over-bet
Użytkownik
71-91 i ponad 3 minuty do końca...
71-91 i ponad 3 minuty do końca...
Libertad vs Rubio Nu over 2,5 @2,00 Bet365
78-91 wszystkie linie trafione... Po tym meczu mogę jechać na wakacjedołożyłem 161,5 po 1.89
za 10j
No spoko typy masz, sam ci dałem repa ale wypadałoby te nietrafione też rozliczać bo wygląda to tak jakbyś wszystko trafiał78-91 wszystkie linie trafione... Po tym meczu mogę jechać na wakacje
Świetny typ! Brawo!Guaiqueries - Marinos Typ: Guaiqueries @ 4.30 w bet365
13-23
Gospodarze fatalnie zaczęli 1/12 z gry. Goście przyjechali z tego co widzę bez dwóch istotnych graczy. Ostatni mecz tych drużyn to wygrana Guaiquries +7. Po fatalnym początku powinni powalczyć o wygraną.
Gratki i dzięki bo troche wrzuciłem a po takim kursie to się ladnie rozmnozylo ????Guaiqueries - Marinos Typ: Guaiqueries @ 4.30 w bet365
13-23
Gospodarze fatalnie zaczęli 1/12 z gry. Goście przyjechali z tego co widzę bez dwóch istotnych graczy. Ostatni mecz tych drużyn to wygrana Guaiquries +7. Po fatalnym początku powinni powalczyć o wygraną.
115-91 = 206 pkt. Lekko ????Raptors vs Pelicans over 184,5 kurs 1.90 bet365
Administratorzy umyślnie odgonili graczy od forum do rodzinnego stołu.Czemu forumek nie działał?
Słabo...Piłka nożna towarzyskie - Rumunia - Hiszpania
Hiszpania (-1) azjan @3.0 bet365
Rumunia straszy, ale nic z tego nie będzie. Hiszpania po przerwie zacznie dominować.
poszlo tez uwazam ze bedzie overowo . pozdro i czekamy na 2 poloweSłabo...
Ale polecam to , można wchodzić naprawdę grubiej :
NBA Clippers @ Nuggets over 202,5 pkt. Kurs 1.83 bet365
Bardzo się zdziwie, jeśli to nie wejdzie. Obie drużyny mocno overowe, do przerwy rzucone 50 punktów, a po przerwie wrzucą wyższy bieg i spokojnie powinny tę linię przekroczyć. Zagrałem jeszcze wczesniej linie over 211,5 pkt i też wydaję mi się, że wejdzie.