mateo1961
Użytkownik
Ma. Ja mam Niemki pograne. Dudy wyglądają fatalnie.jak brazolki kontuzja tam jest jeszcze czy nie ma ? bo kusi na helgi pograc.
Ma. Ja mam Niemki pograne. Dudy wyglądają fatalnie.jak brazolki kontuzja tam jest jeszcze czy nie ma ? bo kusi na helgi pograc.
klasa. jesli lapka chora to nie widze ich w tym meczu ;] dziekiMa. Ja mam Niemki pograne. Dudy wyglądają fatalnie.
Znaczy Duda ma coś z nogą, rusza się jak mucha w smole. Maja jedynie blokiem trzyma bo w ataku jest dramat.klasa. jesli lapka chora to nie widze ich w tym meczu ;] dzieki
Chyba nawet win sprobuje :razz::razz::razz:Znaczy Duda ma coś z nogą, rusza się jak mucha w smole. Maja jedynie blokiem trzyma bo w ataku jest dramat.
edit: Ładujesz w seta Łosiaków?
Ja tam się obawiam że będzie TB i Łosiak odwali to samo na Alisonie co wczoraj na Alexie.Chyba nawet win sprobuje :razz::razz::razz:
Brazole slaba forma poki co daleko do optymalnej. Jak Losiak nie bedzie pajacowal i sie napalal to kto wie.... ???? To sa dziki dwa ciezko ich ogarnac co w glowach siedzi tak naprawde ale kurs warty ryzyka na pewno
X2 @3.00 B365
DNB Eibar @8.00 B365 ZWROT
Eibar race to 5 corners @2.25 B365
Getafe - Eibar o1.5 goals @1.80 B365
Jedna kwarta na odpowiednim poziomie.Reszta to kompletna klapa
1:0 ZWROT/BTSMiddlesbrougch - Hull over 1 bramy (azjan) @2.02 i delikatnie BTS @5.0 Bet365
Proszę podać nazwę bukmachera. //K@mil
Guto/Saymon @ 1.83 bet365
Jak im nie odetnie prądu to ograją Ricardo, ten od wczoraj sam się ze sobą męczy. Z amatorami dał popis ???? Liczę, ze Sajmon go poceluję zagrywką.
No siadło ladnie kluczowy momen był 5;7 10;7 mowie kurs po 7 był trzeba było grac ???? ale 1.90 tez nie narzekam ^^
KOZAKI! Marzy mi się jutro ćwierćfinał Łosiaki z Guto, to chyba dwie najlepiej oglądające się pary teraz