>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Polska +2.5 kurs 2.10 bet 365 futsal ( Polsat sport)

Analiza: Selekcjoner ma jutro urodziny, chcą mu zrobic prezent

✅✅ 30s przed koncem gol na 1:1 wiec handi siadło latwo, chciałem pisać ze Mikolajewicz slabo bo 4 dogodne sytuacje ale jak strzelil bramke to mu odpuszczę swoja droga super mecz Polakow! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Panowie warto chyba złapać jakieś handi na Lubin teraz obecnie jest +16.5 na mecz.
Vive zaraz zacznie rotować składem, prowadzą juz 7 a Dujszebajew mówił ze da dziś pograć juniorą którzy w miniony weekend zajeli 2 miejsce w mistrzostwach polski
34;24 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
oby, oby złapane po kursie 6 ;p

co dziś za dzień nie wierze..
NIe komentuje tego, on jest lepszy od niego, ale rusza sie jak mucha w smole.

Najlepsze jest to ze mam jedna jednostke na giustino, a dwie na lapenttiego, zeby odrobic ???? bo lorenzo prawie p o2, a tego po 1,5 dobre

quintana 425

quintana

Użytkownik
Nishioka 2 set @ 2,25 Bet365
Wielokrotnie go już przełamał po straconym serwisie. Warto mysle
Przełamał, teraz już z górki rejczel

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Jak ktos chce poogladac troche patologii i bardzo slabego meczu w tenisa, to polecam Giustino - Lapentti.
Mcgee przegral z Safwatem po kursie 3,50, jednak jak ktos nie umie grac na innych nawierzchniach to im nie idzie. To samo wczoraj Popko :grin:
Lapentti z 40/0 sie polamal prawie ????
dobra 2 set Lapentti 2,23 betsafe dobra nic z tego nie bedzie, oddal podanie z 40/0 jednak co za kuzwa as ????

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Czekajcie Lapentti zaczal narzekac na kort i Match Suspended, myslalem, ze wezmie medicala chociaz, ale se znalazl dziad powod ???? :grin:
Berrer to przyjechal na wakacje chyba. Jak widze laduje serve and volley na maczce haha
Gaio 1,64 betsafe
Gaio + Donaldson 2,54 betsafe

pff ten Gaio.. 2 dfy z rzedu robi, Berrer nie umie w ogole grac na clayu, 3 dfy w gemie i break pointa dla Berrera, co za magik
ale Berrer robi to samo 2 dfy i wyrzuca prawie wszystko, moze dojedzie a moze nie.. ciezko powiedziec.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Waldhof Mannheim vs Bahlinger. Łącznie bramek (po azjatycku): Powyżej 1,1.5
&lt;TABLE style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WHITE-SPACE: normal; WORD-SPACING: 0px; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM: 0px; TEXT-TRANSFORM: none; COLOR: rgb(0,0,0); FONT: 12px Arial, FreeSans, Arimo, &#39;Droid Sans&#39;, Helvetica, sans-serif; BORDER-SPACING: 0px; BORDER-LEFT: 0px; WIDOWS: 1; LETTER-SPACING: normal; BACKGROUND-COLOR: rgb(245,255,244); TEXT-INDENT: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px&quot;&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px&quot;&gt; &lt;TD style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: auto; VERTICAL-ALIGN: middle; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 5px&quot;&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: 105px; VERTICAL-ALIGN: middle; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 5px&quot;&gt;Kurs: 1.85 ⛔
3/10 marathonbet
&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Zaczyna mnie zastanawiac ten mecz Donaldsona z Gonzalezem, wy uwazacie podobnie, ze Jared powinien dzisiaj wygrac, a przeciwnika ma duzo slabszego od Jaziriego chociazby?
a tutaj 1-2 0-30 i juz 1,90 na amerykanina..

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Kursy live to automatyzm, a nie ocena człowieka.
Tak, ale to chyba jest opracowane na podstawie tez kursow pre, i % wygrywanych serwisow, break pointow itd.
Donaldson 0/6. A Gonzalez 1/1, leze.
Gaio mam nadzieje, ze dociagnie, ale odkad ogladam to podwojny jest co gem. Dwa podwojne juz w tym. Nie wiem czy mozna wygrac mecz robiac tyle dfow.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Poszli

Donati + Ito ako 1,85 ✅
Giustino 1,95 ✅
Milojevic 1,90 ✅
Fritz 1,85 ✅

@Kuchcik
Wiem o co ci chodzi, ale ja tak uwazam i moge miec swoje zdanie. Przeciez co roku sa co chwile jacys amerykanie itd, top20 to wysoki poziom mimo wszystko jest, na pewno nie z tym co teraz prezentuje to nie ma szans na granie na ATP.
Lapentti mecz 1,95 ⛔ bardzo glupio
1 set 3,00 ⛔ 4-5 i serwowal

bet365

Jak ktos chce poogladac troche patologii i bardzo slabego meczu w tenisa, to polecam Giustino - Lapentti.

Mcgee przegral z Safwatem po kursie 3,50, jednak jak ktos nie umie grac na innych nawierzchniach to im nie idzie. To samo wczoraj Popko :grin:

Lapentti z 40/0 sie polamal prawie ????

dobra 2 set Lapentti 2,23 betsafe ⛔ dobra nic z tego nie bedzie, oddal podanie z 40/0 jednak co za kuzwa as ????

Rozliczam, Gaio nie wiem czy dojedzie, Berrer tragedie gral, ale Gaio sam ma problem utrzymac serwis....

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Bideford - Slough Town Typ: 2/1 @ 34 w Bet365 ⛔ do przerwy 0-0
Warto spróbować.
Jakby kogoś interesowały szczegóły, odsyłam do działu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom