noname007x
Użytkownik
Już jest w maratonie. Minimalnie mniej, ale jest te @ 1,65. Dobra stream jak coś tutaj -> http://live.shwidget.com/static/freematches/3632191212399270.html1.66 @ bet365, jest oferta pre
Już jest w maratonie. Minimalnie mniej, ale jest te @ 1,65. Dobra stream jak coś tutaj -> http://live.shwidget.com/static/freematches/3632191212399270.html1.66 @ bet365, jest oferta pre
Sharan to 147 na świecie, był 67. Na clay'u serwis nie będzie odgrywał, aż takiej dużej roli. Martinez z całej czwórki najsłabszy.A powiedzcie chlopaki
Molteni troche goscia kojarze, duzo gra na clayu. A Galdos on singla malo cos? W deblu jak mu idzie?
Sharan jest 60 deblista na swiecie i ma dobry 1 serwis jak i drugi, on debla umie grac. A jak ten Martinez, slaby w debla jest?
No ja nie ukrywam, że dzisiaj trochę pograłem z Tobą, dlatego chyba wspólnie decydujemy się na ten desperacki krok ???? Ale nie mam żalu, na luzie. Szkoda, że niczego ciekawego z NBA nie ma, to byśmy odrobili.na Unibecie macie 1.67 na Galdosow i macie transmisje. To widze, ze wszyscy zrobilismy dzisiaj woz albo przewoz, zeby odrobic caly dzien. Ale emocje sie zapowiadaja, oj nie dobrze.
noname007x
dzieki, mam nadzieje, ze bedzie twojej, teraz juz naszej mysli.
Z tego co mi się udało ustalić, Twój post został skasowany przez przypadek. Dlatego proszę na przyszłość nie reagować tak emocjonalnie w podobnych sytuacjach. Wystarczy napisać pw do admina lub do któregoś z moderatorów i sprawa powinna być szybko wyjaśniona. Naprawdę nie kasujemy postów, jeżeli są one częścią dyskusji na temat zamieszczanych przez Was typów. Postarajmy się wspólnie zadbać o jak najlepszą atmosferę w tym dziale. My naprawdę nie jesteśmy po drugiej stronie barykady.Dlaczego kasujecie posty? Napisałem jak jest, to jest odniesienie do typu który podałem. Mecz był ustawiony. Ktoś ma z tym problem? Niedowiarek?
Velotti bez przyczai oddał 3 seta... 0-6, dla tych co wierzą w uczciwość w tenisie.
A Ty modzie który to skasowałeś, personalnie się do tego przynaj...boś pajac. O nazwę buka to szybko edytujecie nasze posty, więc personalnie jak możesz chciałbym wiedzieć ktoś Ty.
ja napisalem fajne analizy w dzialach, w swoim temacie, aby pograc pre.No ja nie ukrywam, że dzisiaj trochę pograłem z Tobą, dlatego chyba wspólnie decydujemy się na ten desperacki krok ???? Ale nie mam żalu, na luzie. Szkoda, że niczego ciekawego z NBA nie ma, to byśmy odrobili.
latwo, Novak jest dziadem ostatnimDaniell/Sitak - Przyjechali specjalnie na ten turniej i nie wierzę, że odpadną ze sklejką... Pobieram ich zwycięstwo @ 1,40 bet365
szybko i bezboleśnieVivian Heisen 2. set @1.70
sa minimalnie lepsi, ale czy to wystarczy? wyszli z 0-30 przy 4/5 dla SharanowDziękuję za posty. Ja na Waszym miejscu ewakuowałbym się z meczu Galdos/Molteni =)
wygrali seta i się wycofuje widze ze to bd rowny mecz wiec niema co ryzykować a kasa i tak zarobiona ????Dziękuję za posty. Ja na Waszym miejscu ewakuowałbym się z meczu Galdos/Molteni =)
Bracie dziękujemy Ci za ten typ. Okazał się dla nas zbawienny. Ameno, glorime.Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.
Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. "Egzotyczna para" raczej clay'u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.
7/5, 6/4.Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.
Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. "Egzotyczna para" raczej clay'u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.
Daniell/Sitak - Przyjechali specjalnie na ten turniej i nie wierzę, że odpadną ze sklejką... Pobieram ich zwycięstwo @ 1,40 bet365
6/3 6/2.Samper -1,5s 1,60 unibet