>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Ten Donaldson to jest nieudacznikiem. Jak Gonzalez ma break point od razu oddaje, a sam wykorzystal 1/9.
Gaio mial 2-0 w 2 secie i od razu oddal do zera. On tego niedociagnie.
Gonzalez 2 set 1,7 zeszlo powietrze z Jareda cos
Jakby Gaio gema wczesniej nie trafil jedynki asa, gdzie mial break pointa Berrer to by go polamal i Berrer wzial seta..

P 1,8K

patced

Użytkownik
Tatiana Maria 3.75
po takim kursie warto, mecz na styku
obie slabe jak sik pajaka... polka potrafi walic masowo po autach ale wczoraj wygrala z paszkowa, ktora taka slaba to nie jest. oby magda wlaczyla pusiactwo ????
e; od siebie polecam Nantes-Chamalieres over 115,5 @1,83 bet365 live✅
wszystko fajnie ale wcale sie nie zdziwie jak totalnie bite panie wygraja nawet seta u kobiet to norma a dawanie takiej lini to pormocja ;]

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Śledzi kto Donaldsona z Gonzalezem jak to wygląda ?, wczoraj Gonzalez pokonał Olivio ale Olivio chyba nie był w 100% zdrowy,

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Kłoda czyli, że który?
Szczerze to Berrer od stanu 0-2 w 2 secie zaczal grac lepiej w wyniku czego wygral seta.
Teraz Gaio mial 0-30 i nie przelamal, a teraz 0-40 bardzo szczesliwie je zrobil.
Ja nie wiem czy Gaio jest w stanie dojechac, ale moze jeszcze oddac i Berrer moze to wziac. Ciezki mecz
Gaio z 30-0 zaczyna bardzo glupio psuc, pobierac Berrera..
Gaio 4-2, mecz bez sensu aby w ogole bylo go ruszac
to samo Donaldson z Gonzalezem, tam trzeba bylo overa dac

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Szczerze to Berrer od stanu 0-2 w 2 secie zaczal grac lepiej w wyniku czego wygral seta.
Teraz Gaio mial 0-30 i nie przelamal, a teraz 0-40 bardzo szczesliwie je zrobil.

Ja nie wiem czy Gaio jest w stanie dojechac, ale moze jeszcze oddac i Berrer moze to wziac. Ciezki mecz

Gaio z 30-0 zaczyna bardzo glupio psuc, pobierac Berrera..
Gaio 4-2, mecz bez sensu aby w ogole bylo go ruszac

to samo Donaldson z Gonzalezem, tam trzeba bylo overa dac
oddał mecz..

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jared Donaldson @3,50 0-2 30-30 bet365 teraz to dobra opcja
Gonzalez to stary walkon jest, do tego serwis jak panienka i odda gospodarzowi na pewno ten mecz jeszcze
⛔ oddal po prostu ;]

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
kto oddal mecz?
Gaio juz oddal na 3-5. Gdyby go nie przelamal 2 razy to mogloby byc chyba roznie, chyba juz dojedzie no bez jaj
Donaldson przegra cos mi sie wydaje
Gaio jeszcze odda na 5-5 mowie wam, Berrer zrobil dfa na 30/40 mial MP, a on nie trafia returnow w kort

komedia 5-2 i przegra mecz, 15-15 w siate
przy 15-30 zaserwowal i mu wypadla rakieta
w ogole nie kontroluje emocji
ladujcie dom na berrera

P 1,8K

patced

Użytkownik
kto oddal mecz?
Gaio juz oddal na 3-5. Gdyby go nie przelamal 2 razy to mogloby byc chyba roznie, chyba juz dojedzie no bez jaj
nie przegra bo kolumbijczyk to stary sprzedawczyk jest, ktory potrafi grac tylko u siebie. ba on oddaje mecze z ogorami dla zabawy a ciupie w jakichs durnych turniejach na ziemi.... jak dlam nie donaldson to bierze i wszystko over 2 mozna wchodzic. gra u siebie a gonzalez to sie tu jeszcze nie raz polamie...
e; donaldson 40-15 i nie polamal ...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mecz Gaio - Berrer to jeden wielki wał, Włoch drugim serwisem caly czas ryzykuje i dfy wali , w dodatku ta rakieta wypuszczona z dloni po returnie ????

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
kto oddal mecz?
Gaio jeszcze odda na 5-5 mowie wam, Berrer zrobil dfa na 30/40 mial MP, a on nie trafia returnow w kort

komedia 5-2 i przegra mecz, 15-15 w siate
przy 15-30 zaserwowal i mu wypadla rakieta
w ogole nie kontroluje emocji
ladujcie dom na berrera[/Q
UOTE]

kto postawil Berrera niech juz ksieguje, grajcie 7-5 berrer ⛔
Mecz Gaio - Berrer to jeden wielki wał, Włoch drugim serwisem caly czas ryzykuje i dfy wali , w dodatku ta rakieta wypuszczona z dloni po returnie ????
brzydko mowiac on sie po prostu posral w galoty ????

haha grajcie brejka na 6-6, tam bedzie tie break jak nic, berrer 2 dfy z rzedu hahaha

P 1,8K

patced

Użytkownik
a w ktora strone ten wal ? bo berrer teraz walna dfy dwa od niechcenia i wcale sie z tym nie kryl ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
a w ktora strone ten wal ? bo berrer teraz walna dfy dwa od niechcenia i wcale sie z tym nie kryl ????
Był ostatnio wywiad z jakimś gostkiem na TV republika i jak wiadomo każdy gem można postawić czy over 10,5 w secie przy *5-2 kurs prawie 20

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Oglądało się ????
W sumie to po co taki Berrer wybiera się na mączkę i dają na niego 1,40? Chłopaki się nawet nie kryją i jadą na całego.
Dajcie ten wywiad, tam nie bylo walka u Berrera mowcie co chcecie, Gaio sie obsral typowo. Berrer chyba chce sie troche ograc przed sezonem na maczce.
@patced
podjarales sie tym donaldsonem, ja tutaj w 1 secie juz widzialem problem jak go wdupil, malo bp wykorzystywal, a wczoraj z jazirim tez mekki, odpuszczam granie tego goscia ;p
gonzalez wywalczyl ten mecz, ale jak go ogladam z sarkissianem gral strasznie przegral 6/0, w 2 secie prowadzi lz brejkiem ale ledwo trzymal podanie, oddal i przegral w taju

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom