>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Guaiqueries - Marinos Typ: Guaiqueries @ 4.30 w bet365

13-23
Gospodarze fatalnie zaczęli 1/12 z gry. Goście przyjechali z tego co widzę bez dwóch istotnych graczy. Ostatni mecz tych drużyn to wygrana Guaiquries +7. Po fatalnym początku powinni powalczyć o wygraną.
Świetny typ! Brawo!

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Guaiqueries - Marinos Typ: Guaiqueries @ 4.30 w bet365
13-23
Gospodarze fatalnie zaczęli 1/12 z gry. Goście przyjechali z tego co widzę bez dwóch istotnych graczy. Ostatni mecz tych drużyn to wygrana Guaiquries +7. Po fatalnym początku powinni powalczyć o wygraną.
Gratki i dzięki bo troche wrzuciłem a po takim kursie to się ladnie rozmnozylo ???? :cool::cool:

@ Oddali forum, tesknilem! &lt;333

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Raptors vs Pelicans over 184,5 kurs 1.90 bet365
115-91 = 206 pkt. Lekko ???? ✅
Dzisiaj postaram się coś pograć na livie z NBA, więc jak coś to zapraszam w nocy na śledzenie tego tematu.
Verti - też pograłem to co podawałeś, ale z handi +5,5 bo się przestraszyłem trochę ???? dzięki.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Czemu forumek nie działał?
Administratorzy umyślnie odgonili graczy od forum do rodzinnego stołu.
Jak ktoś ma zamiar grać Gaske pre to lepiej poczekać. Paire powalczy na początku meczu i już te kursy skoczą w górę.

Otrzymane punkty reputacji: +8
verti 3,4K

verti

Forum VIP
BM Granollers - Aalborg Typ: Granollers @ 3.40 w bet365 ⛔ 24-24, doszli do 22-22, a potem ostatnie 5 minut najpierw w przewadze jednego zawodnika, ostatnie 2 minuty w podwójnej przewadze i nie wygrali :|
19-21
Granollers lepsza ekipa w pierwszym meczu na wyjeździe +6. Zwycięstwo da im pierwsze miejsce. Jest o co walczyć. Duńczycy przyjechali w mocno okrojonym składzie (jest ich tylko jedenastu), więc końcówka będzie szczególnie trudna. Hiszpanie jeszcze powinni to wyciągnąć.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Denver - Clippers over 211,5 @1,83 Bet365
Sporo wrzucą
Edit - Dziwne, że na bet nie ma transmisji wideło ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Hiszpanie jakie niedorozwoje, 4 min do końca a oni się bawią w tikitake we własnym polu karnym ????
Kolejny tego typu obraźliwy post, będzie skutkował czasową blokadą konta. //K@mil

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Piłka nożna towarzyskie - Rumunia - Hiszpania
Hiszpania (-1) azjan @3.0 bet365
Rumunia straszy, ale nic z tego nie będzie. Hiszpania po przerwie zacznie dominować.
⛔ Słabo...
Ale polecam to , można wchodzić naprawdę grubiej :
NBA Clippers @ Nuggets over 202,5 pkt. Kurs 1.83 bet365
Bardzo się zdziwie, jeśli to nie wejdzie. Obie drużyny mocno overowe, do przerwy rzucone 50 punktów, a po przerwie wrzucą wyższy bieg i spokojnie powinny tę linię przekroczyć. Zagrałem jeszcze wczesniej linie over 211,5 pkt i też wydaję mi się, że wejdzie.
Quintana - na internecie masz darmowe transmisje z canal+sport, wystarczy poszukać streamu.

adam92 266

adam92

Użytkownik
⛔ Słabo...

Ale polecam to , można wchodzić naprawdę grubiej :
NBA Clippers @ Nuggets over 202,5 pkt. Kurs 1.83 bet365

Bardzo się zdziwie, jeśli to nie wejdzie. Obie drużyny mocno overowe, do przerwy rzucone 50 punktów, a po przerwie wrzucą wyższy bieg i spokojnie powinny tę linię przekroczyć. Zagrałem jeszcze wczesniej linie over 211,5 pkt i też wydaję mi się, że wejdzie.
poszlo tez uwazam ze bedzie overowo . pozdro i czekamy na 2 polowe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom