over-bet
Użytkownik

Libertad vs Rubio Nu over 2,5 @2,00 Bet365
dołożyłem 161,5 po 1.89
za 10j
No spoko typy masz, sam ci dałem repa ale wypadałoby te nietrafione też rozliczać bo wygląda to tak jakbyś wszystko trafiał78-91 wszystkie linie trafione... Po tym meczu mogę jechać na wakacje
![]()
Świetny typ! Brawo!Guaiqueries - Marinos Typ: Guaiqueries @ 4.30 w bet365
13-23
Gospodarze fatalnie zaczęli 1/12 z gry. Goście przyjechali z tego co widzę bez dwóch istotnych graczy. Ostatni mecz tych drużyn to wygrana Guaiquries +7. Po fatalnym początku powinni powalczyć o wygraną.
Gratki i dzięki bo troche wrzuciłem a po takim kursie to się ladnie rozmnozylo ????Guaiqueries - Marinos Typ: Guaiqueries @ 4.30 w bet365
13-23
Gospodarze fatalnie zaczęli 1/12 z gry. Goście przyjechali z tego co widzę bez dwóch istotnych graczy. Ostatni mecz tych drużyn to wygrana Guaiquries +7. Po fatalnym początku powinni powalczyć o wygraną.
115-91 = 206 pkt. Lekko ????Raptors vs Pelicans over 184,5 kurs 1.90 bet365
Administratorzy umyślnie odgonili graczy od forum do rodzinnego stołu.Czemu forumek nie działał?
Piłka nożna towarzyskie - Rumunia - Hiszpania
Hiszpania (-1) azjan @3.0 bet365
Rumunia straszy, ale nic z tego nie będzie. Hiszpania po przerwie zacznie dominować.
poszlo tez uwazam ze bedzie overowo . pozdro i czekamy na 2 poloweSłabo...
Ale polecam to , można wchodzić naprawdę grubiej :
NBA Clippers @ Nuggets over 202,5 pkt. Kurs 1.83 bet365
Bardzo się zdziwie, jeśli to nie wejdzie. Obie drużyny mocno overowe, do przerwy rzucone 50 punktów, a po przerwie wrzucą wyższy bieg i spokojnie powinny tę linię przekroczyć. Zagrałem jeszcze wczesniej linie over 211,5 pkt i też wydaję mi się, że wejdzie.