Vasco da gama - Botafogo powyzej 8.5 roznych @1.70 Bet365
ja zagrałem over 7,5 gema w secie drugim, ale nie znam się na tenisie za końcówkęUnder 6,5 Paire - Rysiek 2,75 przy 3-0
Paire kompletnie odwala teraz jak Rysiek mu nie da to będzie 6-0
tak jak pisałemUnder 6,5 Paire - Rysiek 2,75 przy 3-0 bet 365
Paire kompletnie odwala teraz jak Rysiek mu nie da to będzie 6-0
Rozne na Ale koncowka tego meczu strasznie dziwna , zawialo ustawka na remis.Tristan Suarez - Colegiales powyzej 9.5 roznych @1.80 Bet365
Argentyna ????
Wyciągną to, tak mi się wydaje. Ten Paire to niezły gość... Słyszałem nie raz, że ma kiepską psychę ale pierwszy raz widziałem na własne oczy coś takiego i według mnie to jest absolutny brak profesjonalizmu.w kosza slabo zaczeli
mnie korci czysty win Kings..jak widzicie under 217,5 w meczu dallas?
w sacramento nie zagra rezerwowy belinelli a u gosci deron wiliams wiec wazna postac.
i teraz pytanko dla tych co NBA kumaja bardziej niz ja: dallas ma kim zastapic nieobecnosc wilamsa, bo przeciez w statach to on ma te 14 punktow na mecz i prawie 6 asyst....
Za Williamsa zapewne zagra JJ Barea, ewentualnie przesuną Feltona na 1-kę. Nie znam jakoś mega dobrze rotacji Mavericks, ale wiem, że Barea potrafił grać bardzo dobre mecze w tym sezonie. Nie wiem jak prezentuje się Devin Harris. Under prawdopodobny, bo nie wiadomo jak Kingsi zagrają, mogą rzucić z 90 punktów i w przypadku nawet 120 Mavericks linia nie zostanie przekroczona. Ale sam tego nie gram, bo nie za bardzo śledzę drużynę z Dallas. Mam nadzieję, że coś pomogłem.jak widzicie under 217,5 w meczu dallas?
w sacramento nie zagra rezerwowy belinelli a u gosci deron wiliams wiec wazna postac.
i teraz pytanko dla tych co NBA kumaja bardziej niz ja: dallas ma kim zastapic nieobecnosc wilamsa, bo przeciez w statach to on ma te 14 punktow na mecz i prawie 6 asyst....
ciezki mecz moze byc a bez wiliamsa moze byc o win jeszcze trudniej, ale kolo remisu bedzie sie krecilo... to tez w sumie underowi nie sprzyja bo w koncowce moze byc masa fauli i osobistych...mnie korci czysty win Kings..
Za Derona pewnie Felton i Barea. Oni moim zdaniem bardziej przyśpieszają gre niż Deron, wiec będzie szybciej. Typowanie under/over w NBA jest ciężkie. Gdy grają niektóre drużyny jak np. Spurs czy Warriors to wiadomo jaki mecz raczej będzie. Jednak w tym meczu widze lekki over, ale jakby co to umywam ręcejak widzicie under 217,5 w meczu dallas?