>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
na Unibecie macie 1.67 na Galdosow i macie transmisje. To widze, ze wszyscy zrobilismy dzisiaj woz albo przewoz, zeby odrobic caly dzien. Ale emocje sie zapowiadaja, oj nie dobrze.
noname007x
dzieki, mam nadzieje, ze bedzie twojej, teraz juz naszej mysli.

ja juz widze, ze tego Sharana to nie przelamia.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
A powiedzcie chlopaki

Molteni troche goscia kojarze, duzo gra na clayu. A Galdos on singla malo cos? W deblu jak mu idzie?

Sharan jest 60 deblista na swiecie i ma dobry 1 serwis jak i drugi, on debla umie grac. A jak ten Martinez, slaby w debla jest?
Sharan to 147 na świecie, był 67. Na clay&#39;u serwis nie będzie odgrywał, aż takiej dużej roli. Martinez z całej czwórki najsłabszy.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
na Unibecie macie 1.67 na Galdosow i macie transmisje. To widze, ze wszyscy zrobilismy dzisiaj woz albo przewoz, zeby odrobic caly dzien. Ale emocje sie zapowiadaja, oj nie dobrze.
noname007x
dzieki, mam nadzieje, ze bedzie twojej, teraz juz naszej mysli.
No ja nie ukrywam, że dzisiaj trochę pograłem z Tobą, dlatego chyba wspólnie decydujemy się na ten desperacki krok ???? Ale nie mam żalu, na luzie. Szkoda, że niczego ciekawego z NBA nie ma, to byśmy odrobili.
edit : Okej, będzie Izzunia, Martinez to spartoli. Idę troszeczkę jeszcze obejrzeć NBA i w kimę. Obym wstał bogatszy o parę stów ????

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Dlaczego kasujecie posty? Napisałem jak jest, to jest odniesienie do typu który podałem. Mecz był ustawiony. Ktoś ma z tym problem? Niedowiarek?
Velotti bez przyczai oddał 3 seta... 0-6, dla tych co wierzą w uczciwość w tenisie.

A Ty modzie który to skasowałeś, personalnie się do tego przynaj...boś pajac. O nazwę buka to szybko edytujecie nasze posty, więc personalnie jak możesz chciałbym wiedzieć ktoś Ty.
Z tego co mi się udało ustalić, Twój post został skasowany przez przypadek. Dlatego proszę na przyszłość nie reagować tak emocjonalnie w podobnych sytuacjach. Wystarczy napisać pw do admina lub do któregoś z moderatorów i sprawa powinna być szybko wyjaśniona. Naprawdę nie kasujemy postów, jeżeli są one częścią dyskusji na temat zamieszczanych przez Was typów. Postarajmy się wspólnie zadbać o jak najlepszą atmosferę w tym dziale. My naprawdę nie jesteśmy po drugiej stronie barykady.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
No ja nie ukrywam, że dzisiaj trochę pograłem z Tobą, dlatego chyba wspólnie decydujemy się na ten desperacki krok ???? Ale nie mam żalu, na luzie. Szkoda, że niczego ciekawego z NBA nie ma, to byśmy odrobili.
ja napisalem fajne analizy w dzialach, w swoim temacie, aby pograc pre.
Ale jakos jak sobie na innym buku pre nie zagram to potem czekam na live, zeby miec kase.
Sorry stary
cala nadzieje w tym Martinezie!
@ksznicz
dobtry typ, tylko my wybralismy juz wyzszy kurs, bo na daniella byl o1,25 w ogole pre

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Daniell/Sitak - Przyjechali specjalnie na ten turniej i nie wierzę, że odpadną ze sklejką... Pobieram ich zwycięstwo @ 1,40 bet365

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Daniell/Sitak - Przyjechali specjalnie na ten turniej i nie wierzę, że odpadną ze sklejką... Pobieram ich zwycięstwo @ 1,40 bet365
latwo, Novak jest dziadem ostatnim

Galdos/Molteni to bedzie ciezki mecz jednak.. pare pilek zadecyduje kto wygra

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Dziękuję za posty. Ja na Waszym miejscu ewakuowałbym się z meczu Galdos/Molteni =)
sa minimalnie lepsi, ale czy to wystarczy? wyszli z 0-30 przy 4/5 dla Sharanow
jest fajny mecz chyba po tych deblach, Samper Montana z Sanchezem DW 2-0 po 1,36 na becie, ale wyglada to lepiej niz pewne. Tak samo jak wygladal dzisiaj Arevalo z tym Astorga.

ten Martinez jaki oszust, od linii mu sie odbila, powiedzial, ze byl aut! i dfa zrobil Molteni, co za dziad

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
W takich wyrownanych deblach, najczesciej 1-1 w setach i STB. I juz 0-30 Galdosy.
2 set dla Daniell/Sitak po 1,53 na 365 to warto brac zawsze ✅
Galdosy z 15/40 nie przelamaly Sharana, braklo z 5cm, zeby Molteni trafil, oj nie dobrze

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.

Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. &quot;Egzotyczna para&quot; raczej clay&#39;u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.
Bracie dziękujemy Ci za ten typ. Okazał się dla nas zbawienny. Ameno, glorime. ✅

Ja zagram jeszcze tego Samper Montana 2-0 ale juz plasko. Kurs moze i zaden, ale powinien poradzic sobie bez problemu.
Handicap bedzie pewnie -5,5 tez powinien go Samper wykrecic.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.

Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. &quot;Egzotyczna para&quot; raczej clay&#39;u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.
✅ 7/5, 6/4.

Byli lepsi na papierze i udowodnili to na korcie! Dobranoc ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Samper -1,5s 1,60 unibet
✅ 6/3 6/2.

Wbrew pozorom Sanchez sie postawil na poczatku, prowadzil 3/2 i mial 15/40 podaniu Sampera bodajze, ale dobrze Hiszpan wyserwowal. W 2 secie Samper prowadzil 3-0, a Sanchez zdolal mi to przelamac go z 40-0, ale potem juz braklo pary. Kurs fajny po 1 gemie, chociaz przy 3-3 juz widzialem 1,90. Przy Break Pointach dla Sancheza pewnie set Sampera ponad 2. Ale ogolnie z takich meczy trzeba korzystac i wtedy grac DW 2-0. A nie na sile jakiegos Montanesa, gdzie over byl duzo lepszy.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Duck Hee Lee - Nam Hoang Ly
1. set : 2
Kurs : 1,50
Bet365
5/10

Mecz : 2
Kurs : 3,50
Bet365
2/10
Rok temu w tym samym ITFie Hee Lee odpadł po kursie 3,50 z mało znanym Katayamą. Wczoraj spinał się także... Imho odpuści 1. seta... a może i mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom