od poczatku OG mialo przewage oraz xPeke zagral swojo, i izzi win ????Kolejny szpil, origen vs fnatic. w teamie OG gra Xpeke!! dla mnie 60/40 dla origen i biore ich po kursie 2,1. aha i jeszcze Popi w fnc... idzie delikatnie za 100 na OG za 2,1 w b365
e: sorry poszlo po @1,9 na OG
No i szybki ????Dziwna zmiana Probierza. Rozumiem, że po czerwonej kartce Tarasovsa trzeba wzmocnić obronę, ale ściągając najbardziej kreatywnego zawodnika?
Wisła - Jaga @ over 0,5 do HT @ 1,72 bet365
RozliczamBedene 2-0 1.61 Bet 365
Dokładnie, tępota Keia tu zaważyła, gra Rafie na forehand, otwierając jednocześnie pół kortu zamiast przypieprzyć z bh prostej.Co za bezmózgi kitajec... Tak, graj mu na rakietę...
Nie dokladaj, szkoda kasy. Wygląda jak obrażone dziecko.Dokładnie, tępota Keia tu zaważyła, gra Rafie na forehand, otwierając jednocześnie pół kortu zamiast przypieprzyć z bh prostej.
Ja tam dokładam na Japończyka po gemie Nadala.
dotrwali jakoś.Getafe - Eibar Getafe do HT @2.75 B365 mocno zaczęli, nie ma szpitalu, więc obrona też spoko.
wierze do konca nawet mam mniejsza linie ale to co robia to zal troche... na bombie oba teamy a tych rzutow nie trafiaja. cholernie ciezko bedzie ale jakas dogryweczka moze ? ???? jak to widzisz jeszcze ?Stjarnan vs Njardvik over 159,5 1,83@ live & pre.
Polecam
Proszę podać nazwę bukmachera. //K@mil
jak brazolki kontuzja tam jest jeszcze czy nie ma ? bo kusi na helgi pograc.Guto/Saymon @ 1.83 bet365
Jak im nie odetnie prądu to ograją Ricardo, ten od wczoraj sam się ze sobą męczy. Z amatorami dał popis ???? Liczę, ze Sajmon go poceluję zagrywką.