Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Getafe strzelili ale się teraz rozpaczliwie bronią. Przed chwilą dość ciekawe akcje Eibar, bardzo blisko wyrównania. Warto skontrować lub zamknąć zaraz.
Kolejny szpil, origen vs fnatic. w teamie OG gra Xpeke!! dla mnie 60/40 dla origen i biore ich po kursie 2,1. aha i jeszcze Popi w fnc... idzie delikatnie za 100 na OG za 2,1 w b365
e: sorry poszlo po @1,9 na OG
Dziwna zmiana Probierza. Rozumiem, że po czerwonej kartce Tarasovsa trzeba wzmocnić obronę, ale ściągając najbardziej kreatywnego zawodnika?
Wisła - Jaga @ over 0,5 do HT @ 1,72 bet365
Rozliczam
Tiaofe na początku 2 seta już problemy z psycha rzucil rakieta ciagle na glos komentowal wystarczyl ozeby Bedene gral swoje ale oddal 2 podania wiec...
Sory
Co za bezmózgi kitajec... Tak, graj mu na rakietę... Kolejne tego typu obraźliwe i nic nie wnoszące do tematu posty, będą skutkowały czasową blokadą konta. //K@mil
Dokładnie, tępota Keia tu zaważyła, gra Rafie na forehand, otwierając jednocześnie pół kortu zamiast przypieprzyć z bh prostej.
Ja tam dokładam na Japończyka po gemie Nadala.
Dokładnie, tępota Keia tu zaważyła, gra Rafie na forehand, otwierając jednocześnie pół kortu zamiast przypieprzyć z bh prostej.
Ja tam dokładam na Japończyka po gemie Nadala.
Nie dokladaj, szkoda kasy. Wygląda jak obrażone dziecko.
Panie/Pani K@@@amilu, nie obraźliwe, tylko prawdziwe. Nie wszystko co prawdziwe, nadaje się do wypowiedzenia w publicznej dyskusji. //K@mil
dotrwali jakoś.
Można jechać w Eibar, przynajmniej spróbować, bo kurs fajny.
X2 @3.00 b365
DNB Eibar @8.00 b365
Mam nadzieję, że nie spuchną po 1 połowie, w której mieli kilka dobrych sytuacji. Getafe tylko w obronie teraz.
wierze do konca nawet mam mniejsza linie ale to co robia to zal troche... na bombie oba teamy a tych rzutow nie trafiaja. cholernie ciezko bedzie ale jakas dogryweczka moze ? ???? jak to widzisz jeszcze ?
e; nie bylo pytania, wtopa epicka. cienkim wujem robione tam te gwiazdeczki
e2; tam se trzy dogrywki potrzebne jc hahahaha