To graj teraz na Dallas. Kursik masz fajny. Po przerwie zaczyna się prawdziwa walka i w tej według mnie Mavsi będą lepsi ????Oj tam ale i tak nie pograłem , bo miałeś jednak dobre argumenty na Dallas, dlatego kibicuję abyś wygrał tym betem na Dallas ????
chciałbym bo mam postawionego, ale on jest słaby w tym meczu, akcje +5 to nie wytrzymuje.. i bije po siatkachCilic @2,75 Bet365
On to jeszcze weźmie
Clic-Simon
typ: TB w meczu
kurs 2.0
bet365
Byłoby dziwne, gdyby wytrzymywał je z Simonem. Nie lubi z nim grać i w większości wymian jest zagubiony, trzęsą mu się nogi ze strachu, zero antycypacji. Kurs był jednak przesadą przy tamtym stanie meczu.chciałbym bo mam postawionego, ale on jest słaby w tym meczu, akcje +5 to nie wytrzymuje.. i bije po siatkach
W NBA ciężko być ekspertem :grin: Ale dziwi mnie, że jesteś zaskoczony tym wynikiem. Przecież Sacramento ma bardzo fajny skład i u siebie są bardzo mocni, a Dallas osłabione dzisiaj gra.Kingsi grają jakiś mecz życia. Z jednym się nie myliłem - mają taki roster, że z każdym mogli by nawiązać walkę. Ostatni mecz który oglądałem to były baty od nie pamiętam kogo już, ale wiem, że pomyślałem sobie wtedy, że nie ma bardziej niezorganizowanej drużyny. Dzisiaj jest to całkiem inna drużyna, cóż...
Wonderkido to co chciałeś zagrać weszło by Ci. I Rondo i Kingsi. Nie warto czasem słuchać się "ekspertów" tylko trzeba iśc za tym instyktem, który karze coś pograć
Cilic @2,75 Bet365
On to jeszcze weźmie
No ja wczoraj też troszkę przytuliłem stawiając między innymi overki Chornets, w 1 kwarcie i trzeciej... gdzie w trzeciej linie dawali 23,5 a ci jak zaczęli ładować trójki to już byłem spokojny. Korci jeszcze sixers under 102,5 ale chyba daruje sobie...Wonderkido - wczoraj miałem 1k czystego zysku. Dzisiaj połowę z tego straciłem ciężko się trochę nie wkurzyć, ale to tylko nauczka na kolejne dni.
Specu od NBA (żadna ironia ???? ) siadzie Phila +21 czy już warriors się odpalają ???? ? Kingsy i Indiana już weszly a zostało Phila +21 i Lakersi +10.5 *Ja jutro właduję hajsy w Mavericksów znów. Bukmacherzy faworyzują Denver Nuggets... ale widziałem ich dzisiejszy mecz z Clippersami, taka sama padaka jak Mavs. Jeśli drugi raz mnie zawiodą to wpisuję na czarną listę. Widzieliście co się działo teraz w Indianie?
102:99 dla Indiany, dwa osobiste na 10 sekund przed koncem i nie trafiają ani jednego. Houston ma jeszcze szansę doprowadzic do dogrywki. Lubię tę Indianę, ale co oni odwalają w tych czwartych kwartach to głowa mała.
Edit : sorry, jednak jeden rzucili po timeoucie. Myślałem, że timeout wzięty po dwóch rzutach.
Edit 2 : aktualna linia na sume Philly to 104,5. Chyba warto teraz underka zaatakować
Edit 3 : złaapane Philly under 107,5 pkt po kursie 1.83. Albo się uratuje noc, albo będzie płacz ????
@up zdecydowanie masz rację. Muszę ochłonąć po ostatnich porażkach, bo narobię głupich błędów ????