>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Getafe - Eibar
o1.5 goals @1.80 b365
Duuużo miejsca na boisku. To naprawdę warto zagrać. Już dwa słupki, groźne kontry z obu stron. Eibar mocno się odkrywa. Coś wpadnie.

Otrzymane punkty reputacji: +32
P 1,8K

patced

Użytkownik
Znaczy Duda ma coś z nogą, rusza się jak mucha w smole. Maja jedynie blokiem trzyma bo w ataku jest dramat.
edit: Ładujesz w seta Łosiaków? ;)
Chyba nawet win sprobuje :razz::razz::razz:
Brazole slaba forma poki co daleko do optymalnej. Jak Losiak nie bedzie pajacowal i sie napalal to kto wie.... ???? To sa dziki dwa ciezko ich ogarnac co w glowach siedzi tak naprawde ale kurs warty ryzyka na pewno
e; leje znowu ... moga byc jajca

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Chyba nawet win sprobuje :razz::razz::razz:

Brazole slaba forma poki co daleko do optymalnej. Jak Losiak nie bedzie pajacowal i sie napalal to kto wie.... ???? To sa dziki dwa ciezko ich ogarnac co w glowach siedzi tak naprawde ale kurs warty ryzyka na pewno
Ja tam się obawiam że będzie TB i Łosiak odwali to samo na Alisonie co wczoraj na Alexie.

P 1,8K

patced

Użytkownik
nie zeby co ale Srjarnan od Rambo mial 3 rzuty wolne na dogrywke i ani jednego nie trafili haha ????
e; ricardo jest niemozliwy... w bloku i na zagrywce to jest kon nie do zajechania mimo lat . mlodzi nie istnieja poki co

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Z Arg i Francuzami grał jak dziad. No, a teraz się przebudził, nie ogarniam tego turnieju ???? Kołki jutro z szansami na półfinałów mimo, ze Brojer co chwila samoczapy. Holtiwck to w ogóle coś niebywałego ????
Chociaż Guto z Sajmonem to mają już zapisane, że 1 set muszą mieć do dupy, a w tym sezonie chyba jeszcze nie przegrali 0;2, więc mam nadzieję, dalej. Mimo wszystko.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Guto Saymon co robia z 5;7 10;7 szkdoa ze ich jeszcze nie dograłem po kursie 7 przy 5;7 a chciałem ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Guto/Saymon @ 1.83 bet365

Jak im nie odetnie prądu to ograją Ricardo, ten od wczoraj sam się ze sobą męczy. Z amatorami dał popis ???? Liczę, ze Sajmon go poceluję zagrywką.
✅

KOZAKI! Marzy mi się jutro ćwierćfinał Łosiaki z Guto, to chyba dwie najlepiej oglądające się pary teraz ;)

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
✅

KOZAKI! Marzy mi się jutro ćwierćfinał Łosiaki z Guto, to chyba dwie najlepiej oglądające się pary teraz ;)
No siadło ladnie kluczowy momen był 5;7 10;7 mowie kurs po 7 był trzeba było grac ???? ale 1.90 tez nie narzekam ^^

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Fajnie gra ten Donaldson chyba warto zarezykować pare groszy na zw. 2 set
kurs 1,75 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom