>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Judd Trump - Martin Gould
Typ: Judd Trump wygra 4-0 @2.75 ⛔ dopiero od 0-3 Gould się wziął za grę..
bet365
wynik live 2-0
Gould gra bardzo ryzykownie, granicząc z głupotą, bo chce wbijać nawet niemożliwe bile i oczywiście pudłuje. Jeśli nic sie nie zmieni to taka gra to dla Trumpa prezent, będzie podchodził po pudłach Goulda i wbijał sobie tyle ile będzie mu trzeba.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Flipkens set po 4,00 bet365 ✅
dlugo wchodzi w mecz jeden brejkt to nie przewaga przy robson, ktora dostaje wszystk ostatnimi czasy
e; ps robson ostatnimi czasy potrafila utopic 4-0...4-7 wiec szansa ogromna

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Czekajcie Lapentti zaczal narzekac na kort i Match Suspended, myslalem, ze wezmie medicala chociaz, ale se znalazl dziad powod ???? :grin:

Berrer to przyjechal na wakacje chyba. Jak widze laduje serve and volley na maczce haha

Gaio 1,64 betsafe ✅
Gaio + Donaldson 2,54 betsafe
⛔

pff ten Gaio.. 2 dfy z rzedu robi, Berrer nie umie w ogole grac na clayu, 3 dfy w gemie i break pointa dla Berrera, co za magik

ale Berrer robi to samo 2 dfy i wyrzuca prawie wszystko, moze dojedzie a moze nie.. ciezko powiedziec.
Ten Donaldson to jest nieudacznikiem. Jak Gonzalez ma break point od razu oddaje, a sam wykorzystal 1/9.

Gaio mial 2-0 w 2 secie i od razu oddal do zera. On tego niedociagnie.

Gonzalez 2 set 1,7 zeszlo powietrze z Jareda cos ⛔

Jakby Gaio gema wczesniej nie trafil jedynki asa, gdzie mial break pointa Berrer to by go polamal i Berrer wzial seta..

stare rozliczenia

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jeszcze raz flipkens tepa dzida 1set po 3,5 bet365 live ✅
Robson to dno dna ja nie wiem co flipkens robi ze sie lamie dwa razy ale to jakis zart ;]

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 1,8K

patced

Użytkownik
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
LASLO Djere 2,25 na 2 set 4/5 bet365
1 set strasznie dziwny, coś mi mówi, że Velotti zarabia w inny sposób tutaj. TO tylko domysły ale mają swoje przesłanki. Djere bierze mecz na bank tylko pytanie czy 2-0
Djere 7,00 2/5 b365
Djere mecz 2,05 10/5 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Velotti się nie czai ???? 0-5 w 3 secie. Zero skrupułów ????
EDIT:
0-6 z dedykacją dla tych co sądzą, że tenis jest uczciwy ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Dlaczego kasujecie posty? Napisałem jak jest, to jest odniesienie do typu który podałem. Mecz był ustawiony. Ktoś ma z tym problem? Niedowiarek?
Velotti bez przyczai oddał 3 seta... 0-6, dla tych co wierzą w uczciwość w tenisie.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Garza/Hank robia seta ze stanu 5-3 w tie breaku. Ten Raja z tym drugim to pomieszance jakies. Jak mozna zrobic double foulta na 5-4. Teraz STB. Deblisci jak jedynki nie trafia, to po drugim i na returnie graja koszmarnie.
miec 2 set po 1,30 to STB juz miazdza eh

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.
Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. &quot;Egzotyczna para&quot; raczej clay&#39;u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.

Otrzymane punkty reputacji: +20
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.

Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. &quot;Egzotyczna para&quot; raczej clay&#39;u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.
Pobieram i wchodzę grubiej. Dzisiejszy dzień średni, robię opcję wóz albo przewóz.

Na NBA dzis biedna oferta.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to under punktowy Holidaya (chociaż przy tak ubogim rosterze nie jestem tak bardzo pewien) i under zbiórek Duranta. Do przemyślenia dla znawców Kosza zza oceanu.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Pobieram i wchodzę grubiej. Dzisiejszy dzień średni, robię opcję wóz albo przewóz.

Na NBA dzis biedna oferta.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to under punktowy Holidaya (chociaż przy tak ubogim rosterze nie jestem tak bardzo pewien) i under zbiórek Duranta. Do przemyślenia dla znawców Kosza zza oceanu.
Montanes właśnie skończył to zaraz pary się pojawią na korcie. Złapałeś już jakiś kurs ? Bo ja czekam na ofertę live w maratonie, liczę na przynajmniej 1,65.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
A powiedzcie chlopaki
Molteni troche goscia kojarze, duzo gra na clayu. A Galdos on singla malo cos? W deblu jak mu idzie?
Sharan jest 60 deblista na swiecie i ma dobry 1 serwis jak i drugi, on debla umie grac. A jak ten Martinez, slaby w debla jest?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom