>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Deportivo Jaamsa - Sporting Cristal Typ: Jaamsa @ 2.00 oraz Jaamsa -1.5 seta @ 4.00 w bet365 ⛔ i ⛔ 1-3
0-1 (29-31, 12-11)
Cristal ostatnio przegrał z najsłabszą Alianza, a miały już rywalki na tacy i z 0-2 przegrały 3-2. Dzisiaj dobrze otworzyły mecz i 1 secie z 16-7, wygrały na przewagi. Jaamsa powinna ich jednak w dalszej fazie meczu wypunktować.
@ jest 0-2, dokładam +1.5 seta @ 3.25 ⛔ i wygraną Jaamsy po kursie 4.50. Nadal uważam, że opcja warta grania.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Under 6,5 Paire - Rysiek 2,75 przy 3-0 bet 365
Paire kompletnie odwala teraz jak Rysiek mu nie da to będzie 6-0
tak jak pisałem ✅✅✅

wcześniej pograłem ze Rysiek go połamie ogólnie ponad 1k na nim. Paire dość ok grajek ma umiejętności, ale głowę ma spaloną jak mało kto, jak ktoś przegrywa stara się walczyć, a ten nawet nie próbuje udawać ;p

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Tristan Suarez - Colegiales powyzej 9.5 roznych @1.80 Bet365
Argentyna ????
Rozne na ⛔ Ale koncowka tego meczu strasznie dziwna , zawialo ustawka na remis.
91min gol dla gospodarzy , po golu goscie zaczynaja z pierwsza akcja pod bramka i odgwizdany karny i mecz zakonczony 2:2.
Ale w koncu to Argentyna ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
w kosza slabo zaczeli
Wyciągną to, tak mi się wydaje. Ten Paire to niezły gość... Słyszałem nie raz, że ma kiepską psychę ale pierwszy raz widziałem na własne oczy coś takiego i według mnie to jest absolutny brak profesjonalizmu.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Nie będzie overa raczej. Denver stanęło, 6 minut 6 punktów dobrze nie wróży. Co ja myślałem skoro w ekipach takie braki ????

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
jak widzicie under 217,5 w meczu dallas?
w sacramento nie zagra rezerwowy belinelli a u gosci deron wiliams wiec wazna postac.
i teraz pytanko dla tych co NBA kumaja bardziej niz ja: dallas ma kim zastapic nieobecnosc wilamsa, bo przeciez w statach to on ma te 14 punktow na mecz i prawie 6 asyst....

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ceara v Fortaleza EC @ Ceara win - 2,10 Bet365
Gospodarze wyglądaj dużo lepiej i chyba chce im się wygrać to spotkanie (Brazylia stanówki)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik

w sacramento nie zagra rezerwowy belinelli a u gosci deron wiliams wiec wazna postac.

i teraz pytanko dla tych co NBA kumaja bardziej niz ja: dallas ma kim zastapic nieobecnosc wilamsa, bo przeciez w statach to on ma te 14 punktow na mecz i prawie 6 asyst....
mnie korci czysty win Kings..

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Za Williamsa zapewne zagra JJ Barea, ewentualnie przesuną Feltona na 1-kę. Nie znam jakoś mega dobrze rotacji Mavericks, ale wiem, że Barea potrafił grać bardzo dobre mecze w tym sezonie. Nie wiem jak prezentuje się Devin Harris. Under prawdopodobny, bo nie wiadomo jak Kingsi zagrają, mogą rzucić z 90 punktów i w przypadku nawet 120 Mavericks linia nie zostanie przekroczona. Ale sam tego nie gram, bo nie za bardzo śledzę drużynę z Dallas. Mam nadzieję, że coś pomogłem.
Wonderkido - naprawdę? Kingsi są niepoukładani, a Mavericks muszą się w końcu ogarnąć, bo im play-offy przepadną. Dla mnie kurs na Mavs to value i osobiście to pograłem. Ale jak widać, coś dzisiaj mam średni dzień, więc znów mogę się mylić.

Otrzymane punkty reputacji: +5
quintana 425

quintana

Użytkownik

Za Derona pewnie Felton i Barea. Oni moim zdaniem bardziej przyśpieszają gre niż Deron, wiec będzie szybciej. Typowanie under/over w NBA jest ciężkie. Gdy grają niektóre drużyny jak np. Spurs czy Warriors to wiadomo jaki mecz raczej będzie. Jednak w tym meczu widze lekki over, ale jakby co to umywam ręce :rolleyes:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom