta moja opinia ze graja z &quot;filą&quot; ktora przeciez 90-95 wiecej nie rzuci raczej...

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
No nic to powodzenia, choć ja bym zagrał Kings, ale Nba to nie moja bajka więc życzę aby weszło ???? .
A co do Rondo i jego asyst linia 11,5 :?:
Dla mnie nie do grania. Miał coś z kciukiem i może nie być w formie, ale w przypadku wyrównanego meczu i braku bólu to Rondo wspólnie z Cousinsem będą tymi, którzy będą ciągneli gre i Rajon może natrzaskać tych asyst.

Didier - moją pierwszą myślą było też to, żeby tam grać under i popieram Twoje rozumowanie, jednak sam tego nie gram. Boję się, że Phila się bardzo zepnie, bo jak widzisz na moim obrazku to moja ulubiona drużyna i chociaż w tym sezonie tam nie ma kto grać, to ci chłopcy są naprawdę ambitni i może coś z tego będzie za kilka sezonów.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dla mnie nie do grania. Miał coś z kciukiem i może nie być w formie, ale w przypadku wyrównanego meczu i braku bólu to Rondo wspólnie z Cousinsem będą tymi, którzy będą ciągneli gre i Rajon może natrzaskać tych asyst.

Ok odpuszczam ostatecznie ale będę oglądać i sobie popatrzę czy miałem dobrą &#39;pierwszą myśl&#39; stawiając na Kingsów... ale i tak powodzenia!

quintana 425

quintana

Użytkownik
@uefa

a jak linia goldenow, 224 strasznie duzo jak dla mnie, glownie wynika ta moja opinia ze graja z &quot;filą&quot; ktora przeciez 90-95 wiecej nie rzuci raczej...
No co Ty. To będzie mecz zabawa, obie rzucą coś czuje ponad 100.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
@uefa

Under 101 sixers :?: tak patrze na h2h to Goldeni u siebie ładnie rzucają, a sixersom nawet u siebie nie dali dojść do tylu celnych trafień co linia proponuje..

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ok odpuszczam ostatecznie ale będę oglądać i sobie popatrzę czy miałem dobrą &#39;pierwszą myśl&#39; stawiając na Kingsów... ale i tak powodzenia!

Ja też oglądam live i będę tu wrzucał swoje spostrzeżenia. Jakby w trakcie meczu było widoczne to, że któryś z nas się pomylił, to będziemy się ratować tutaj :p pozdro

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
No co Ty. To będzie mecz zabawa, obie rzucą coś czuje ponad 100.
Zabawa? Może masz racje więc będzie bez spiny i po 3 kwarcie stefek i klasy ksiądz na ławce. Do play off zostały 3 tygodnie więc trzeba wygrywać małym nakładem sił. Popovich w Spurs już nawet z Thunder dopuścił mecz....

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Fajny kurs teraz na Dallas - 2.90 bet365
Nie wydaje mi się, żeby tu nie było walki, więc to jest imo spore Value.
Widzę, że gracze Sacramento się starają, to dobrze dla Ciebie Wonderkido. Aczkolwiek Oni potrafią popełniać takie głupie błędy... coś czuję, że Mavsi ich wypunktują jednak.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Under 101 sixers :?: tak patrze na h2h to Goldeni u siebie ładnie rzucają, a sixersom nawet u siebie nie dali dojść do tylu celnych trafień co linia proponuje..
Nie wierze ze fila rzuci setkę a jak będzie się przekonany za 4 godziny

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Fajny kurs teraz na Dallas - 2.90 bet365

Nie wydaje mi się, żeby tu nie było walki, więc to jest imo spore Value.

Widzę, że gracze Sacramento się starają, to dobrze dla Ciebie Wonderkido. Aczkolwiek Oni potrafią popełniać takie głupie błędy... coś czuję, że Mavsi ich wypunktują jednak.
Oj tam ale i tak nie pograłem , bo miałeś jednak dobre argumenty na Dallas, dlatego kibicuję abyś wygrał tym betem na Dallas ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom