>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Oj tam ale i tak nie pograłem , bo miałeś jednak dobre argumenty na Dallas, dlatego kibicuję abyś wygrał tym betem na Dallas ????
To graj teraz na Dallas. Kursik masz fajny. Po przerwie zaczyna się prawdziwa walka i w tej według mnie Mavsi będą lepsi ????
Adam - mają szansę. Indiana potrafi mieć strasznie słabe czwarte kwarty. Aczkolwiek wydaję mi się, że tym razem Pacersi wygrają.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Guaiqueries - Marinos Typ: Guaiqueries wygra różnicą 21 lub więcej @ 7.00 w bet365 ⛔ 59-51 -&gt; 60-65, pogrzebane. FBuk mi nie służy ???? ????
50-42
Wczoraj chłopaki dali zarobić dzisiaj też im zaufam. Marinos dalej bez wspomnianych zawodników. Wczoraj skończyło się +9 dla Guai. Po fatalnym początku się ogarnęli. Dzisiaj od początku kontrolują mecz. Sprawę może ułatwiać, że po wczorajszym meczu Marinos zwolniło trenera. Póki co gospodarze kiepsko za 3pkt, a gości właśnie trójki trzymają przy życiu. Spodziewam się odjazdu w ostatnich minutach meczu.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Cilic to jest jednak bez produktywny strasznie, nie ma serwisu nie ma gry, Simon niestety to bierze, miał 3-0 już jest 3-4

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
No to Sacramento robi odjazd ???? Dobrze wygląda ich gra dzisiaj, widać, że im zależy. Martwią mnie te faule w ekipie Dallas. Mam nadzieję, że po przerwie będzie lepiej. Ciężko mi sobie wyobrazić kolejną porażkę Dallas i utrudnienie sobie sprawy z awansem do play-off. Dirk sobie obniża pensje 3 krotnie, żeby było więcej miejsca na dobrych graczy, a oni nawet nie wchodzą do PO? Cięęężko ;d

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
chciałbym bo mam postawionego, ale on jest słaby w tym meczu, akcje +5 to nie wytrzymuje.. i bije po siatkach
Byłoby dziwne, gdyby wytrzymywał je z Simonem. Nie lubi z nim grać i w większości wymian jest zagubiony, trzęsą mu się nogi ze strachu, zero antycypacji. Kurs był jednak przesadą przy tamtym stanie meczu.

Ogarnął TB i jeśli się szybko nie połamie, to powinien to wygrać.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kingsi grają jakiś mecz życia. Z jednym się nie myliłem - mają taki roster, że z każdym mogli by nawiązać walkę. Ostatni mecz który oglądałem to były baty od nie pamiętam kogo już, ale wiem, że pomyślałem sobie wtedy, że nie ma bardziej niezorganizowanej drużyny. Dzisiaj jest to całkiem inna drużyna, cóż...
Wonderkido to co chciałeś zagrać weszło by Ci. I Rondo i Kingsi. Nie warto czasem słuchać się &quot;ekspertów&quot; tylko trzeba iśc za tym instyktem, który karze coś pograć :p

quintana 425

quintana

Użytkownik
Kingsi grają jakiś mecz życia. Z jednym się nie myliłem - mają taki roster, że z każdym mogli by nawiązać walkę. Ostatni mecz który oglądałem to były baty od nie pamiętam kogo już, ale wiem, że pomyślałem sobie wtedy, że nie ma bardziej niezorganizowanej drużyny. Dzisiaj jest to całkiem inna drużyna, cóż...
Wonderkido to co chciałeś zagrać weszło by Ci. I Rondo i Kingsi. Nie warto czasem słuchać się &quot;ekspertów&quot; tylko trzeba iśc za tym instyktem, który karze coś pograć :p
W NBA ciężko być ekspertem :grin: Ale dziwi mnie, że jesteś zaskoczony tym wynikiem. Przecież Sacramento ma bardzo fajny skład i u siebie są bardzo mocni, a Dallas osłabione dzisiaj gra.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Nie jestem zdziwiony tym, że Kingsi wygrają. Bo tak jak pisałem oni mogą z każdym wygrać. Dziwią mnie rozmiary porażki. Ale obserwuje ciekawą tendencję - spójrz na ostatnie mecze drużyn które walczą o ósme miejsca play-off. Oni się obsrywają chyba. Bullsi, Wizardsi, Pistonsi, Dallas - fatalnie to wygląda w ostatnich meczach. Zamiast grać na nich, bo &quot;powalczą&quot; to powinienem był grać przeciwko, bo są pod presją. To mój błąd, ale będę mądrzejszy na przyszłość.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Wonderkido - wczoraj miałem 1k czystego zysku. Dzisiaj połowę z tego straciłem :p ciężko się trochę nie wkurzyć, ale to tylko nauczka na kolejne dni.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Wonderkido - wczoraj miałem 1k czystego zysku. Dzisiaj połowę z tego straciłem :p ciężko się trochę nie wkurzyć, ale to tylko nauczka na kolejne dni.
No ja wczoraj też troszkę przytuliłem ;) stawiając między innymi overki Chornets, w 1 kwarcie i trzeciej... gdzie w trzeciej linie dawali 23,5 :p a ci jak zaczęli ładować trójki to już byłem spokojny. Korci jeszcze sixers under 102,5 ale chyba daruje sobie... :cool:
e: bo wiesz wyznaje taką zasadę co za dużo to nie zdrowo, a na siłę nie ma co grać

Otrzymane punkty reputacji: +5
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja jutro właduję hajsy w Mavericksów znów. Bukmacherzy faworyzują Denver Nuggets... ale widziałem ich dzisiejszy mecz z Clippersami, taka sama padaka jak Mavs. Jeśli drugi raz mnie zawiodą to wpisuję na czarną listę. Widzieliście co się działo teraz w Indianie?
102:99 dla Indiany, dwa osobiste na 10 sekund przed koncem i nie trafiają ani jednego. Houston ma jeszcze szansę doprowadzic do dogrywki. Lubię tę Indianę, ale co oni odwalają w tych czwartych kwartach to głowa mała.
Edit : sorry, jednak jeden rzucili po timeoucie. Myślałem, że timeout wzięty po dwóch rzutach.
Edit 2 : aktualna linia na sume Philly to 104,5. Chyba warto teraz underka zaatakować
Edit 3 : złaapane Philly under 107,5 pkt po kursie 1.83. Albo się uratuje noc, albo będzie płacz ????
@up zdecydowanie masz rację. Muszę ochłonąć po ostatnich porażkach, bo narobię głupich błędów ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ja jutro właduję hajsy w Mavericksów znów. Bukmacherzy faworyzują Denver Nuggets... ale widziałem ich dzisiejszy mecz z Clippersami, taka sama padaka jak Mavs. Jeśli drugi raz mnie zawiodą to wpisuję na czarną listę. Widzieliście co się działo teraz w Indianie?
102:99 dla Indiany, dwa osobiste na 10 sekund przed koncem i nie trafiają ani jednego. Houston ma jeszcze szansę doprowadzic do dogrywki. Lubię tę Indianę, ale co oni odwalają w tych czwartych kwartach to głowa mała.
Edit : sorry, jednak jeden rzucili po timeoucie. Myślałem, że timeout wzięty po dwóch rzutach.
Edit 2 : aktualna linia na sume Philly to 104,5. Chyba warto teraz underka zaatakować
Edit 3 : złaapane Philly under 107,5 pkt po kursie 1.83. Albo się uratuje noc, albo będzie płacz ????
@up zdecydowanie masz rację. Muszę ochłonąć po ostatnich porażkach, bo narobię głupich błędów ????
Specu od NBA (żadna ironia ???? ) siadzie Phila +21 czy już warriors się odpalają ???? ? Kingsy i Indiana już weszly a zostało Phila +21 i Lakersi +10.5 *

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja już dziś nic nie wiem. Im bliżej play offow tym słabiej typuje. Phila może powalczyć w końcówce, bardziej bym się o Lakersow bal, bo w nich wizardsi dzisiaj na pełnej będą chcieli wjechać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom